Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω απωθημένο με αρκετά παλιά games, λόγω έλλειψης χρόνου τα απωθημένα παραμένουν..
Έχει όμως δύο-τρεις εβδομάδες που ξεκίνησα το Castlevania SOTN έκδοση ps1 σε psp go, είμαι γύρω στο 140% και συνεχίζω όποτε βρίσκω ευκαιρία, ο ορισμός του platform απλά! Απίστευτο!!!

• Like 3
  • Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Yakuza Kiwami...

Τελείωσα το παιχνίδι και παλεύω την πλατίνα. Τι αγγούρια είναι τα climax battles ρε σεις; Φτύνω αίμα για το καθένα και μετά από 2 βράδια έχω περάσει μόλις 7. Με βλέπω να το παρατάω...

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, thagkol είπε

Yakuza Kiwami...

Τελείωσα το παιχνίδι και παλεύω την πλατίνα. Τι αγγούρια είναι τα climax battles ρε σεις; Φτύνω αίμα για το καθένα και μετά από 2 βράδια έχω περάσει μόλις 7. Με βλέπω να το παρατάω...

Τα Yakuza είναι από τα αγαπημένα μου series κι ενώ έχω πάνω από 40 platinums, δεν έχω επιχειρήσει ποτέ να πάρω πλατίνα σε κάποιο από τα παιχνίδια τους.

Εκτός από πολύ grindy, έχουν και κάποια minigames και challenges που με απωθεί να δοκιμάσω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, Charismo είπε

Τα Yakuza είναι από τα αγαπημένα μου series κι ενώ έχω πάνω από 40 platinums, δεν έχω επιχειρήσει ποτέ να πάρω πλατίνα σε κάποιο από τα παιχνίδια τους.

Εκτός από πολύ grindy, έχουν και κάποια minigames και challenges που με απωθεί να δοκιμάσω. 

Συμφωνώ, αλλά η αίσθηση που σου αφήνουν ότι κάτι κατάφερες είναι όμορφη.

Το Yakuza 0 το έκανα πλατίνα, και έλεγα να τα κάνω όλα σιγά σιγά, αλλά αν πάει έτσι το Climax Battles δε με βλέπω στο Kiwami, έχουμε και ένα backlog και δε θέλω να φάω άλλες 80 ώρες εδώ.

edit: Τελικά πήρα φόρα χτες και με τα νεύρα που είχα από την Εθνική μπάσκετ καθάρισα πάνω από τα μισά Climax Battles και έχουν μείνει μόνο τα εύκολα. Platinum mode ON και πάλι!

Επεξ/σία από thagkol
Δημοσ.

Chorus. Διασκεδαστικοτατο space shooter και με αναπαντεχα ωραια ιστορια και εξυπνους μηχανισμους. ολο με τραβαει να παιξω λιγο ακομα.

Παλι καλα ηταν στο gamepass και το δοκιμασα αλλιως θα μου ειχε ξεφυγει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζω το lego star wars the skywalker saga. Γενικά ωραίο κ εθιστικο παιχνίδι αλλά έχει τα θέματα του. 2 φορές με έχει πετάξει έξω κ άλλες τόσες έχει κολλήσει όταν βγαίνω έξω από σπίτια. Ίσως το παρατήσω κ περιμένω κανα update. Μην γίνει κ καμία ζημιά φοβάμαι.

Επεξ/σία από ilias78
Δημοσ.

Τελείωσα το last of us part 1.Επαιζα παράλληλα το ghost of tushima,το οποίο κοντεύω να τελειωσω,το main story το έχω τερματίσει ήδη.Ξεκινησα και το last of us part 2 και παρέα με τον μικρό πιασαμε και το Splatoon 3.

Χαμός στο ισιωμα!

• Like 2
Δημοσ.

Ξεκίνησα χθες στο series s το nino kuni wrath of the white witch remastered. Μέχρι στιγμής φαίνεται εξαιρετικό. Όποιος δεν το έχει παίξει ας ρίξει μια ματιά.

• Like 1
Δημοσ.

Παίζω το Farcry5. Έχω καθαρίσει μιάμιση περιοχή, κατάλαβαν όσοι το ξέρουν, και πιθανότατα θα το παρατήσω. Νομίζω ότι η επανάληψη έχει αρχίσει να γίνεται κουραστική. Αυτό με τα όπλα που υπάρχουν τόσα άλλα στην ουσία χρησιμοποιείς 2-3 δεν το κατάλαβα.

• Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Atropos28 είπε

Παίζω το Farcry5. Έχω καθαρίσει μιάμιση περιοχή, κατάλαβαν όσοι το ξέρουν, και πιθανότατα θα το παρατήσω. Νομίζω ότι η επανάληψη έχει αρχίσει να γίνεται κουραστική. Αυτό με τα όπλα που υπάρχουν τόσα άλλα στην ουσία χρησιμοποιείς 2-3 δεν το κατάλαβα.

Θα συμφωνήσω απλά θα συμπληρώσω ότι από το far cry 4 και μετά δεν σου προσφέρει κάτι… επαναλαμβανόμενο μοτίβο και άσκοπα πράγματα. 
απλα αξίζει να πω ότι ι το far cry primal  αξίζει, προσφέρει παρά πολλά στην σειρά.

• Like 1
Δημοσ.

Dragon's Dogma.

Διαμαντάκι απο τα λίγα σε τιμή χώμα μιας και ειναι 10ετίας!

Έχω ήδη ρίξει 40 ώρες και εχω ακόμα πολυ πράγμα. Απορώ πως μου είχε διαφύγει τόσο καιρό!

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Shibbu είπε

Dragon's Dogma.

Έχω ήδη ρίξει 40 ώρες και εχω ακόμα πολυ πράγμα. Απορώ πως μου είχε διαφύγει τόσο καιρό!

Αν δεν είχε βγει το Elden Ring θα ήταν μοναδικό στο είδος είδος, απλά το Elden πήγε πολύ μπροστά τον πήχη. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/9/2022 στις 12:14 ΜΜ, Shibbu είπε

Dragon's Dogma.

Το dark arisen???..  Προσεχε με "ποιους συναναστρέφεσαι". Πρωτη φορα που το επαιξα στο ps3 , επειδή ειχα δωσει αρκετη οικειότητα στον χοντρο καραφλα δημαρχο -τι ηταν τεσπα- ,κατεληξα στο ending scene αγκαλιά με αυτον... Wtf... Ακομα το θυμαμαι... Υπέροχο παιχνίδι,αν εχεις και pawns φιλων "ανεβασμενα" ,βοηθανε πολυ. Στα πλην ,το παιχνίδι επαναλαμβάνεται.. Περνας το ιδιο μονοπάτι και βγαίνουν οι ίδιοι εχθροι στο ιδιο σημειο ακριβώς... Θα κριθεις στο bitter island ή καπως ετσι... Πανε 10 χρονια..... Επισης ,το σε ποιους δειχνεις οικειότητα,το βλεπεις απο την μωβ ομιχλη γυρω τους οταν μιλας μαζι τους...

Επεξ/σία από Tsilitheo2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...