lighto Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, pollop είπε ναι μια χαρα ειναι για single player σε ευχαριστώ ☺️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Ξεκίνησα τώρα το Silent Hill 2. Αλλά περιμένω τα νέα μου headphones που θα φτάσουν αύριο.. για να ακούω καλύτερα την ανατριχίλα στο ράδιο 😅😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Εμενα μου αρεσε πολυ και το silent hill the room ας εχει φαει ξυλο. Τελειωσα το amnesia rebirth και λεω να πιασω το soma. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Overwatch 2 (παιχνιδάρα και free μάλιστα), call of duty: modern warfare 2 και plague of requiem. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Στις 18/10/2022 στις 12:04 ΠΜ, ilos είπε Κάθε Πέμπτη το παίζω 10 λεπτά που βγαίνει το νέο event.🤣 Αλλά από ένα σημείο και μετά το βαρέθηκα δε μου κάνει αίσθηση πια να φαρμάρω talismans/anomalies κλπ. δεν εχω ωρες να λιωσω δυστηχως και δεν το ευχαριστιεμαι, κανα 2ωρο αν ξεκλεψω την βδομαδα, εχω πηξει στη δουλεια... Νομιζω sunbreak περιπου 50 ωρες συνολο να εχω κ αν. Και οντοπικ, mh sunbreak οσο προλαβαινω, λιγο temtem τελειωνοντας το 3ο νησι μετα απο 20 ωρες περιμενοντας το Pokemon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Πάμε για Silent Hill 3!!! 💞 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atropos28 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Παίζω 6-7 ώρες το a plague tale-requiem. Συνεχίζει να είναι η συνέχεια της προηγούμενης παιχνιδάρας, που όμως επειδή ακριβώς παίξαμε και το innocence, η έκπληξή μας δεν είναι τόσο μεγάλη. Κάποια εξτρά σε κινήσεις όπως και οι ατελείωτες πέτρες (επιτέλους) είναι στα συν, όμως προσωπικά ήθελα κάτι παραπάνω. Πολύ ωραία γραφικά και φυσικά η υπέροχη φωνητική ηθοποιία ( voice acting ντε) κυρίως από τον χαρακτήρα της Amicia. Εσύ που κάνεις την Amicia αν διαβάζεις ινσόμνια θέλω να σε γνωρίσω. Γεια σου game pass, για κάτι τέτοια χαλάλι η συνδρομή Ερντογάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Sunbreak βρηκα χρονο αυτη τη βδομαδα και το ελιωσα λιγο. Αρχισα να παιζω lance ξανα μετα απο χρονια, ειναι απιστευτο weap πλεον, μπορει και το πιο satisfying, insta-block + leaping και θυμιζει πλεον το GU lance σε ολο το μεγαλειο Ακομα δεν εχω κραφταρει καλο talisman, μονο ενα 3-2-1 χωρις skills Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Στις 3/11/2022 στις 5:18 ΜΜ, Atropos28 είπε Παίζω 6-7 ώρες το a plague tale-requiem. Συνεχίζει να είναι η συνέχεια της προηγούμενης παιχνιδάρας, που όμως επειδή ακριβώς παίξαμε και το innocence, η έκπληξή μας δεν είναι τόσο μεγάλη. Κάποια εξτρά σε κινήσεις όπως και οι ατελείωτες πέτρες (επιτέλους) είναι στα συν, όμως προσωπικά ήθελα κάτι παραπάνω. Πολύ ωραία γραφικά και φυσικά η υπέροχη φωνητική ηθοποιία ( voice acting ντε) κυρίως από τον χαρακτήρα της Amicia. Εσύ που κάνεις την Amicia αν διαβάζεις ινσόμνια θέλω να σε γνωρίσω. Γεια σου game pass, για κάτι τέτοια χαλάλι η συνδρομή Ερντογάν. Καλα εισαι πήγαινε μιλα της.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Στις 3/11/2022 στις 4:18 ΜΜ, Atropos28 είπε Εσύ που κάνεις την Amicia αν διαβάζεις ινσόμνια θέλω να σε γνωρίσω. κλαιω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RazielKvlt Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Μετά από τρία strategy jrpgs επιστροφή σε κλασσικά πράγματα με Suikoden III.Έχω παίξει τα δυο πρώτα που είναι απλά τέλεια και το spin off στο Ds το οποίο είναι πάρα πολύ καλό και μου μένουν μόνο τα τρία του PS2.Το βλέπω να τα τελειώνω και τα τρία για να πάω μετά σε άλλη σειρά.Υπάρχουν αρκετές που θέλω κάποια στιγμή να ολοκληρώσω όπως Shadow Hearts, Valkyrie Profile,Wild Arms και Grandia. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, RazielKvlt είπε Μετά από τρία strategy jrpgs επιστροφή σε κλασσικά πράγματα με Suikoden III.Έχω παίξει τα δυο πρώτα που είναι απλά τέλεια και το spin off στο Ds το οποίο είναι πάρα πολύ καλό και μου μένουν μόνο τα τρία του PS2.Το βλέπω να τα τελειώνω και τα τρία για να πάω μετά σε άλλη σειρά.Υπάρχουν αρκετές που θέλω κάποια στιγμή να ολοκληρώσω όπως Shadow Hearts, Valkyrie Profile,Wild Arms και Grandia. Ρε συ, συγγνώμη για την αδιακρισία αλλά πόσο χρόνων και που βρίσκεις το χρόνο!!! Ζηλεύω αφόρητα! Το suikoden III είναι καταπληκτικό, το IV χάλι προσπέρασέ το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RazielKvlt Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Edel είπε Ρε συ, συγγνώμη για την αδιακρισία αλλά πόσο χρόνων και που βρίσκεις το χρόνο!!! Ζηλεύω αφόρητα! Το suikoden III είναι καταπληκτικό, το IV χάλι προσπέρασέ το. Έχω σταματήσει να βλέπω τηλεόραση,σειρές και ταινίες.Οτι χρόνος μου μένει παίζω μόνο jrpgs.Και επειδή είμαι εξοικειωμένος με το είδος τα τερματίζω πολύ γρήγορα.Δυο με τρεις ώρες τη μέρα μου είναι αρκετό να βγάλω ένα jrpg σε δύο εβδομάδες το πολύ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Thymesia. Απρόσμενα καλο παιχνίδι. Το πηρα σαν souls like της οκάς αλλα φαίνεται να συνδυάζει sekiro, Bloodborne και souls mechanics σε ενα πακετο. Και με πολυ καλο talent tree. Δε θελω να εκφέρω πληρη αποψη ακόμα, αλλά όντας πανω απο τα μισα του (μικρου απο οτι βλεπω) παιχνιδιού εξεπλάγην ευχάριστα. Καθαρά λογω mechanics. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 MH rise tu3, ενα απο τα αγαπημενα μου fights στο mh4u ηταν η chaotic gore magala, και να την φερνουν στο Rise με κανει να μην μπορω να περιμενω για το update4 To update σπερνει και ειναι λογος επιστροφης στο παιχνιδι για τα καλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα