JohnVani18 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Όχι, δεν παίρνεις skill points απο τα outposts (δίνουν ΧΡ φυσικά), απλά ένα upgrade για να ξεκλειδωθεί, πρέπει να έχεις καθαρήσει 3 outpost χωρίς να χτυπήσει συναγερμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Έφτασα στο 20ο mission στο Far Cry 3 και η συνέχεια το παρασκευοσαββατοκύριακο. Είναι ένα πολύ καλοφτιαγμένο παιχνίδι αν και εγώ με όσα μας είχαν δείξει περίμενα ένα ελαφρώς καλύτερο τίτλο. Με χαλάει το voice acting του παιχνιδιού καθώς και ότι δεν εμβαθύνει πολύ στο σενάριο και στους χαρακτήρες. Έχω ακόμα σχεδόν μισό παιχνίδι μπροστά μου όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ ξανάπιασα τo Gears3 σε co-op για να περνάνε τα δύσκολα βράδια της εξεταστικής.. Σίγουρα θα πιάσω και τα προηγούμενα στη συνέχεια. Ευκαιρία κι όλας μιας και τον Μάρτιο έρχεται το Judgement! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Έχω φτάσει στο 25ο mission στο Far Cry 3. Πέρα από τα χαμηλά fps που τρέχει το παιχνίδι και τα έχει ψιλοσυνηθίσει το μάτι μου, έχω ξενερώσει με τα εξής: Αμάν ρε αυτός ο Jason, όλο ζωντανεύει και πεθαίνει? Πολύ ψεύτικη μου φαίνεται όλη η πλοκή. Ο Vaas μεμαχαίρωσε και μετά πήγα και τον σκότωσα. Ότι να ναι πραγματικά. Αν απαντήσει κάποιος εδώ, παρακαλώ να μην ρίξει spoiler για το αν πέθανε στα σίγουρα ο Vaas ή όχι. Αλλά γενικά μου φαίνονται να κυλάν όλα με τέτοιο τρόπο όπως στα Uncharted. Ότι και να γίνει ο χαρακτήρας μας ζει ενώ περνάει τα πιο δύσκολα. με ξενερώνουν κάτι τέτοιο. Τo Gunplay πάντως φοβερό.Ωραία σκηνή εκείνη που ξύπνησα και βρήκα μια topless Citra στα πόδια μου (μην πω και πουθενα αλλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Τέλος το Far Cry 3. Ένα παιχνίδι που λάτρεψα το gameplay του, αλλά μου τα χάλασε στο story-σενάριο και στις πολλές πτώσεις fps. Αξίζει πάντως τα λεφτά του μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Ακολουθεί spoiler. Στο τέλος διάλεξα να σώσω τους φίλους μου γιατί μου φάνηκε πιο σωστό και δεν μου πήγαινε η ψυχή να ακολουθήσω την Citra. Πολύ dafuq τέλος όμως. Ήθελα να μας δείξει τι απέγινε με αυτούς, αν γύρισαν πίσω, αν θέλησαν να κάτσουν στο νησί και αν ο Jason πήγε τελικά με την Liza. Πολύ απότομο τέλος και δεν μου άρεσε.Είδα και το τέλος με την Citra στο youtube και αυτό που είδα δεν το περίμενα να πω την αλήθεια. Μου φαίνεται καλύτερα που διάλεξα το άλλο τέλος αλλά μου την έδωσε επειδή δεν μας έδειξε τι απέγιναν. 9/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 εγω τωρα ασχολουμε με ninja gaiden 3 ωραιο hack n slash ισως λιγο μονοτονο το πηρα απο ebay κοψοχρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Τέλος το Far Cry 3. Ένα παιχνίδι που λάτρεψα το gameplay του, αλλά μου τα χάλασε στο story-σενάριο και στις πολλές πτώσεις fps. Αξίζει πάντως τα λεφτά του μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Ακολουθεί spoiler. 9/10 Εγω στα ελεγα οτι ειναι παιχνιδαρα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Ξεκίνησα 2 παιχνίδια σήμερα. Grand Theft Auto IV: Το βρήκα αρκετά μέτριο μετά τo Sleeping Dogs που το είχα παίξει. και είναι και τεράστιο το άτιμο. Για την ώρα όμως θα το συνεχίσω μιας και δεν έχω κάτι άλλο να παίξω μέχρι να βγει το MG Rising. Ni No Kuni: Με μια λέξη, ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ! Πραγματικά με τα χίλια ζόρια το έκλεισα. Είπα να κάνω κάνα διάλειμμα γιατί πολλές ώρες έπαιξα. Έλεγα να παίζω σαν main game το GTA και αυτό παράλληλα αλλά μου φαίνεται θα κάνω ακριβώς το αντίθετο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Ni No Kuni: Με μια λέξη, ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ! Πραγματικά με τα χίλια ζόρια το έκλεισα. Είπα να κάνω κάνα διάλειμμα γιατί πολλές ώρες έπαιξα. Έλεγα να παίζω σαν main game το GTA και αυτό παράλληλα αλλά μου φαίνεται θα κάνω ακριβώς το αντίθετο +100 . το ίδιο είπα να κάνω με dead space 3 αλλά το παράτησα μετά απο 1 ώρα. σήμερα το ξεκίνησα και έχω παίξει ένα 7ωρο . γραφικά και το στυλ των cutscene του παιχνιδιού είναι απλά απίστευτα . ρεσπεκτ level 5 κ studio ghibli ωραία μουσική και η φωνή του ντριπυ είναι όλα τα λεφτά. πολύ καλό το σύστημα των μαχών γενικά ( αν και είμαι σχετικά στην αρχή) και η ιστορία φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα . φαίνεται ότι θα είναι πολύ καλό παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 +100 . το ίδιο είπα να κάνω με dead space 3 αλλά το παράτησα μετά απο 1 ώρα. σήμερα το ξεκίνησα και έχω παίξει ένα 7ωρο . γραφικά και το στυλ των cutscene του παιχνιδιού είναι απλά απίστευτα . ρεσπεκτ level 5 κ studio ghibli ωραία μουσική και η φωνή του ντριπυ είναι όλα τα λεφτά. πολύ καλό το σύστημα των μαχών γενικά ( αν και είμαι σχετικά στην αρχή) και η ιστορία φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα . φαίνεται ότι θα είναι πολύ καλό παιχνίδι Όλες οι φωνές είναι καλοδουλεμένες και τα OST είναι μαγευτικά Καλά για τα γραφικά δεν έχω να πω τίποτα, σε βυθίζουν κανονικότατα μέσα στο παραμύθι. Και είναι και το πρώτο μου jrpg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Με κάνετε να το αγοράσω, και έλεγα πως δεν θα ασχοληθώ με το Ni No Kuni.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Με κάνετε να το αγοράσω, και έλεγα πως δεν θα ασχοληθώ με το Ni No Kuni.. Ούτε να το διανοηθείς! Επιβάλλεται! Όταν πέσει η τιμή τσίμπα άφοβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Καλά αυτό εννοείται οτι θα περιμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Και ειχα ψηθει και εγω για Ni no kuni γυρω στο καλοκαιρι ή αν το εβρισκα σε καλη τιμη μεταχειρισμενο. Θα δοκιμασω και το demo του (οποτε θυμηθω δλδ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tool1983 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Tερματισα το silent hill 2 κ τωρα κοντευω κ να τερματισω κ το 3.Τι παιχνιδαρες ηταν αυτες,καμια σχεση με τα σημερινα. Βεβαια το απολυτο ξενερωμα ειναι τα προβληματα που εχει στη εκδοση HD του 360,αν ριξεις με τη καραμπινα ή με το αυτοματο ο ηχος ειναι τραγικος,μεχρι κ η κονσολα μου κολλησε σε καποια φαση. Αμα παρεις achievement γινεται χαμος απο κολληματα Ελεος,πως το καταφεραν αυτο δε μπορω να καταλαβω. Δειτε το παρακατω βιντεο,αν και λειπει ο αξεπεραστος ηχος της καραμπινας κ του σπαθιου katana(κ με αυτο κολλαει ο ηχος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα