JohnVani18 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Ας το αναλύσω μία.. Το είχα αρχήσει οταν βγήκε, το άφησα λόγω Forza Horizon και Lords of Shadow. To συνέχησα απο εκεί που το είχα αφήσει σε co-op και τώρα μου αρέσει. Έχω παίξει όλα τα Halo μέχρι τώρα (εκτός του 2) και είναι η πρώτη φορά που παίζω Halo παιχνίδι και μου αρέσει. Is it ok now?
kjtzemis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δεν στέκει έτσι όπως τα γράφεις μαλλον θα εννοει οτι πρωτη φορα ποιανει παιχνιδι HALO και το ευχαριστιετε, λογικα τις προηγουμενες φορες απλα θαπαιζε αλλα οχι με τοση ευχαριστηση.
Vole Maulder Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Οταν λέω εγώ ότι τα κόμματα σώζουν ζωές με κοροϊδεύουν! (Εδώ δε χρειαζόταν κόμμα, αλλά πρέπει να "διαβάσεις" την απουσία του για να μην καταλάβεις αυτό που χιουμορεύτηκε ο Ναρούτο.) Ενδιαφέρον, πάντως. John, σε τι θα απέδιδες αυτή τη διαφορά;
JohnVani18 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μόλις τερμάτησα κι εγώ το Halo 4.Το 2ο καλύτερο Halo που έχω παίξει (μετά το Halo 3), πραγματικά μπράβο στην 343.Co-op είναι πραγματικά πάρα πολύ ωραίο και το ευχαριστήθηκα, αν και είχε αρκετά θέματα.Παρόλα αυτά, επιμένω πως οπτικά (προσωπικά) το βρήσκω μέτριο, και συνεχίζω να το θεωρώ over-rated και over-hyped. @Vole Στο οτι το έπαιξα co-op, και σε co-op όλα τα παιχνίδια αξίζουν, ακόμα και το Green Lantern.
naruto14 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μόλις τερμάτησα κι εγώ το Halo 4. Το 2ο καλύτερο Halo που έχω παίξει (μετά το Halo 3), πραγματικά μπράβο στην 343. Co-op είναι πραγματικά πάρα πολύ ωραίο και το ευχαριστήθηκα, αν και είχε αρκετά θέματα. Παρόλα αυτά, επιμένω πως οπτικά (προσωπικά) το βρήσκω μέτριο, και συνεχίζω να το θεωρώ over-rated και over-hyped. @Vole Στο οτι το έπαιξα co-op, και σε co-op όλα τα παιχνίδια αξίζουν, ακόμα και το Green Lantern. Θα συμφωνήσω εν μέρη. Πρέπει να γίνει και καλή δουλειά στο co-op κομμάτι του τίτλου για να αξίζει.
JohnVani18 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Τερμάτησα σήμερα το Most Wanted.Το παιχνίδι δεν αξίζει το όνομά του. Hot Pursuit 2 ή NFS Paradise θα ταίριαζε περισσότερο.Και γενικά το παιχνίδι πέρα απο ήχο δεν λέει και πολλά. Μεγάλη απογοήτευση..
Vole Maulder Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Αυτά που θα του ταίριαζαν περισσότερο δεν είναι κακά παιχνίδια όμως. (Disclaimer: Δεν είχα παίξει ποτέ το αρχικό Most Wanted.)
JohnVani18 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 To Paradise κι εμένα μου άρεσε. Το Hot Pursuit αν δεν είχε να παίζεις ως αστυνομικός πάλι άκυρο θα έτρωγε. Αν το παίξεις, θα με καταλάβεις. Τα παιχνίδια της Criterion δεν είναι NFS, είναι BurnOut που δεν φθοράνε μία σε σχέση με αυτά που έβγαζε.
skanjos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 αφού τερμάτισα το dmc, ξεκίνησα το ni no kuni, το οποίο κρασάρει συνέχεια επειδή έχω 7200άρι σκληρό,θα περιμένω να έρθει απο αγγλία για να το συνεχίσω,οπότε για την ώρα λιώνω το walking dead.παιχνιδάρα το walking dead είμαι μέση απο το 2nd episode.
Vole Maulder Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 To Paradise κι εμένα μου άρεσε. Το Hot Pursuit αν δεν είχε να παίζεις ως αστυνομικός πάλι άκυρο θα έτρωγε. Αν το παίξεις, θα με καταλάβεις. Τα παιχνίδια της Criterion δεν είναι NFS, είναι BurnOut που δεν φθοράνε μία σε σχέση με αυτά που έβγαζε. Τα έχω παίξει και τα δύο - το Hot Pursuit περισσότερο από το Paradise, επειδή το έχουν και φίλοι μου κι έπαιζε ανταγωνισμός στο Autolog - και, θεωρητικά, δε με χαλάει η ιδέα του Hot Pursuit: Paradise. Μου αρέσει πολύ το οδηγικό μοντέλο του. Στη δομή βρίσκεις πρόβλημα;
naruto14 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 αφού τερμάτισα το dmc, ξεκίνησα το ni no kuni, το οποίο κρασάρει συνέχεια επειδή έχω 7200άρι σκληρό,θα περιμένω να έρθει απο αγγλία για να το συνεχίσω,οπότε για την ώρα λιώνω το walking dead.παιχνιδάρα το walking dead είμαι μέση απο το 2nd episode. Δηλαδή εσύ έχεις αλλάξει σκληρό? Εγώ που έχω τον αρχικό θα έχω τέτοια προβλήματα? Το The Walking Dead είναι παιχνιδάρα.
GeorgeVls Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Τερμάτισα κι εγώ το Halo 4, όπως επίσης και το Mass Effect 2. Παιχνιδάρες και τα δύο. Το Halo 4 είναι το πρώτο της σειράς που παίζω και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Πολύ καλές εντυπώσεις μου άφησε και το ME2, που ήταν καλύτερο από το 1, καθώς πέρα από καλύτερα γραφικά κτλ, είχε ομαλότερη κίνηση και πιο έντονο το action στοιχείο κάνοντας το παιχνίδι πιο ολοκληρωμένο. Τώρα παίζω το Borderlands.. Θα φανώ κουραστικός αλλά... εντάξει τα σπάει και αυτό το παιχνίδι
skanjos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδή εσύ έχεις αλλάξει σκληρό? Εγώ που έχω τον αρχικό θα έχω τέτοια προβλήματα? Το The Walking Dead είναι παιχνιδάρα. 5400 είναι ο βασικός του Ps3, αλλα πάλι θα έχεις ,εδώ και απο εξωτερικό που διαβάζει με ταχύτητες Usb έχει... το Blue ray είναι πάρα πολύ αργό...χαχα δεν έχω διαβάσει τις ταχύτητες αλλα αν δεις στο ni no kuni thread γράφω για το πρόβλημα αναλυτικά απο εγκυρη πηγή.
kjtzemis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Τερμάτησα σήμερα το Most Wanted. Το παιχνίδι δεν αξίζει το όνομά του. Hot Pursuit 2 ή NFS Paradise θα ταίριαζε περισσότερο. Και γενικά το παιχνίδι πέρα απο ήχο δεν λέει και πολλά. Μεγάλη απογοήτευση.. Αυτος ηταν ο λογος που ουτε καν εχω ακουμπησει το παιχνιδι. Ημουν σιγουρος οτι την παιχνιδαρα που μας ειχανε δωσει τοτε (αναφερομε στο 1ο MW) δεν υπηρχε περιπτωση να μας την εδιναν παλι, εκτος αυτου μολις ειδα στα video του παιχνιδιου σκηνικα απο burnout (οσο και διασκεδαστικα να ηταν τα burnout στο ps2) εφυγα μακρια. Το τελευταιο παιχνιδι NFS που ειχα παιξει ηταν το The run που αν και ηταν εξερετικα μικρο στην διαρκεια του εγω το ευχαριστηθηκα, βασικα αν δεν ειχε τα τοπια και τις πιστες στα βουνε με τα χιονα που κατευαινει το μισο βουνο στον δρομο δεν θα με εντυπωσιαζε, με ειχε ξενερωσει απιστευτα η αγορα των αυτοκινητων κανοντας δλδ μια σταση σενα βενζιναδικο. Οπως και ναχει το MW2 δεν νομιζω να το δοκιμασω (εκτος και αν βρεθω σε τετοια απογνωση, ή αν πεθυμισω arcade καταστασεις).
JohnVani18 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 @Vole Όχι, δεν βρήσκω πρόβλημα. Αλλά δεν αξίζει το όνομά του. Δεν είναι NFS, ειδικά Most Wanted. Ούτε story έχει, ούτε τίποτα (ας μη μιλήσω για το find it-drive it και τα γελοία upgrades). Δεν είναι NFS αυτά, και ως fan της σειράς, ξενερώνω άσχημα. @kjtzemis Όντως, το The Run έδινε το feeling των παλιών NFS, και δεν είναι τυχαίο αυτό. Αναμένουμε άλλο ένα NFS απο BlackBox μπας και δούμε "άσπρη μέρα".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα