Atropos28 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 13 ώρες πριν, giorgos th. είπε Τερμάτισα με τον μικρό μου το it takes two.... Απλά καταπληκτικό... Φαντάσου και οι 2 στενοχωρηθηκαμε όταν τελείωσε.................. Όντως πολύ καλό. Το ξεκίνησε με την αδερφή του και τους παρακολουθώ. Για τέτοιες ηλικίες είναι ό,τι πρέπει
RazielKvlt Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 The Legend of Zelda Skyward Sword.Ενώ το παιχνίδι μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που με χαλάει και ακόμα και μετά το δεύτερο ναό δεν έχω καταφέρει να συνηθίσω είναι ο άθλιος χειρισμός.Τον τύπο που πέρασε τα motions controls του wii στα πλήκτρα του switch να του πείτε ότι τον ψάχνω.Είχα να κάψω εγκέφαλο με τόσο χάλια χειρισμό από το Tomb Raider The Angel of Darkness για PS2. 1
ikaruga24 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Εφόσον λοιπόν το Persona 5 royal τελείωσε σειρά έχει το Xenoblade chronicles 3 στη φορητή και το tales of arise στο Ps5. Στο XC3 έχω ήδη καμιά 30αρα ώρες οπότε είμαι ελαφρά προχωρημένος. Στο ToA δεν έχω πολύ ακόμα, μόλις 8 και τσουλάει σβέλτα σε σχέση το Xenoblade που είναι σαφέστατα πολύ μεγαλύτερο. Ενδιάμεσα για κάτι γρήγορο παίζω Titan fall 2 το οποίο δεν καταλαβαίνω γιατί δεν προχώρησε εμπορικά. Είναι καταπληκτικό FPS και έχει την καλύτερη αίσθηση όπλων που έχω συναντήσει από εποχές FEAR και Crysis 2. Για όποιον θέλει FPS και δεν έχει ιδέα τι είναι το titan fall 2 να το δει άμεσα που είναι κάτι σε προσφορά. 1
firepc Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Είναι καταπληκτικό FPS και έχει την καλύτερη αίσθηση όπλων που έχω συναντήσει από εποχές FEAR και Crysis 2. Για όποιον θέλει FPS και δεν έχει ιδέα τι είναι το titan fall 2 να το δει άμεσα που είναι κάτι σε προσφορά. true 👍
BlueBlade Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Στις 9/4/2023 στις 3:30 ΠΜ, ikaruga24 είπε Ενδιάμεσα για κάτι γρήγορο παίζω Titan fall 2 το οποίο δεν καταλαβαίνω γιατί δεν προχώρησε εμπορικά. Είναι καταπληκτικό FPS και έχει την καλύτερη αίσθηση όπλων που έχω συναντήσει από εποχές FEAR και Crysis 2. Για όποιον θέλει FPS και δεν έχει ιδέα τι είναι το titan fall 2 να το δει άμεσα που είναι κάτι σε προσφορά. Εμπορικά δεν νομίζω να τσούλησε πολύ. Σίγουρα δεν έκανε τον πάταγο που έκαναν με το Fallen Order και λογικό να ρίχνουν όλο το βάρος εκεί πια (+ το Star Wars FPS που ετοιμάζουν).
ikaruga24 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 55 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Εμπορικά δεν νομίζω να τσούλησε πολύ. Σίγουρα δεν έκανε τον πάταγο που έκαναν με το Fallen Order και λογικό να ρίχνουν όλο το βάρος εκεί πια (+ το Star Wars FPS που ετοιμάζουν). Κρίμα, τα άτομα ξέρουν τι θα πει "αίσθηση" σε fps. 1
BlueBlade Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Κρίμα, τα άτομα ξέρουν τι θα πει "αίσθηση" σε fps. Συμφωνώ. Στην τελική, οι ιδρυτές της είναι οι δημιουργοί της Infinite Ward που έχουν χαρίσει το Modern Warfare (και αργότερα το MW2) που θεωρείται γενικά ένα από τα κορυφαία FPS που έχουν κυκλοφορήσει.
Tifa_LockHeart Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ πάιζω το Wo long το όποίο με κέρδισε αρκετά. Ενώ βλέποντάς το σε steams δεν μου κέρδιζε το μάτι, παίζοντάς το είναι τελείως διαφορετική κατάσταση. Παρατήρησα ότι μερικά παιχνίδια χάνουν πολύ όταν τα βλέπεις σε αντίθεση με κάποια αλλα. Για παράδειγμα το Sekiro είναι υπέροχη η αίσθηση να παίζεις αλλά δεν είναι καθόλου άσχημη και η παρακολούθηση κάποιον να παίζει . Επεξ/σία 10 Απριλίου 2023 από Tifa_LockHeart
cubilone Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Στις 9/4/2023 στις 3:30 ΠΜ, ikaruga24 είπε Εφόσον λοιπόν το Persona 5 royal τελείωσε σειρά έχει το Xenoblade chronicles 3 στη φορητή και το tales of arise στο Ps5. Στο XC3 έχω ήδη καμιά 30αρα ώρες οπότε είμαι ελαφρά προχωρημένος. Στο ToA δεν έχω πολύ ακόμα, μόλις 8 και τσουλάει σβέλτα σε σχέση το Xenoblade που είναι σαφέστατα πολύ μεγαλύτερο. Ενδιάμεσα για κάτι γρήγορο παίζω Titan fall 2 το οποίο δεν καταλαβαίνω γιατί δεν προχώρησε εμπορικά. Είναι καταπληκτικό FPS και έχει την καλύτερη αίσθηση όπλων που έχω συναντήσει από εποχές FEAR και Crysis 2. Για όποιον θέλει FPS και δεν έχει ιδέα τι είναι το titan fall 2 να το δει άμεσα που είναι κάτι σε προσφορά. Είναι στο Steam για 5€ αλλά μόνο με το launcher της EA. Μεχ.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, cubilone είπε Είναι στο Steam για 5€ αλλά μόνο με το launcher της EA. Μεχ. Αν έχεις Playstation τσίμπα το εκεί. Εγώ εκεί το πήρα. 1
sariyong Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Παίζω το "Resident evil 4 remake", είναι ωραίο να το ξαναπαίζω. Mini Militia App Lock Επεξ/σία 6 Μαΐου 2023 από sariyong
tsoukalasKaminia Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, sariyong είπε Παίζω το "Resident evil 4 remake", είναι ωραίο να το ξαναπαίζω. Μπραβο φιλε μου
RazielKvlt Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Final Fantasy XV.Εντυπωσιακό σε θέμα γραφικών και γενικότερης αισθητικής και πολύ ωραίο σύστημα μάχης.Λίγο χαοτικό στην αρχή και από το tutorial δεν έχω καταλάβει ακόμα τι παίζει με τα spells αλλά είμαι ακόμα στην αρχή.Θα το ψάξω αργότερα.Το μόνο μειονέκτημα η κίνηση του χαρακτήρα.Περπατάς λες και είσαι τύφλα μεθυσμένος.
Tifa_LockHeart Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Αν και έχω να παίξω ένα σωρό ΑΑΑ τίτλους, ήθελα κάτι χαλαρό (αφού έδωσα κοντά στις 70+ ώρες σε Wo Long) πριν ξεκινήσω τα μεγάλα παιχνίδια. Παίζω το sequel του "Deliver Us the Moon", που έπρεπε να διαφημιστεί περισσότερο κατά την ταπεινή μου γνώμη, μιας και είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό παρά το γεγονός ότι του λείπουν πινελιές μεγάλου παιχνιδιού (όπως animations ,physics, leap sync και τέτοιου είδους πράματα) . To " Deliver Us Mars" κάνει πολύ καλά ότι έκανε ο προκάτοχός του, αλλά προσθέτει πραματάκια ,που για όποιον αγάπησε το πρώτο παιχνίδι, θα νιώσει ικανοποίηση, με την συνέχεια. Προσωπικά πιστεύω ότι μαζί με το "Deliver us the moon" , είναι δύο παίχνιδια με θεματική το διάστημα που καλύπτουν εξαιρετικά την διάθεση για " space exploration mood " . 2
tsoukalasKaminia Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Tifa_LockHeart είπε Αν και έχω να παίξω ένα σωρό ΑΑΑ τίτλους, ήθελα κάτι χαλαρό (αφού έδωσα κοντά στις 70+ ώρες σε Wo Long) πριν ξεκινήσω τα μεγάλα παιχνίδια. Παίζω το sequel του "Deliver Us the Moon", που έπρεπε να διαφημιστεί περισσότερο κατά την ταπεινή μου γνώμη, μιας και είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό παρά το γεγονός ότι του λείπουν πινελιές μεγάλου παιχνιδιού (όπως animations ,physics, leap sync και τέτοιου είδους πράματα) . To " Deliver Us Mars" κάνει πολύ καλά ότι έκανε ο προκάτοχός του, αλλά προσθέτει πραματάκια ,που για όποιον αγάπησε το πρώτο παιχνίδι, θα νιώσει ικανοποίηση, με την συνέχεια. Προσωπικά πιστεύω ότι μαζί με το "Deliver us the moon" , είναι δύο παίχνιδια με θεματική το διάστημα που καλύπτουν εξαιρετικά την διάθεση για " space exploration mood " . Deliver us the moon οταν πρωτοβγηκε και το επαιξα ηταν τρομερο. Στη λιστα μου το Mars. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα