Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ακόμα και σε εμένα άρεσε, που συνήθως βαριέμαι τέτοια παιχνίδια. Αν και, για να είμαι ειλικρινής, δεν το έχω παίξει πάνω από 2 ώρες. Περιμένω εμφάνιση στο plus για να το τιμήσω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τέλος το Gravity Rush, πολύ overrated κατά την άποψή μου, ένας Ιαπωνικός κλώνος του inFamous με γκόμενα που ελέγχει τη βαρύτητα.

Για τζαμπέ καλό είναι, αν το αγόραζα θα το μετάνιωνα.

Τέλος και το Castlevania, φοβερό παιχνίδι και αξίζει να το παίξετε όσοι δεν το έχετε ήδη παίξει.

Έχει κάποια θεματάκια με την κάμερα, αλλά κατά τ' άλλα είναι πολύ καλό.

υγ : "χαίρομαι" που το τερμάτησα τόσο αργά γιατί τώρα θα περιμένω μόλις έναν χρόνο για το 2ο μέρος, και όχι τρία που το περιμένουν όσοι το έπαιξαν οταν βγήκε :P

Κάπου τόσο ήταν και τα πρώτα 2.

Λοιπόν εγώ σήμερα έπαιξα Yakuza 4. Ήμουν έτοιμος να βαρέσω πρέζα. Τέτοια βαρεμάρα. 15 λεπτά cutscene και να κάνουν 1 λεπτό για μια πρόταση. Πραγματικά μου ήρθε να πετάξω το DS3 στο τοίχο. Το έκλεισα και το σβήνω κατευθείαν. Πάμε για άλλα.

Το Yakuza 4 ειναι αριστουργημα απο ολες τις αποψεις. Η σκηνοθεσια του ειδικα ειναι εκπληκτικη.

Το Yakuza 4 ειναι αριστουργημα απο ολες τις αποψεις. Η σκηνοθεσια του ειδικα ειναι εκπληκτικη.

Δεν ξέρω εμένα με εκνεύρισε πάρα πολύ. Ήταν η δεύτερη φορά που δοκίμασα να το παίξω και δεν τα κατάφερα.

Τέλος το I Am Alive. Πρόκειται για μια παιχνιδάρα.  Το ευχαριστήθηκα όσο δεν πάει. Και το σενάριο καταπληκτικό. Μόνο τα γραφικά με εκνεύριζαν μιας και το ασπρόμαυρο με κούραζε ιδιαίτερα όπως και η θολούρα (που φαντάζομαι έτσι θα είναι λόγω της ομίχλης). Αναμένω το τιτανοτεράστιο Last of Us.

9/10

Σου άρεσε το I Am Alive..??? O.o Προσωπικά έφριξα με αυτό το "παιχνίδι".. Το τερμάτησα και τα λέω, δεν το παράτησα.

Εγώ σήμερα τέλειωσα το Assassin's Creed III.
Κατά την άποψή μου το χειρότερο AC που έχω παίξει (και απο τα χειρότερα PC ports που έχω δεί εδώ και χρόνια).
Δυστυχώς χάθηκε η μαγεία που πρόσφεραν οι προηγούμενοι τίτλοι της σειράς και έχει γίνει υπερβολλικά πολύ απλό.
Το μόνο που αξίζει ως νέο feature (αν και δε νομίζω πως υπάρχει και κάποιο άλλο) είναι τα naval warfare.

Σου άρεσε το I Am Alive..??? O.o Προσωπικά έφριξα με αυτό το "παιχνίδι".. Το τερμάτησα και τα λέω, δεν το παράτησα.

Εγώ σήμερα τέλειωσα το Assassin's Creed III.

Κατά την άποψή μου το χειρότερο AC που έχω παίξει (και απο τα χειρότερα PC ports που έχω δεί εδώ και χρόνια).

Δυστυχώς χάθηκε η μαγεία που πρόσφεραν οι προηγούμενοι τίτλοι της σειράς και έχει γίνει υπερβολλικά πολύ απλό.

Το μόνο που αξίζει ως νέο feature (αν και δε νομίζω πως υπάρχει και κάποιο άλλο) είναι τα naval warfare.

Φυσικά και μου άρεσε. Μεταφέρει άψογα την survival horror εμπειρία.

Uncharted 3 σε 3D. Καλά το παιχνίδι είναι απίστευτο. Στα επίπεδα του 2. Βέβαια δεν έχω δε αλλαγές πέρα των γραφικών. Το κλασσικό πολυαγαπημένο uncharted!

Σήμερα η μέρα είχε μπόλικο πράγμα ξανά. Αρχικά το πρωί 3 chapters από το 2ο επεισόδιο του The Walking Dead. Το μεσημεράκι με απόγευμα τελείωσα το UC3 το οποίο και το καταευχαριστήθηκα. Μαζί με Journey και God of War 3 ότι πιο όμορφο έχω δει σε παιχνίδι. Το απόγευμα και το βράδυ έπαιξα και κάμποσο co-op με έναν φίλο και με τον αδερφό μου. Αρκετά καλό για να περάσεις την ώρα σου, αλλά δεν φτάνει ούτε μια το single player.

9/10

Στο Vita σήμερα δοκίμασα demos. Έπαιξα το demo του Escape Plan και όσο προχωρούσα φαινόταν όλο και πιο ενδιαφέρον. Απογοητεύτηκα όμως από το Motorstorm RC. Και τέλος το Rayman Origins. Εντάξει το παιχνίδι απλά μαγεία. Ήταν πανέμορφο στο Vita (δεν έχω παίξει την έκδοση των home consoles).

Και τώρα πάω για Gravity Rush :D

Εγώ τo R&C QForce είχα αρχήσει στο PS3 και το Unit 13 στο Vita, αλλά κάτι μέρες τώρα το έχω ρίξει έξω.. :P

καλα κανεις...οι γιορτες για εξοδους ειναι και οχι για videogames, χρειαντοντε και τα βιντεοπαιχνιδια αλλα τις γιορτες πρεπει να τις χαρουμε.

Εγώ τo R&C QForce είχα αρχήσει στο PS3 και το Unit 13 στο Vita, αλλά κάτι μέρες τώρα το έχω ρίξει έξω.. :P

Τέτοιες μέρες είναι οι καλύτερες να βγεις έξω. Έχει τρελό νταβαντούρι.

Τo Unit 13 καλό είναι? Έπαιξε σήμερα το πρωί ο αδερφός μου το demo που σηκώθηκε από τα άγρια χαράματα και λέει ήταν πολύ καλό. Βέβαια δεν τον εμπιστεύομαι οπότε θα το παίξω και εγώ πρώτος :P

Φέρνει πολύ σε Ghost Recon Future Soldier, με τη διαφορά οτι είσαι μόνος σου και δεν έχεις cloak.

Επίσης με λίγες σφαίρες είσαι νεκρός, κι έχει διάφορα είδη αποστολών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...