Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το playstation 2 ειναι!

Αναμένω εντυπώσεις αν το ολοκληρώσεις γαιτι με ενδιαφέρει και εμένα.

Χρόνια με τρώει να παίξω την τριλογία αλλά ποτέ δεν το αποφασίζω!

Θέλει και ένα σχετικό commitment η ατιμη......

• Like 1
Δημοσ.
Στις 28/5/2022 στις 5:32 ΜΜ, The_Judas είπε

Sniper elite 5 σε series X. ή διαφορετικά το sniper elite 4 με στοιχεία από το hitman.

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές.

Εχουν δώσει μεγαλύτερη έμφαση στο stealth. Δεν είναι πλέον όπως τα προηγούμενα sniper elite όπου καθάριζες εύκολα όλη την πίστα από τους εχθρούς. Πλέον με την πρώτη "φασαρία" γίνεται χαμός ενώ και το ai είναι βελτιωμένο. Εχει ανέβει λίγο και η δυσκολία. Στα προηγούμενα το έπαιζα στο Sniper Elite difficulty χωρίς πρόβλημα. Τώρα στο medium που το ξεκίνησαν έχει κάποιο μεγαλύτερο challenge χωρίς βέβαια να είναι και πανδύσκολο. Απλά δεν είναι όπως στα προηγούμενα που καθάριζα όλη την πίστα από όλους τους εχθρούς χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα.

Μόλις τελείωσα την πρώτη αποστολή και άφησα πάρα πολλούς εχθρούς πίσω για πετύχω stealth αποτέλεσμα. Υπάρχουν πλέον ακόμη και περιπολίες από οχήματα που πρέπει να αποφεύγεις ενώ δεν είναι εύκολη πλέον η καταστροφή οχημάτων χωρίς νάρκες και δυναμίτιδα.

Επίσης έχουν βάλει και λίγα (ευτυχώς) στοιχεία rpg με ορισμένα skills.

Υπάρχει πλέον και επιλογή pacify όπου δεν σκοτώνεις τους ναζί. Περισσότερο ως ένα επιπλέον challenge είναι παρά κάτι ουσιώδες. Γιατί δεν έχει ιδιαίτερη λογική σε πόλεμο να σκοτώνεις μόνο τον κεντρικό στόχο και όχι τους υπόλοιπους.

Αυτά που δεν μου αρέσει καθόλου είναι το wheel bar για την αλλαγή όπλων... πολύ δύσχρηστο μου φαίνεται. 

Επίσης δεν υπάρχουν αρκετοί χώροι για να κρύψεις τα πτώματα των αντιπάλων και αυτό δυσκολεύει κάπως το stealth στυλ παιχνιδιού.

Έχεις παίξει το survival mode? Γνωρίζεις αν εκεί μπορεί να φαρμαριστει το τρόπαιο για τα kills με τα όπλα ( κυρίωςγια τα secondary οπλα)? Επίσης υπάρχει workbench για εναλλαγές όπλων?

Δημοσ.

Midsommar αυριο οποτε εχω ενα 4ημερο και ειπα να κατσω να κανω ενα ακομα playthrough στο let's go eevee, και να τελειωσω και το ποκεντεξ επιτελους

Αν εχει καποιος το let's go pikachu να ενημερωσει ☺️

Δημοσ.

μολις παρατησα το nier replicant μετα το πρωτο ending. Να πω εδω οτι το automata το ειχα τερματισει με ολα τα endings απλα εδω ρε παιδια για καποιο λογο βαρεθηκα μου φανηκε λιγο μονοτονο το παιχνιδι δεν ηθελα αλλο. Για το πρωτο ending μου πηρε γυρω στις 15 ωρες. Ειδα μετα οτι για το Β θελει περιπου τις μισες ωρες και για το C θελει grinding για να παρεις ολα τα οπλα. Μπορει να ειναι gaming ντροπη να αφηνουμε μισα τα παιχνιδια αλλα πραγματικα δεν την παλεψα μιση ντροπη δικη μου και μιση του Γιοκο Ταρο

Δημοσ.

