naruto14 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Στο τελικό boss λέτε? Όντως ήταν πολύ δύσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Άσε φίλε κι εγώ έφτυσα άιμα, στο normal κι όλας.. Μιάμιση ώρα έφαγα σ' αυτό το σημείο. εγώ μόνο σήμερα από τις 1 το μεσημέρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Τέλος και το Orcs Must Die!.Ένας απολαυστικός indie τίτλος με ορδές orcs και φοβερές παγίδες!Αξίζει το παιχνίδι, ειδικά σε κάτι εκτπώσεις το βρήσκεις και κάτω απο 2€.υγ : να πώ κι ένα μεγάλο Thanks! στην Sapphire για το key που μου έστειλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Τερμάτησα και το Hitman: Absolution.Αν και στην αρχή δεν μου άρεσε τόσο, στη συνέχεια έγινε πολύ πιο ενδιαφέρον.Το ευχαριστήθηκα και μου άρεσε πως μπορείς να παίξεις και stealth και να βγείς να "γαζώσεις".Αλλά πολύ μικρό, και το ending φωνάζει sequel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Τέλος το τελευταίο μέρος του Ezio Auditore, Assassin's Creed: Revelations. Μου έμειναν πολλές απορίες ιδιαίτερα από το τέλος πάντως.Γενικά το παιχνίδι ήταν ένα σκαλί πιο κάτω από το 2 και το brotherhood. Φτωχό ιδιαίτερα όσον αφορά θέμα σεναρίου του Desmond. Αλλαγές στο gameplay δεν είδα. Όπως όλα τα AC απόλαυσα και αυτό. Σε κάμποσο καιρό, για να περάσει και ένα χρονικό διάστημα, θα αρχίσω το Assassin's Creed III. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 AC σαν το 2 δεν θα ξαναϋπάρξει. Οτι καλύτερο πρόσφερε η σειρά μέχρι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Αλλά πολύ μικρό, και το ending φωνάζει sequel. Πόσες ώρες σου πήρε; Και προσπαθούσες για "καθαρές" αποστολές ή γάζωνες και προχωρούσες ανάλογα τα κέφια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Τελος το καταπληκτικο-φοβεριο-εξεσιο-τελειο SLEEPING DOGS.Τι να πω γιαυτη την παιχνιδαρα?Ειχα καιρο να κολλησω ετσι με παιχνιδι και να μην θελω να το σταματησω (αν θυμαμαι καλα το τελευταιο που δεν το αφηνα απο τα χερια μου ηταν το Heavy Rain πριν 4-5 μηνες).Καλα η ιστορια του παιχνιδιου φοβερη, μαρεσε πολυ οπως ξαναειπα το 2ο ταμπλο του Wei και μαρεσε επεισης οτι ωρες ωρες εγραφε στα ..... την δουλεια του για τα θεματα των συμμωριων (βασικα για την δουλεια του τα εκανε αλλα τεσπα).Το steam εγραψε 17 ωρες συνολο, δεν εχω ποιασει κανενα side quest ακομα...οποτε θα βρισκω χρονο θα μπαινω να παιζω λιγακι.Το παιχνιδι περα απο τα καλα του ειχε και καποια θεματακια, bugs κλπ.Ωρες ωρες οπως επαιζα μου ερχοτανε στο μυαλο καποια πραγματα απο San Andreas και γενικα απο GTA, κατι κολληματα, κατι κουλα που γινοντε στα GTA (περνανε τα αυτοκινητα καποιες φορες μεσα απο τον παιχτη κλπ).Επεισης θα ηθελα λιγο πιο ρεαλιστικα τα στοματα των χαρακτηρων την ωρα που μιλανε, δεν ηταν πληρως συγχρονισμενα...ναι ξερω ειναι λεπτομεριες αλλα αυτες κανουν την διαφορα.Φυσικα και αυτα τα θεματακια δεν με ενοιαξαν και τοσο πολυ για να μην του βαλω καλη βαθμολογια.9.5/10Αυριο θα συνεχισω το Deus Ex HR λογικα γιατι αρκετο καιρο το αφησα.Επεισης σημερα διαβασα ενα πολυ ωραιο review που εγινε για το ni no kuni, τετοια παιχνιδια δεν ειναι του γουστου μου..βασικα δεν εχω παιξει ποτε μου τετοιο παιχνιδι (αποσο θυμαμαι δηλαδη), μεσα απο το review μου ηρθε η ορεξη..μπηκε κατευθειαν στην wishlist μου, δεν ξερω αλλα αυτο το παιδικο στυλακι στα γραφικα και γενικα το ολο σκηνικο με τραβηξε.Ηθελα να κατευασω το demo του στο ps3 (αν το εβρισκα) αλλα σημερα κατι γινοτανε με την συνδεση μου και δεν τα καταφερα. edit: Υ.Γ.παιδες σορρυ τελικα το sleeping dogs το εβγαλα στις 17 ωρες, ειχε κολλησει το steam και εγραφε 13.το αλλαξα και στο κειμενο παραπανω. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2013 από kjtzemis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 ^^ Aν δεν εχεις παιξει καθολου παιχνιδια τυπου Ni No Kuni θα δυσκολευτεις αφανταστα να προσαρμοστεις στο στυλ του παιχνιδιου. Ξεκινησε το παντως και εδω ειμαστε για βοηθεια. Παντως δεν ειναι καθολου παιδικο, τα φαινομενα απατουν. Ο,τι ειναι καρτουν δεν ειναι αυτοματα και παιδικο. Αλλωστε εδω μιλαμε για την Ghibli. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Πόσες ώρες σου πήρε; Και προσπαθούσες για "καθαρές" αποστολές ή γάζωνες και προχωρούσες ανάλογα τα κέφια; Κανένα 5ωρο, ίσως λίγο παραπάνω (μιλάω μόνο για το story, με contracts δεν ασχολήθηκα). Kαθαρές όσο μπορούσα, αλλά σε μερικές (ειδικά στο τέλος) δεν άφησα κανέναν, αλλά και πάλι έκανα clean kills. Μόνο σε δυο-τρείς αποστολές έγινε το έλα να δείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Τελος το καταπληκτικο-φοβεριο-εξεσιο-τελειο SLEEPING DOGS. Τι να πω γιαυτη την παιχνιδαρα?Ειχα καιρο να κολλησω ετσι με παιχνιδι και να μην θελω να το σταματησω (αν θυμαμαι καλα το τελευταιο που δεν το αφηνα απο τα χερια μου ηταν το Heavy Rain πριν 4-5 μηνες). Καλα η ιστορια του παιχνιδιου φοβερη, μαρεσε πολυ οπως ξαναειπα το 2ο ταμπλο του Wei και μαρεσε επεισης οτι ωρες ωρες εγραφε στα ..... την δουλεια του για τα θεματα των συμμωριων (βασικα για την δουλεια του τα εκανε αλλα τεσπα). Το steam εγραψε 13 ωρες συνολο, δεν εχω ποιασει κανενα side quest ακομα...οποτε θα βρισκω χρονο θα μπαινω να παιζω λιγακι. Το παιχνιδι περα απο τα καλα του ειχε και καποια θεματακια, bugs κλπ.Ωρες ωρες οπως επαιζα μου ερχοτανε στο μυαλο καποια πραγματα απο San Andreas και γενικα απο GTA, κατι κολληματα, κατι κουλα που γινοντε στα GTA (περνανε τα αυτοκινητα καποιες φορες μεσα απο τον παιχτη κλπ). Επεισης θα ηθελα λιγο πιο ρεαλιστικα τα στοματα των χαρακτηρων την ωρα που μιλανε, δεν ηταν πληρως συγχρονισμενα...ναι ξερω ειναι λεπτομεριες αλλα αυτες κανουν την διαφορα. Φυσικα και αυτα τα θεματακια δεν με ενοιαξαν και τοσο πολυ για να μην του βαλω καλη βαθμολογια. 9.5/10 Αυριο θα συνεχισω το Deus Ex HR λογικα γιατι αρκετο καιρο το αφησα. Επεισης σημερα διαβασα ενα πολυ ωραιο review που εγινε για το ni no kuni, τετοια παιχνιδια δεν ειναι του γουστου μου..βασικα δεν εχω παιξει ποτε μου τετοιο παιχνιδι (αποσο θυμαμαι δηλαδη), μεσα απο το review μου ηρθε η ορεξη..μπηκε κατευθειαν στην wishlist μου, δεν ξερω αλλα αυτο το παιδικο στυλακι στα γραφικα και γενικα το ολο σκηνικο με τραβηξε.Ηθελα να κατευασω το demo του στο ps3 (αν το εβρισκα) αλλα σημερα κατι γινοτανε με την συνδεση μου και δεν τα καταφερα. Από παιχνιδάρα σε παιχνιδάρα πας και εσύ. Το Ni No Kuni demo υπάρχει στο PSN. Το είχα κατεβάσει και το είχα παίξει πριν πολύ καιρό και με τράβηξε. Έχει όμως χρονικό περιθώριο. Θα το ξεκινήσω και εγώ αυτές τις μέρες χωρίς να έχω παίξει άλλο jrpg. Σήμερα θα συνεχίσω Far Cry 3 καθώς και Crysis 3 Beta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 ^^ Aν δεν εχεις παιξει καθολου παιχνιδια τυπου Ni No Kuni θα δυσκολευτεις αφανταστα να προσαρμοστεις στο στυλ του παιχνιδιου. Ξεκινησε το παντως και εδω ειμαστε για βοηθεια. Παντως δεν ειναι καθολου παιδικο, τα φαινομενα απατουν. Ο,τι ειναι καρτουν δεν ειναι αυτοματα και παιδικο. Αλλωστε εδω μιλαμε για την Ghibli. Οχι δεν εχω παιξει αλλο παιχνιδι παρομοιου στυλ, βασικα δεν ξερω ποτε θα το αγορασω το παιχνιδι μιας και εμεινα μπουκαλα απο χρηματα, οταν βρω ομως χρηματα εχουν αλλα παιχνιδια πρωτερεοτητα..βασικα θα προσπαθησω να βρω σε καμια αγγελια το AC Revelations για να το τελειωσω και αυτο και να ειμαι μετα ετοιμος για το AC3 (και αυτο θα αργησω να το αγορασω). Παντως αυτο που ειπα παιδικο δεν εννοουσα οτι ειναι για 5χρονα, απλα αυτο το anime και τα χρωματα του παιχνιδιου μου θυμιζουνε παρα πολυ τα παιδικα που εβλεπα μικρος (βασικα που ολοι μας βλεπαμε)...για μενα αυτο δεν ειναι κακο μιας και με κανει να αναπολω παλιες καλες στιγμες μεσα απο τις εικονες του παιχνιδιου. Αλλωστε αυτο θελω να μου προσφερει το συγκεκριμενο παιχνιδι, αν το παρω δεν θα το παρω επειδη ειναι ενας καλος jrpg τιτλος (δεν μου πονεσε να παιξω jrpg μιας και δεν με τραβανε) αλλα το συγκεκριμενο με τραβηξε για ολα οσα ανεφερα σε αυτο και στο προηγουμενο ποστ μου. Από παιχνιδάρα σε παιχνιδάρα πας και εσύ. Το Ni No Kuni demo υπάρχει στο PSN. Το είχα κατεβάσει και το είχα παίξει πριν πολύ καιρό και με τράβηξε. Έχει όμως χρονικό περιθώριο. Θα το ξεκινήσω και εγώ αυτές τις μέρες χωρίς να έχω παίξει άλλο jrpg. Σήμερα θα συνεχίσω Far Cry 3 καθώς και Crysis 3 Beta. Εννοειτε Πριν το Sleeping Dogs ειχα τελειωσει το UC3, χθες τελειωσα το Sleeping Dogs και σημερα λογικα θα ποιασω την παιχνιδαρα το DeusEx HR. Οσο για το demo του Ni no kuni μαλλον απο αυριο μεθαυριο θα προσπαθησω να κατσω να το κατευασω γιατι εχω μια μ@λ@κια ρουτερ που ειναι ενως φιλου μου και περιμενω να μου φερει το δικο μου αυριο, αυτο που εχω τωρα πανω κανει ολο αποσυνδεσεις στα καλα καθουμενα (και να πω οτι εχει κακοκαιρια εξω εχει νταλα ηλιο). Το Far Cry 3 τι λεει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Το Far Cry 3 τι λεει? Σιγουρα το καλυτερο multiplatform που επαιξα μεσα στο 12 Οπως επισης απο τα λιγα serial games που το 3 ειναι καλυτερο απο τα προηγουμενα μου αρεσε περισσοτερο απο το AC3 (μετα τη ρωμη το χαος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Εμένα όσο είχα παίξει δεν με είχε εντυπωσιάσει. Βέβαια από 1.30-2 ώρες δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα αλλά οι πρώτες εντυπώσεις δεν ήταν και οι καλύτερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Τέλος άλλη μια παιχνιδάρα. Το LBP Vita. Ένα καταπληκτικό παιχνίδι με απίστευτα όρια φαντασίας και πολύ διασκέδαση. Το συνιστώ σε όλους τους κατόχους του φορητού μιας και είναι το καλύτερο παιχνίδια για μένα τουλάχιστον για την φορητή κονσόλα της Sony. Βέβαια μόνο πως τελείωσε δεν μπορώ γιατί έχει ακόμα να εξερευνήσω δεκάδες πράγματα, από arcades έως πίστες άλλων και να φτιάξω και τις δικιές μου. Το μόνο που με ενόχλησε είναι κάποια θεματάκια που είχε με το γυροσκόπιο αλλά κατά τα άλλα όλα ήταν άψογα. 9.5/10 Επόμενο παιχνίδι στο Vita, Unit 13. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα