Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξεκινησα σημερα με το φιλαρακι το Alan Wake, το παιχνιδι βρισκετε πολυ ψηλα, μιλαμε για φοβερη ατμοσφαιρα και σε κραταει συνεχεια σε εγρηγορση θα ελεγα (τουλαχιστον εμενα που δεν τοχω με τα horror οπως εχω ξαναπει).Το steam εγραψε γυρω στις 2 ωρες (δεν ξερω ομως αν ειναι ολες ωρες gameplay γτ μερικα λεπτα το ειχαμε και σε pause μιας και βλεπαμε τον γαυρο).Παντως ειμαι ακομη στο 1o Chapter.Το ξεκινησα στο normal και οι εχθροι δεν βγαινουν με τοση ευκολια, βασικα θελω λιγο εξασκηση γτ πολλες φορες ξεχνιεμε και ενω εχω τον φακο αναμενο πανω τους τους πυροβολαω και δεν καταλαβαινουν τιποτα, ενω οταν τους καιω για λιγα δευτερολεπτα με τον φακο μετα τον σβηνω και εκει που καθοντε τους πυροβολαω πιστευω σκοτωνοντε πιο ευκολα).
Αυριο το μεσημερακι η συνεχεια του παιχνιδιου, παντως η ιστορια του διχνει πολυ ενδιαφερον για αρχη.
(ρε παιδες ειδα στην αρχη οτι κατι ανεφερε για τον συγγραφεα Stephen King, εχει καμια αναμοιξη με το παιχνιδι?).
Επεισης μου ηρθε και ξανα εβαλα να παιξω PES2013, μου την εδωσε στα νευρα τις τελευταιες μερες το fifa και εβαλα προ, το ευχαριστηθηκα μπορω να πω, επαιξα 4-5 ματσακια και ισως το συνεχισω αυριο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξεκινησα σημερα με το φιλαρακι το Alan Wake, το παιχνιδι βρισκετε πολυ ψηλα, μιλαμε για φοβερη ατμοσφαιρα και σε κραταει συνεχεια σε εγρηγορση θα ελεγα (τουλαχιστον εμενα που δεν τοχω με τα horror οπως εχω ξαναπει).Το steam εγραψε γυρω στις 2 ωρες (δεν ξερω ομως αν ειναι ολες ωρες gameplay γτ μερικα λεπτα το ειχαμε και σε pause μιας και βλεπαμε τον γαυρο).Παντως ειμαι ακομη στο 1o Chapter.Το ξεκινησα στο normal και οι εχθροι δεν βγαινουν με τοση ευκολια, βασικα θελω λιγο εξασκηση γτ πολλες φορες ξεχνιεμε και ενω εχω τον φακο αναμενο πανω τους τους πυροβολαω και δεν καταλαβαινουν τιποτα, ενω οταν τους καιω για λιγα δευτερολεπτα με τον φακο μετα τον σβηνω και εκει που καθοντε τους πυροβολαω πιστευω σκοτωνοντε πιο ευκολα).

Αυριο το μεσημερακι η συνεχεια του παιχνιδιου, παντως η ιστορια του διχνει πολυ ενδιαφερον για αρχη.

(ρε παιδες ειδα στην αρχη οτι κατι ανεφερε για τον συγγραφεα Stephen King, εχει καμια αναμοιξη με το παιχνιδι?).

Επεισης μου ηρθε και ξανα εβαλα να παιξω PES2013, μου την εδωσε στα νευρα τις τελευταιες μερες το fifa και εβαλα προ, το ευχαριστηθηκα μπορω να πω, επαιξα 4-5 ματσακια και ισως το συνεχισω αυριο.

Τo steam μετράει όσο είσαι μέσα στο παιχνίδι. Αλλά στο ξαναλέω εδώ είναι το console games section :P

Τo steam μετράει όσο είσαι μέσα στο παιχνίδι. Αλλά στο ξαναλέω εδώ είναι το console games section :P

χαχαχα σορρυ ρε, μπερδευομαι συνεχεια, εχω συνηθησει απο το GO που τα γραφουμε ολα στο ιδιο τοπικ.

οταν λες μεσα στο παιχνιδι εννοεις να κουνιετε ο χαρακτηρας δλδ να παιζω ή ακομη και οταν το εχω στο pause?

Ποοο ρε σεις τι χεσιμο ειναι ωρες ωρες αυτο το Alan Wake?Σημερα παιξαμε με τον φιλο μου αλλη 1 ωρα, πηγαμε στο 2 episode και μιλαμε ωρες ωρες τιναζομουνα στον αερα, απο εκει που δεν περιμενα "ζομπι" τσουπ ερχοτανε σιγα σιγα μες στην νυχτα.

Το αλλο το κορυφαιο ειναι με τις σφαιρες, εχουνε κανει πολυ καλη δουλεια μπορω να πω ετσι ωστε να μην εχεις απειρες σφαιρες, εκει που το αφησα σημερα κολλησα και  το επαιξα πανω απο 5-6 φορες...μου τελειωναν συνεχεια η σφαιρες και ηταν αρκετα μακρια για να παρω αλλες οποτε προσπαθουσα να τους κρατησω μακρια μου με τον φακο αλλα μολις εκανα βημα προς το ντουλαπακι με πελεκαγαν.

Απο ατμοσφαιρα παντως το παιχνιδι βρισκετε αλλου, παιχνιδαρα και ακομη να φανταστω ειμαι στην αρχη.

Αληθεια ποσα episodes εχει?

Εχω αγορασμενα και τα 2 DLC -the signal,the writer- αυτα αν καταλαβα καλα ειναι 2 επιπλεον episodes?αν ναι θα μπουνε κατευθειαν για να τα παιξω μετα το τελος της ιστοριας ή τα επιλεγω απο καπου?

Τέλος για 2η φορά το Gears of War, αυτή τη φορά σε co-op. Μέχρι να βγεί το Judgement, χαλαρά ξαναπαίζω και το Gears2. :)

Ξεκίνησα και το Crysis 3, πανέμορφο ακόμα και σε κονσόλα. Πολύ motion blur βέβαια (και περίεργο με controller), αλλά συνηθίζεις.

Τέλος για 2η φορά το Gears of War, αυτή τη φορά σε co-op. Μέχρι να βγεί το Judgement, χαλαρά ξαναπαίζω και το Gears2. :)

Ξεκίνησα και το Crysis 3, πανέμορφο ακόμα και σε κονσόλα. Πολύ motion blur βέβαια (και περίεργο με controller), αλλά συνηθίζεις.

Πλάκα κάνεις τώρα? Τουλάχιστον η  beta που έπαιξα δεν μου άρεσε καθόλου. Ελπίζω να ήταν επειδή έγιναν downscale τα γραφικά.

Εγώ ξεκίνησα το FEAR 3 ενώ παράλληλα έχω uncharted 3 crushing στα μισά για platinum και gears of war 3 στο act V σχεδόν,  να το τερματίσω επιτέλους μιας και το έχω πάρει σχεδόν απο το launch αλλα δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.

Περιέργως περισσότερο απο όλα με κρατάει το fear με τα challenges. Μακάρι να είχα όλο το χρόνο του κόσμου να χιλιαρίσω όσα games θα ήθελα -.-

Πλάκα κάνεις τώρα? Τουλάχιστον η  beta που έπαιξα δεν μου άρεσε καθόλου. Ελπίζω να ήταν επειδή έγιναν downscale τα γραφικά.

Καθόλου, για κονσόλα είναι πάρα πολυ καλό, οτι καλύτερο έχω δεί στο Χ360.

Στο multi πάντα τα γραφικά είναι πιο χαμηλά.

Μακάρι να είχα όλο το χρόνο του κόσμου να χιλιαρίσω όσα games θα ήθελα -.-

Same here, με τη διαφορά πως θέλω να πλατινιάσω.

Καθόλου, για κονσόλα είναι πάρα πολυ καλό, οτι καλύτερο έχω δεί στο Χ360.

Στο multi πάντα τα γραφικά είναι πιο χαμηλά.

Same here, με τη διαφορά πως θέλω να πλατινιάσω.

Θα το δοκιμάσω και εγώ στο PS3 αλλά είμαι σίγουρος πως θα είναι πολύ κατώτερα των προσδοκιών. 

Σήμερα έκλεισα 4.5 ώρες Ni No Kuni και το χρονόμετρο στο παιχνίδι γράφει σχεδόν 9.5 ώρες. Παιχνιδάρα απλά δεν το βαριέσαι με τίποτα. Έγινε αρκετά δύσκολος ο χειρισμός όμως από τη στιγμή που πρέπει να χειρίζομαι 2 χαρακτήρες. Αλλά πιστεύω θέμα συνήθειας είναι θα μπω στο κλίμα.

Εχω λιωσει στο online του v2 sniper elite.

Παιζω καθε μερα πανω απο 4 ωρες.

Θα χασω τη γκομενα,τους φιλους,τη δουλεια μου θα ζω σε χαρτοκουτα στο δρομο,αλλα ...ΖΗΤΩ ΤΑ HEADSHOTS!!!!!!!

• Like 2

Εχω λιωσει στο online του v2 sniper elite.

Παιζω καθε μερα πανω απο 4 ωρες.

Θα χασω τη γκομενα,τους φιλους,τη δουλεια μου θα ζω σε χαρτοκουτα στο δρομο,αλλα ...ΖΗΤΩ ΤΑ HEADSHOTS!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχχαχαχ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...