firepc Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Στις 28/4/2022 στις 9:37 ΜΜ, firepc είπε F.E.A.R 3 (2011) Τελος και αυτο Πολλη δυνατη τριλογια το FEAR, δειτε τα οπωσδηποτε 4
Mr_Terror Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Ριξε μια ματια και στο Condemned της sega.Θα σου αρεσει και αυτο. 3
firepc Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε Ριξε μια ματια και στο Condemned της sega.Θα σου αρεσει και αυτο. Φιλε θελω να το παιξω αλλα με χαλαει λιγο που δεν υπαρχει το 2 πια Τσπ, το εχω στο προγραμμα γτ μου ειχε ξεφυγει στην εποχη του
czarjuly Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 9 ώρες πριν, firepc είπε Τελος και αυτο Πολλη δυνατη τριλογια το FEAR, δειτε τα οπωσδηποτε Στο πρωτο που παιζω εγω παρατηρησα οτι δεν εχει trophies ισως επειδη ειναι παλιο ε;
firepc Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 8 ώρες πριν, czarjuly είπε Στο πρωτο που παιζω εγω παρατηρησα οτι δεν εχει trophies ισως επειδη ειναι παλιο ε; Το πρωτο το ειχα παιξει στην εποχη του Δεν θυμαμαι να ειχε 1
KyloRen Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Κυριακή του Πάσχα στο χωριό ξανά τερμάτισα να θυμηθώ τα αθώα μας χρόνια 😌😌 3
Mr_Terror Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Αλλη παιχνιδαρα το black.Και αν δεν κανω λαθος η εκδοση στο original xbox ειναι η καλυτερη. 1
firepc Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 I Am Alive (2012) Μου αρεσε το ασπρομαυρο του Trek to Yomi και ξεθαψα αυτο απ' το backlog Για να ειδούμε τι λεει
gust Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 16 λεπτά πριν, firepc είπε I Am Alive (2012) Μου αρεσε το ασπρομαυρο του Trek to Yomi και ξεθαψα αυτο απ' το backlog Για να ειδούμε τι λεει Απίθανη ιδέα και αρχική υλοποίηση που δυστυχώς λόγο έλλειψης budget αφησαν στη μέση και κυκλοφόρησαν σε φάση alpha. Προς θεού το παιχνίδι είναι απόλυτα playable αλλα είναι κρίμα γιατι είχε μεγάλα potentials! 1
firepc Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 21 λεπτά πριν, gust είπε Απίθανη ιδέα και αρχική υλοποίηση που δυστυχώς λόγο έλλειψης budget αφησαν στη μέση και κυκλοφόρησαν σε φάση alpha. Προς θεού το παιχνίδι είναι απόλυτα playable αλλα είναι κρίμα γιατι είχε μεγάλα potentials! Ειμαι στην αρχη, καλουτσικο μεχρι στιγμης Μου θυμιζει την λατρεμενη μου ταινια, 28 Days Later (2002)
firepc Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Στις 6/5/2022 στις 10:03 ΜΜ, gust είπε Απίθανη ιδέα και αρχική υλοποίηση που δυστυχώς λόγο έλλειψης budget αφησαν στη μέση και κυκλοφόρησαν σε φάση alpha. Προς θεού το παιχνίδι είναι απόλυτα playable αλλα είναι κρίμα γιατι είχε μεγάλα potentials! Πως κανει save αυτο το παιχνιδι? Στο μενου δεν εχει κατι Το ειχα προχωρησει αρκετα και βαζω σημερα να το παιξω και με βγαζει παρα πολυ πισω... Αν ειναι ετσι πρεπει να βρω χρονο να το βγαλω σερι
gust Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Αν θυμάμαι καλά κάνει autosave αλλά γενικά είναι πολύ αραια. Με μικρή επιφύλαξη λόγω των τουλάχιστον 8 ετών που πέρασν από όταν το έπαιξα.... 1 ώρα πριν, firepc είπε Πως κανει save αυτο το παιχνιδι? Στο μενου δεν εχει κατι Το ειχα προχωρησει αρκετα και βαζω σημερα να το παιξω και με βγαζει παρα πολυ πισω... Αν ειναι ετσι πρεπει να βρω χρονο να το βγαλω σερι 1
firepc Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Στις 6/5/2022 στις 9:45 ΜΜ, firepc είπε I Am Alive (2012) Το τελειωσα Καλο game με ωραιο setting, καπως αποτομο τελος ομως. Ενα αρκετα μεγαλο μειονεκτημα ειναι το δυσκινητο παρκουρ του. Φαινεται οτι ηθελε λιγο δουλιτσα ακομα οπως ειπε και ο φιλος. Τσπ βγηκε με ενα playthrough οποτε αυτο σημαινει οτι με κρατησε για τα καλα
The_Judas Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Εχοντας τελειώς το Resident Evil 2 συνεχίζω με το RE3. Εχουν καταφέρει να το κάνουν αρκετά οικείο σε σχέση με το 2, οι χάρτες, ο οπλισμός το gameplay όλα είναι παρόμοια. Τα γραφικά ακόμη πιο βελτιωμένα σε σχέση με το 2 έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά σε αυτό τον τομέα. Εχει γίνει καλύτερη δουλειά σε σχέση με το mass effect trilogy το οποίο επίσης παίζω αυτή την περίοδο (περιέργως δεν είχα παίξει ποτέ ούτε τα παλιά re ούτε τα mass effect!). Εχουν ορισμένες διαφοροποιήσεις μόνο με τα όπλα που τα βρίσκεις πιο άμεσα. Το μαχαίρι επίσης πλέον δεν χαλάει οπότε το κρατάς για πάντα... είναι όμως πολύ πιο αδύναμο και άχρηστο. Ο nemesis λίγο με δυσκολεύει, δεν μπορώ να τον ξεφύγω χωρίς να με χτυπήσει έστω και μια φορά με αποτέλεσμα να ξεμένω εύκολα από ενέργεια, ενώ στο re2 είχα μεγάλο αποθεμα σε αυτό το θέμα. Αντιθέτως στο θέμα του οπλισμού στο 3 βρίσκεις πολύ πιο εύκολα απόθεμα σε σφαίρες. Χρειάζεται επίσης μεγάλη προσοχή στο calibration γιατί οι αρχικές ρυθμίσεις του χειριστηρίου είναι πολύ κακές. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2022 από The_Judas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα