JohnVani18 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 To FarCry3 σου είπα πως για να γουστάρεις άσχημα, πρέπει 2-3 ώρες να κάνεις grinding για να κάνεις craft καλύτερα αντικείμενα. Οταν τα φτάσεις στα προτελευταία τους στάδια, το παιχνίδι όχι απλά λέει, αλλά κωλολέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 To FarCry3 σου είπα πως για να γουστάρεις άσχημα, πρέπει 2-3 ώρες να κάνεις grinding για να κάνεις craft καλύτερα αντικείμενα. Οταν τα φτάσεις στα προτελευταία τους στάδια, το παιχνίδι όχι απλά λέει, αλλά κωλολέει. Δεν έχω πολυκαταλάβει τι κάνω με το crafting όμως. και αυτά τα menu πολύ δύσχρηστα μου φαίνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Το κυριότερο είναι weapon holders να έχεις τέσσερα όπλα, back-pack να έχεις αντικείμενα και για σφαίρες (και πορτοφόλι για να αγοράζεις σφαίρες). Εγώ έφαγα ένα δύωρο, τα έφτασα όσο πιο πολύ μπορούσα στα τελικά στάδια και μετά άρχησα το παιχνίδι. Στην αρχή ναί, κι εμένα με εκνεύριζαν και μου φαινόταν περίεργη η όλη φάση, αλλά θα το μάθεις και δεν θα έχεις θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Το κυριότερο είναι weapon holders να έχεις τέσσερα όπλα, back-pack να έχεις αντικείμενα και για σφαίρες (και πορτοφόλι για να αγοράζεις σφαίρες). Εγώ έφαγα ένα δύωρο, τα έφτασα όσο πιο πολύ μπορούσα στα τελικά στάδια και μετά άρχησα το παιχνίδι. Στην αρχή ναί, κι εμένα με εκνεύριζαν και μου φαινόταν περίεργη η όλη φάση, αλλά θα το μάθεις και δεν θα έχεις θέμα. Και αυτά τα αναβαθμίζω με τα διάφορα φυτά και animal skins που μαζεύω? EDIT: Οκ το βρήκα. Ήδη ξεκλείδωσα την δυνατότητα να κουβαλάω 2 όπλα και αύξησα το πορτοφόλι. Αυτό το γουρούνι μέχρι να το βρω μου έβγαλε την πίστη. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2013 από naruto14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Όλα τα κάνεις με skins ζώων. Πρόσεχε μόνο γιατί μερικά είναι πάρα πολύ επικίνδυνα, και δεν τους φαίνετε. Στον χάρτη φαίνεται που βρίσκεται κάθε ζώο. Σίγουρα να έχεις τέσσερα όπλα και περισσότερες σφαίρες για να προχωρήσεις, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ! υγ : να ανοίγεις και τον χάρτη, σου δίνει δωρεάν όπλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Ξέρω έχω αντιμετωπίσει πολλά είδη. Στο Υ.Γ. το εννοείς? δεν σε πιασα. Δηλαδή όταν ανοίγω τον χάρτη με το select θα μου δίνει όπλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Επισης να βγαζεις τα εχθρικα outposts οσο μπορεις πιο stealth. Γι αυτα ειναι καλα τα silent (με σιγαστηρες sniper rifles) να βρισκεις μακρινα βουνα η μερη που να εχεις θεα και να βαρας. Επισης να αλλαζεις θεσεις με crouching γιατι αν μενεις σε ενα σημειο και βαρας απο εκει καταλαβαινουν απο που ερχονται οι σφαιρες και αρχιζουν και σε ψαχνουν. εχουν αρκετα καλη ΑΙ οι εχθροι Το παιγνιο κωλολεει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Είχα καιρό να διασκεδάσω τόσο πολύ με παιχνίδι. Κατα λάθος έβαλα να δοκιμάσω το sleeping dogs χθές και νομίζω έχω 2-3 missions ακόμα για το τέλος. Αυτό που μου άρεσε είναι οτι τρελαίνομαι να κάνω όλα τα side missions και δεν τα βλέπω σαν "βάρος" για τα achievements, αλλα σαν real part του παιχνιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Επισης να βγαζεις τα εχθρικα outposts οσο μπορεις πιο stealth. Γι αυτα ειναι καλα τα silent (με σιγαστηρες sniper rifles) να βρισκεις μακρινα βουνα η μερη που να εχεις θεα και να βαρας. Επισης να αλλαζεις θεσεις με crouching γιατι αν μενεις σε ενα σημειο και βαρας απο εκει καταλαβαινουν απο που ερχονται οι σφαιρες και αρχιζουν και σε ψαχνουν. εχουν αρκετα καλη ΑΙ οι εχθροι Το παιγνιο κωλολεει. Τα κάνω όλα αυτά εκτός από τους σιγαστίρες με τα snipers που είπες γιατί δεν ήρθε ακόμα η σειρά τους. Δεν θα έλεγα πως έχουν και πολύ καλή A.I. Ώρες ώρες τρώει κάτι κολλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Είχα καιρό να διασκεδάσω τόσο πολύ με παιχνίδι. Κατα λάθος έβαλα να δοκιμάσω το sleeping dogs χθές και νομίζω έχω 2-3 missions ακόμα για το τέλος. Αυτό που μου άρεσε είναι οτι τρελαίνομαι να κάνω όλα τα side missions και δεν τα βλέπω σαν "βάρος" για τα achievements, αλλα σαν real part του παιχνιδιού. Χθες ξεκινησες το παιχνιδι και κανει παραλληλα και το story αλλα και τα side quests και θες μονο 2-3 missions ακομα για να τελειωσεις το story? :-O Ποσες ωρες επαιξες και τα εκανες ολα αυτα? Εγω το story το εβγαλα στις 17ωρες χωρις να κανω side quests (δεν βιαζωμουνα ομως,πηγενα με το πασο μου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Χθες ξεκινησες το παιχνιδι και κανει παραλληλα και το story αλλα και τα side quests και θες μονο 2-3 missions ακομα για να τελειωσεις το story? :-O Ποσες ωρες επαιξες και τα εκανες ολα αυτα? Εγω το story το εβγαλα στις 17ωρες χωρις να κανω side quests (δεν βιαζωμουνα ομως,πηγενα με το πασο μου). Είμαι σε φάση gaming τριημέρου οπότε οι ώρες δεν είναι θέμα. Το τερματίσαμε το πρωί και τώρα έχουμε βγάλει σχεδόν τα πάντα απο side quests (πρέπει να έχουνε μείνει 5-6 απο τα 28 events αν δε μου διαφεύγει κάτι). Ώρες γράφει 18μιση as we speak αλλα έχει άπειρες ώρες idle και τερμάτισε γύρω στις 10-12 αν υπολογίζω καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 @naruto Να "ελευθερώνεις" τα radio towers. Και κανένα outpost μιας και κάποια upgrades θέλουν να έχεις καθαρήσει τρία outpost αθόρυβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 @naruto Να "ελευθερώνεις" τα radio towers. Και κανένα outpost μιας και κάποια upgrades θέλουν να έχεις καθαρήσει τρία outpost αθόρυβα. Όταν λες upgrades? Upgrades σε τι? Τα radio towers θα κάνω συνέχεια γιατί βοηθάν πολύ στο map. Σήμερα μου έσπασε τα νεύρα το σημείο που έπρεπε να βάλεις φωτιά σε 5 χωράφια. Είχα κολλήσει πόση ώρα δεν μπορούσα να τους καθαρίσω με τίποτα. Κάθε φορά που χρησιμοποιούσα flamethrower καιγόμουν και γω. το τι τράβηξα δεν λέγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Που παίρνεις skill points και βάζεις skills στον χαρακτήρα σου. Εγώ σ' αυτό το σημείο πέταξα χειροβομβίδα και ανατινάχτηκε το πλοίο, έκανε checkpoint και με σκότωσαν. Στα χωράφια δεν είχα πρόβλημα, ανατινάζεις τα βαρέλια και αρπάζουν μόνα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Που παίρνεις skill points και βάζεις skills στον χαρακτήρα σου. Εγώ σ' αυτό το σημείο πέταξα χειροβομβίδα και ανατινάχτηκε το πλοίο, έκανε checkpoint και με σκότωσαν. Στα χωράφια δεν είχα πρόβλημα, ανατινάζεις τα βαρέλια και αρπάζουν μόνα τους. A παίρνεις skill points και από τα outposts? Δεν το ξερα. Στο τελος το καταλαβα αυτο με τα βαρελια ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα