Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλιστα, άρα είναι κάτι που δεν μπορώ να "δω", επειδή δεν παρακολουθούσα τη σειρά NFS μετά το Porsche Challenge. 

Θα παίξω κάποια στιγμή το πρώτο Most Wanted, απο περιέργεια. (Το είχα παίξει λίγο στο PS2 παλιά, αλλά δεν το θυμάμαι καθόλου.)

Βέβαια, τίθεται και το εξής ερώτημα. Είχαν τα πρώτα NFS ιστορία και πλοκή; Δε θυμάμαι να είχαν, αλλά πάει και 15ετία σχεδόν. 

Δημοσ.

Υπάρχει και στο Χ360 αν σε ενδιαφέρει. ;)

Όσο άθλια και αδιάφορη και να ηταν, σε σχέση με αυτό που δεν έχει τίποτα παρά μόνο δύο video στην αρχή και στο τέλος, ναί, είχαν ιστορία και πλοκή. :P

Δημοσ.

Μάλιστα, άρα είναι κάτι που δεν μπορώ να "δω", επειδή δεν παρακολουθούσα τη σειρά NFS μετά το Porsche Challenge. 

Θα παίξω κάποια στιγμή το πρώτο Most Wanted, απο περιέργεια. (Το είχα παίξει λίγο στο PS2 παλιά, αλλά δεν το θυμάμαι καθόλου.)

Βέβαια, τίθεται και το εξής ερώτημα. Είχαν τα πρώτα NFS ιστορία και πλοκή; Δε θυμάμαι να είχαν, αλλά πάει και 15ετία σχεδόν. 

Παιξε το 1o most wanted, ειναι παιχνιδαρα.

Δεν θα ελεγα οτι εχει ωραια ιστορια αλλα η blacklist ειναι ολα τα λεφτα και σε κραταει.

Και εγω δεν το τερματισα οταν ειχε βγει, το τερματισα πριν κανα 2 χρονια περιπου.

Δημοσ.

Εγώ το έχω τερματήσει σε PS2, PC, Xbox360, συνολικά κάπου 15+ φορές. :P

Μπα οχι, εγω μονο σε PC 1,5 φορα θα ελεγα, την πρωτη φορα ηταν οταν ειχε πρωτοβγει το παιχνιδι, ημουν στον τελευταιο αρχηγο στην Blacklist (Razor αν δεν απατομε) και ηθελα μονο 1 milestone για να μπω να παιξω μαζι του, μπορει να επαιζα ποσες ωρες μονο και μονο γιαυτο το milestone δεν το επερνα με τιποτα ε λαμπαδιασα και το παρατησα..μετα ηρθαν τα φορματ στο pc παν τα save και πριν κανα 2 χρονια κατι με ειχε ποιασει και ηθελα να παιξω NFS, εβαλα το MW το τερματισα (αυτη την φορα με την πρωτη ειχα παρει εκεινο το γ@....νο το milestone :D ).

Επεισης μιας και μιλαμε για NFS εμενα μου αρεσε πολυ και το Pro Street, και εκεινο τοχα λιωσει, αλλα ουτε αυτο το τερματισα, επαιζα κανονικα ολους τους αγωνες αλλα δεν ειχα βγαλει καποιους με πρασσινο χρωμα, αφου ειχα φτασει στην κορονα και την ειχα κερδισει ολη εκτος το τελευταιο της "κλαδι" (δεν ξερω πως αλλιως να το πω) το οποιο δεν μου το ξεκλειδωνε με τιποτα, ε λεω θα γυρισω να κανω ολες τις πιστες πρασσινες και θα μου το ανοιξει, γυρισα τα εκανα ολα πρασσινα, ολος ο χαρτης πρασσινος και δεν μου το ξεκλειδωσε ε λεω αμαν για το Θεο, δεν αντεξα και τα παρατησα.

Δημοσ.

Τo NFS 2 και το πρώτο Hot Pursuit (NFS 3) είχα λιώσει εγώ μικρός και μετά το Porsche κάτι. Δε θυμάμαι κανένα από αυτά να είχε ιστορία ή τίποτα πέρα από τα βασικά (αν και μπορεί να θυμάμαι λάθος). Αυτά που βγήκαν μετά δε μου είχαν κάτσει πολύ καλά στο μάτι και δεν είχα ασχοληθεί. Ισως γι' αυτό δε μου κακοφάνηκε όταν τα έπιασε η Criterion. Το αντίθετο θα έλεγα ότι συνέβη μάλλον.

Δημοσ.

Ξέχασα να αναφέρω πως το Most Wanted το τερμάτησα και στο PSP άλλες δύο φορές.. :P

@kj

To ProStreet αν και δεν μου άρεσε, το τερμάτησα. Γενικά οτι έχει βγεί απο Underground μέχρι τώρα, το τερμάτησα.

Προσωπικά για μένα η σειρά απο το Carbon και μετά, πήρε την κάτω βόλτα. Μόνο το The Run έδινε την αίσθηση παλιού καλού NFS.

@Vole

To Porsche Unleashed λές, το 5ο της σειράς αν δεν κάνω λάθος.

Εμένα με χάλασε που τα έπιασε η Criterion γιατί πλέον δεν είναι NFS. Αν τα έβγαζε με όνομα BurnOut θα γούσταρα περισσότερο.

Παραδέχομαι την Criterion για το BurnOut 2 (μεγάλη αγάπη) και άλλα παιχνίδια της, αλλά δυστυχώς για μένα τα NFS της, δεν είναι NFS.

Δημοσ.

Ξέχασα να αναφέρω πως το Most Wanted το τερμάτησα και στο PSP άλλες δύο φορές.. :P

@kj

To ProStreet αν και δεν μου άρεσε, το τερμάτησα. Γενικά οτι έχει βγεί απο Underground μέχρι τώρα, το τερμάτησα.

Προσωπικά για μένα η σειρά απο το Carbon και μετά, πήρε την κάτω βόλτα. Μόνο το The Run έδινε την αίσθηση παλιού καλού NFS.

Ναι δεν ηταν και εγω δεν ξερω τι το pro street αλλα περασα ευχαριστα οσες ωρες επαιξα, δεν ηταν και μικρο.

Προσωπικα το carbon την πρωτη φορα που το ειχα παιξει, οταν ειχε πρωτοβγει δηλαδη μου αρεσε, το επαιζα στο ps2 τοτε το ειχα φτασει στον τελευταιο αρχηγο και χαλασε η καρτα μνημης του ps2 (ηταν καλοκαιρι και ημουν και χωριο κιολας ο γκαντεμης), μολις γυρισα Γιαννενα πηγα αγορασα καρτα μνημης το ξεκινησα παλι απο την αρχη και το εβγαλα, την δευτερη φορα μπορω να πω οτι βαρεθηκα και το εβγαλα μιας και δεν τα ειχα καταφερει την πρωτη.

Οπως ειπες το the run θυμηζε κατι απο τα παλια καλα NFS, αν δεν ειχε αυτα τα ωραια σκηνικα στις πιστες του ουτε καν δεν θα με τραβαγε, το κακο ηταν οτι ηταν παρα πολυ μικρο, 5 ωρες εκανα για να βγαλω το campaign του.

Δεν εχω ασχοληθει καθολου με τα NFS Shift και shift 2,Undercover,Hot pursuit και το καινουριο MW γιατι δεν με τραβανε καθολου και δεν νομιζω να ασχολειθω κιολας.

Δημοσ.

Ακόμα πιο μεγάλη αδικία στο PC να είναι απλά ένα port καθόλου δουλεμένο..

@kj

5 ώρες και έχεις παράπονο? Εγώ σε δύο ώρες το έβγαλα..:P

Τα Shift είναι πάρα πολύ ωραία (εμένα τουλάχιστον μου άρεσαν).

Τα άλλα τρία, meh...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμα πιο μεγάλη αδικία στο PC να είναι απλά ένα port καθόλου δουλεμένο..

@kj

5 ώρες και έχεις παράπονο? Εγώ σε δύο ώρες το έβγαλα.. :P

Τα Shift είναι πάρα πολύ ωραία (εμένα τουλάχιστον μου άρεσαν).

Τα άλλα τρία, meh...

Ε να μην εχω?5 ωρες μονο?

Καλα στην θεση σου δεν ξερω τι θα εκανα αν το εβγαζα σε 2 ωρες.

Κοιτα να πω την αληθεια το shift 1 το ειχα παιξει οταν ειχε πρωτοβγει σε ενα ιντερνετ καφε και μου αρεσε η φαση 1vs1 αλλα δεν ξετρελαθηκα κιολας, γιαυτο και δεν εκατσα να ασχολειθω.

Υ.Γ.Και για να ειμαι και λιγο on topic.

Τελικα δεν την παλεψα και το παρατησα το Heavenly Sword, αν και μου αρεσε αρκετα το παιχνιδι ειναι πολυ σπαστικο και δεν ηθελα να παει χαμενο το DS3 μου (δεν υπηρχε περιπτωση καποτε θα εκανε ελευθερη πτωση), αυτη η μικρη (Kai) ποοο, ποσο μου την εδινε...ημουν στην αρχη του 3 chapter και μου δινει αυτη και αντε τωρα να παλεψεις με ολους τους εχθρους και ο μονος τροπος να τους σκοτωσεις να ειναι το τοξο της που μεχρι να κανει ετσι και ετσι παει σεφαγαν.

Δεν εχω κατι αλλο προς το παρον να παιξω στο ps3 μου οποτε ισως μετα απο καμια βδομαδα να το ξαναποιασω αλλα δεν ειναι σιγουρο.

Χθες ξεκινησα το Sleeping Dogs στο pc.

Ειλικρινα πανεμορφο παιχνιδι και δεν σαφηνει να το κλεισεις, το ελιωσα...5 ωρες εγραψε το steam.Σιγουρα μετα το main story θα ασχολειθω και με side quests μιας και ειναι παιχνιδαρα.

Πολυ μακελιο, πολλα αιματα, μαρεσει πολυ το 2ο ταμπλο του Wei.

Τωρα μπαινω να λιωσω μεχρι οτι ωρα με παρει. :D

Επεξ/σία από kjtzemis
Δημοσ.

Συνεχισα Sleeping Dogs σημερα στο pc μου, σημερα επαιξα 4 ωριτσες και εχω φτασει συνολο τις 9 ωρες συνολο (χθες και σημερα).
Βλεπω μεχρι την Τεταρτη να το εχω τελειωσει και να συνεχιζω με τα side quests του.
Μαρεσε πολυ το mission "the wedding"...πολυ τρελο σκηνικο.

Τωρα ισως παιξω λιγο Football Manager 13 που εχω καιρο να παιξω.

Δημοσ.

Εδώ και μερικές μέρες έχω κολλήσει στο παλάτι του Visari στο Killzone 2. πάνω από 20 ώρες και δεκάδες respawn και ακόμα προσπαθώ

παίζει να είναι το πιο δύσκολο σημείο που έχω δει σε παιχνίδι στο PS3 ever

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...