Μιας και είμαι μια ανάσα από την πλατίνα του Cyberpunk ( 3 μήνες το τιμάω, υποχρεώσεις γαρ ) είπα να κατεβάσω το Saint Row 3 Remastered για το ps5 μιας και ποτέ δεν έχω ασχοληθεί ενώ ήθελα με την σειρά και τώρα που το βρήκα από το ps plus extra είπα "είναι καλή ευκαιρία". 
Επίσης από το extra και μιας και βγαίνει 31/8 , είπα να ασχοληθώ και με το WRC 10 (αφήνουμε για λίγο στην άκρη το αγαπημένο Dirt) .

Επίσης στα χαμένα όποτε έχω όρεξη ασχολούμαι με absolute drift, thumper, chess ultra.

• Like 1
Δημοσ.

Να επιβεβαιώσω ότι το Sniper Elite 5 είναι πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα. Το ξεκίνησα στο campain πριν μια βδομάδα και είμαι ενθουσιασμένος.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Έχω μόλις ξεπεράσει τις 100 ώρες στο Elden ring, θεωρώ ότι έχω τουλάχιστον άλλες 50 μέχρι το πρώτο τέλος. Δεν έχω λόγια. 

Είναι τρομερό παιχνίδι! Τι χαρακτήρα έκανες; Απόλαυσε το μη βιαστείς! 

εγω τώρα παίζω δυο παιχνίδια στο Nintendo switch ανάλογα με την όρεξη. Το είχα παρατημένο και τώρα είναι ευκαιρία. Παίζω το Steamworld Dig που το είχα πάρει σε καταπληκτική προσφορά. Ξέρω ότι πολλοί θα πείτε ότι το δυο είναι πολύ καλύτερο, αλλά ήθελα να δω το πρώτο και αν μου αρέσει να πάω για το δεύτερο. Και ναι μου αρέσει! Είναι απολαυστικό. 

παραλληλα παίζω το Trine 2. Είχα παίξει το πρώτο και ενθουσιάστηκα. Τρελαίνομαι για παζλ με πλατφόρμα. Αξίζει αν πετύχετε σε προσφορά όλη τη τετράδα Trine. Είναι για χαλαρή φάση. Το τελειώνω 😁

Δημοσ.
Στις 26/6/2022 στις 11:51 ΜΜ, sp3cial είπε

Είναι τρομερό παιχνίδι! Τι χαρακτήρα έκανες; Απόλαυσε το μη βιαστείς! 

Ποτέ δεν βιάζομαι souls παιχνίδι. Άρχισα με rogue και έχω εξελίξει Dex ενώ τώρα άρχισα να βάζω πόντους και σε Int για ορισμένα όπλα που το έχουν ως απαίτηση. Δουλεύω katana, μαχαίρια και rapiers ενώ έχω και ένα μικρό μαγικό σπαθί με ranged μαγικές επιθέσεις καθώς και flail για strike επιθέσεις. Bleeds, Poison και rot για Stat effects. 

Από αυτά θεωρώ τα μαχαίρια τα καλύτερα καθώς έχουν γρήγορο recovery και προλαβαίνω για dodge roll εύκολα. Με τα άλλα όπλα έχει πολύ ρίσκο και τρως counter attack που μου τρώει 60% life. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έπαιξα όλο το παιχνίδι με μάγο. Δεν είχα παίξει ποτε μάγο… και ειλικρινά το διασκέδασα απίστευτα πολύ! Τώρα το άφησα μπας και το ξεχάσω για να το πιάσω ξανά.. Μακάρι ! 

παρατησα το Nintendo γιατί ένας φίλος με έπρηξε να παίξω το Red Dead Redemption 2… το μετάνιωσα γιατί κόλλησα τόσο που βαράω δωδεκαωρα. Χαχαχαχα! Επικό παιχνίδι… 

Δημοσ.

Tails of iron στο switch .Δεν το περίμενα να ήταν τόσο καλό .Ωραίο art design,ωραία υπόθεση και αν είστε φαν των dark soul βάλτε το στο πιο δύσκολο βαθμό δυσκολίας και θα δείτε πολλά you die.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...