Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε

Το dark arisen???..  Προσεχε με "ποιους συναναστρέφεσαι". Πρωτη φορα που το επαιξα στο ps3 , επειδή ειχα δωσει αρκετη οικειότητα στον χοντρο καραφλα δημαρχο -τι ηταν τεσπα- ,κατεληξα στο ending scene αγκαλιά με αυτον... Wtf... Ακομα το θυμαμαι... Υπέροχο παιχνίδι,αν εχεις και pawns φιλων "ανεβασμενα" ,βοηθανε πολυ. Στα πλην ,το παιχνίδι επαναλαμβάνεται.. Περνας το ιδιο μονοπάτι και βγαίνουν οι ίδιοι εχθροι στο ιδιο σημειο ακριβώς... Θα κριθεις στο bitter island ή καπως ετσι... Πανε 10 χρονια..... Επισης ,το σε ποιους δειχνεις οικειότητα,το βλεπεις απο την μωβ ομιχλη γυρω τους οταν μιλας μαζι τους...

To Dark arisen ναι! Εχω ηδη φτασει τις 73 ωρες! Beloved εκανα τη γυναικα του βασιλια η οποια νομίζω απο default γινεται max affinity εφοσων της μιλησεις. Bitterblack island εβγαλα χθες πρωτο run και παμε αισίως για δευτερο! Το repetitive στοιχειο συμφωνω οτι υπαρχει αλλα νομιζω οτι ολο το game ειναι για το BBI! Εκει ειναι ολο το fun. Thanks για το tip της μοβ ομίχλης :)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Fallout 4-Game of the Year Edition

Ειχα παίξει παλαιότερα το ''απλό'' και μου άρεσε πολύ.Βρήκα σε προσφορά  την GoY έκδοση και δεν το πολυσκέφτηκανα την αγοράσω ώστε να παίξω και όλα τα dlc

Ξεκίνησα το Tactics Ogre Let Us Cling Together.Πάρα πολύ ωραίο tactical rpg.Καλύτερο από το FF tactics που θεωρείται κορυφή στο είδος(καμία σχέση).Από τα καλύτερα strategy rpgs που έχω παίξει.Ωραια γραφικά με εναλλαγή καιρικών φαινομένων κατά τη διάρκεια της μάχης, όμορφη μουσική και εξαιρετικός σχεδιασμός στο σύστημα μάχης ώστε να μην κάνεις κάθε πέντε λεπτά restart την κονσόλα ή να έχεις διακόσια save states αν παίζεις σε emulator.Και η ιστορία και εδώ όπως και στο tactics έχει σχέση με πολιτική και πόλεμο.Και τρία διαφορετικά endings με βάση τις επιλογές σου.

• Like 3

Αποφάσισα τώρα που είμαστε στο φθινόπωρο, μια εποχή που βλέπεις τα φύλλα από ένα δέντρο να αλλάζουν χρώμα από πράσινο σε πορτοκαλί, να φτιάξω ένα ζεστό ρόφημα και να κάτσω να παίξω την έκδοση από το ps1 Tales of phantasia.

Για αρχή χάθηκα στον μαγικό αυτόν κόσμο,  και το έκλεισα στο σημείο που ταξίδεψα στον χρόνο.

Αύριο πάλι.

• Like 3

Στις 13/10/2022 στις 11:14 ΠΜ, najinblue3 είπε

Πάλι κατρακύλισα στο mh sunbreak , απίστευτο κάψιμο τελευταία και λίγο temtem σαν side game 

Κάθε Πέμπτη το παίζω 10 λεπτά που βγαίνει το νέο event.🤣

Αλλά από ένα σημείο και μετά το βαρέθηκα δε μου κάνει αίσθηση πια να φαρμάρω talismans/anomalies κλπ.

Στις 12/10/2022 στις 12:04 ΜΜ, RazielKvlt είπε

Ξεκίνησα το Tactics Ogre Let Us Cling Together.Πάρα πολύ ωραίο tactical rpg.Καλύτερο από το FF tactics που θεωρείται κορυφή στο είδος(καμία σχέση).Από τα καλύτερα strategy rpgs που έχω παίξει.Ωραια γραφικά με εναλλαγή καιρικών φαινομένων κατά τη διάρκεια της μάχης, όμορφη μουσική και εξαιρετικός σχεδιασμός στο σύστημα μάχης ώστε να μην κάνεις κάθε πέντε λεπτά restart την κονσόλα ή να έχεις διακόσια save states αν παίζεις σε emulator.Και η ιστορία και εδώ όπως και στο tactics έχει σχέση με πολιτική και πόλεμο.Και τρία διαφορετικά endings με βάση τις επιλογές σου.

Απλά εξαιρετικό, το είχα σκίσει στο psp. Η μόνη χοντρή ένσταση ήταν το crafting, δεν ξέρω αν τι διόρθωσαν εδώ. 

καλησπέρα ,

μπορεί κάποιος να προτεινει παιχνίδι παρόμοιο με το Diablo ? είναι για τον πατέρα μου, 

δεν μπορέι δύσκολα παιχνίδια κλπ.

ευχαριστω :)

1 λεπτό πριν, lighto είπε

καλησπέρα ,

μπορεί κάποιος να προτεινει παιχνίδι παρόμοιο με το Diablo ? είναι για τον πατέρα μου, 

δεν μπορέι δύσκολα παιχνίδια κλπ.

ευχαριστω :)

Torchlight 

2 λεπτά πριν, lighto είπε

torchlight 2 ? 

ξέχασα να αναφέρω , να παίζει σε ps5 

Νομίζω υπάρχει στο ps5, εγω το είχα παιξει σε pc, ειναι , ας πούμε χονδρικά, μια light εκδοχή του diablo 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...