RazielKvlt Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Ξεκίνησα το τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας Xenosaga.Βελτιωμένο σύστημα μάχης χωρίς τα combo,πιο απλοποιημένο αλλά πάλι σχετικά σύνθετο,το ίδιο και οι μάχες με τα γιγάντια ρομπότ που χειρίζεσαι σε συγκεκριμένα σημεία με διαφορετικά μενού και skills.Και η καλύτερη αλλαγή ότι πλέον οι χαρακτήρες που δεν είναι στο γκρουπ παίρνουν και αυτοί skill points(στα προηγούμενα έπαιρναν μόνο exp). Γλιτώνεις έτσι επιπλέον ώρες grinding.Γραφικα,μουσική, dungeons όλα καλύτερα. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2022 από RazielKvlt 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Tiny Tina's Wonderland παίζω εγώ μιας και είμαι φανατικός του Borderlands. Βέβαια δεν φθάνει το borderlands ούτε στο δαχτυλάκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Στις 4/8/2022 στις 1:52 ΠΜ, MrGalaxy είπε Καλησπέρα. Αυτόν τον καιρό παίζω στο ps4 το "The Amazing Spider-Man 2" Μιας και δεν έχω PS5 να παίξω το τελευταίο της σειράς .Είμαι ικανοποιημένος με το Amazing spiderman 2. Τοσο το Marvels Spiderman, οσο και το Miles Morales υπαρχουν κανονικα σε ps4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SONIRAM Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 ως old school adventurer ξαναπαιζω back to back monkey island le chucks revenge 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maximus Decimus Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Και γω σε ρετρο mood με Legacy of Kain : Defiance στο pc. Τι voice acting και τι πλοκή θεέ μου. Πόσο κρίμα και άδικο να για το Dead Sun που δεν βγήκε ποτέ και για την σειρά γενικότερα να μην έχει έστω ένα remake σήμερα. Ελπίζω η Wheel of Fate να κινηθεί κάπως και το franchise να αναγεννηθεί! 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RazielKvlt Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Μετά τα Xenosaga είπα να πάω σε κάτι πιο σύντομο και άρχισα το FFX-2.Πάντα ήθελα να το παίξω αλλά δεν τύχαινε να το ξεκινήσω.Καμία σχέση με το Χ αλλά το σύστημα μάχης και τα Dresspheres που αλλάζεις class και μαθαίνεις skills μου αρέσει πολύ.Το λίγο που έχω παίξει πάντως μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Cyberpunk 2077 Το είχα πάρει πριν αρκετούς μήνες επειδή το είχα βρει με λιγότερο από 20 και είπα why not. Στην αρχή δεν με τράβηξε μέχρι που το ξανά έπιασα 1 εβδομάδα πριν και το έλιωσα. Αρχικά, στο τεχνικό κομμάτι είναι μια χαρά πια. Δεν ξέρω (ούτε θέλω να μάθω) σε τι κατάσταση ήταν. Συνειδητά το άφησα μέχρι να το φτιάξουν και να κυκλοφορήσουν το Next Gen Update. Παίζει να συνάντησα σε όλο το Playthrough 2-3 μικρά έως εντελώς ασήμαντα bugs. Σαν παιχνίδι είναι καλό. Ούτε για πλάκα δεν αγγίζει επίπεδα witcher 3, ούτε επίσης θα μείνει στην ιστορία για να το θυμόμαστε χρόνια μετά ως ένα φανταστικό παιχνίδι. Είναι απλά αυτό, καλό. Πολυ καλή ιστορία, αρκετά κινηματογραφικό, φοβερό Setting κτλ. Από εκεί και πέρα ο κόσμος του είναι "κενός". Τόσες δυνατότητες παρόλα αυτά όλος αυτός ο κόσμος υπάρχει για να πηγαίνεις από mission σε mission. Επίσης τελειώνει αρκετά απότομα σε διάρκεια, χωρίς να το καταλάβω/περιμένω βρέθηκε σε αποστολή που μου έβγαλε μήνυμα "Point of no return" άρα για την ωρα το άφησα για να χαζέψω λιγο δεξιά αριστερά πριν το αφήσω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 9 ώρες πριν, Maximus Decimus είπε Και γω σε ρετρο mood με Legacy of Kain : Defiance στο pc. Τι voice acting και τι πλοκή θεέ μου. Πόσο κρίμα και άδικο να για το Dead Sun που δεν βγήκε ποτέ και για την σειρά γενικότερα να μην έχει έστω ένα remake σήμερα. Ελπίζω η Wheel of Fate να κινηθεί κάπως και το franchise να αναγεννηθεί! Ααχχχ πραγματικα ποσο απιστευτη σειρα παιχνιδιων.Για μενα το voice acting,οι διαλογοι,οι χαρακτηρες και το σεναριο γενικοτερα σε αλλα επιπεδα.Και ειχε και απολαυστικοτατο gameplay.Προσωπικα κανενα παιχνιδι δεν τα εχει ξεπερασει σε σεναριο,voice acting και διαλογοι.Μακαρι να βγαζανε κανενα remake. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, BlueBlade είπε Cyberpunk 2077 Το είχα πάρει πριν αρκετούς μήνες επειδή το είχα βρει με λιγότερο από 20 και είπα why not. Στην αρχή δεν με τράβηξε μέχρι που το ξανά έπιασα 1 εβδομάδα πριν και το έλιωσα. Αρχικά, στο τεχνικό κομμάτι είναι μια χαρά πια. Δεν ξέρω (ούτε θέλω να μάθω) σε τι κατάσταση ήταν. Συνειδητά το άφησα μέχρι να το φτιάξουν και να κυκλοφορήσουν το Next Gen Update. Παίζει να συνάντησα σε όλο το Playthrough 2-3 μικρά έως εντελώς ασήμαντα bugs. Σαν παιχνίδι είναι καλό. Ούτε για πλάκα δεν αγγίζει επίπεδα witcher 3, ούτε επίσης θα μείνει στην ιστορία για να το θυμόμαστε χρόνια μετά ως ένα φανταστικό παιχνίδι. Είναι απλά αυτό, καλό. Πολυ καλή ιστορία, αρκετά κινηματογραφικό, φοβερό Setting κτλ. Από εκεί και πέρα ο κόσμος του είναι "κενός". Τόσες δυνατότητες παρόλα αυτά όλος αυτός ο κόσμος υπάρχει για να πηγαίνεις από mission σε mission. Επίσης τελειώνει αρκετά απότομα σε διάρκεια, χωρίς να το καταλάβω/περιμένω βρέθηκε σε αποστολή που μου έβγαλε μήνυμα "Point of no return" άρα για την ωρα το άφησα για να χαζέψω λιγο δεξιά αριστερά πριν το αφήσω. Μην τα λες αυτά γιατί εγώ σε xbox series x και με το 1.5 update, εκεί που σου βάζει τα τσιπάκια ο γιατρός κόλησα εντελώς και δεν ξεκολούσε το game. Μιλάμε για πολύ αρχή τώρα. Οπότε θα το ξαναπιάσω μάλλον μετά το 2.0 patch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thagkol Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Μια και μας παίρνουν το Hades από το Gamepass, λέω να δοκιμάσω το Commandos 3 που έρχεται (παράλληλα με τη σταθερή αξία Yakuza), μια και όταν ήμουν μικρός είχα λιώσει τα 1 και 2 στο PC. Ελπίζω να μου αρέσουν ακόμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thagkol Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 28/8/2022 στις 4:44 ΜΜ, thagkol είπε Μια και μας παίρνουν το Hades από το Gamepass, λέω να δοκιμάσω το Commandos 3 που έρχεται (παράλληλα με τη σταθερή αξία Yakuza), μια και όταν ήμουν μικρός είχα λιώσει τα 1 και 2 στο PC. Ελπίζω να μου αρέσουν ακόμα. Δε μου άρεσε το tutorial στο Commandos, κάτι με χαλούσε στο χειρισμό και στην ποιότητα της εικόνας αλλά θα του δώσω μερικές ευκαιρίες ακόμα. Παρεμπιπτόντως το Commandos 3 και το Hades παίζουν ανετότατα σε PC χωρίς κάρτα γραφικών. Ειδικά για το Hades δεν το περίμενα καθόλου, εντυπωσιάστηκα τόσο που το αγόρασα να το κρατήσω (12 ευρώ από Βραζιλία). Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2022 από thagkol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RazielKvlt Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 FFXII.Την έκδοση για ps2.Δοκίμασα την zodiac αλλά οι αλλαγές σε σχέση με το πρωτότυπο το κάνουν πολύ εύκολο και είναι σαν να παίζω με cheats και δε μου άρεσε.Προτιμώ να υπάρχει μια δυσκολία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Πολλα +++ στο Legacy of Kain, ατελειωτες ωρες με Raziel Η αληθεια ειναι οτι απο ενα σημειο και μετα το σεναριο δεν εβγαζε κανενα νοημα timetravel, βαμπιρ, paladins αλλα οπως ειπωθηκε κορυφαιο voice acting και ευρυματικο gameplay Ειχε ακουστει παλαιοτερα κατι για συνεχεια η εστω remaster? Εχω απο την Τριτη εβαλα το Immortals Fynix Rising απο Game Pass και ειναι πολυ διασκεδαστικο. Ξεκαθαρα δανειζεται mechanics απο AC, αλλα τα puzzles ειναι πολυ καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Πάντως και το Tiny Tina's Wonderland είναι μεγάλο. Δηλαδή τώρα που έπεσε και η τιμή του πιστεύω είναι καλή περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsoui Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Ευτυχως που ξεκινησα να παιζω το 13 sentinels aegis rim στο switch, διοτι ανακαλυψε η γυναικα μου το disney dreamlight valley και εχει κανει καταληψη στην τηλεοραση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα