Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 12/4/2022 στις 1:41 ΜΜ, firepc είπε

Red Dead Redemption (2010)

Το τελειωσα

Πολυ δυνατο και αυτο οπως και το 2. Μου αρεσε η αμεσοτητα που ειχε στο gameplay του, κατι που δεν ειχε τοσο το 2

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Cyberpunk και efootball κυρίως σε δεύτερο χρόνο DIRT , AC Unity.  Με κοπέλα λιώνουμε όποτε μπορούμε Cuphead, Enter the Gungeon και Rocket League :P

Επεξ/σία από Nick--Musicologo
Δημοσ.

Diablo 3 season 26

Dauntless 

Pokemon Arceus

To diablo στο σουιτσ ειναι Α Ψ Ο Γ Ο, πηρα το πακετο με το ντιαμπλο 2 και εχω παθει πλακα με το 3, 60αρι καρφωμενο απολαυστικο τερμα σε handheld 

• Like 2
Δημοσ.

Lost in Random (2021)

Μολις το ξεκινησα. Παραμυθενια ατμοσφαιρα, χρωματα, περιβαλλον και μουσικη. Χαλαρο gameplay με bed time story σεναριο 👌

Tim Burton εντελώς η φάση 🎲

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/4/2022 στις 11:22 ΠΜ, firepc είπε

Lost in Random (2021)

Τελος μετα απο 18 ωρες. Απλα υπεροχο

Πιο πολυ στο Psychonauts φερνει παρα στο Alice

Δημοσ.

Χρονια πολλα χριστος ανεστη.Επεσα πανω σε ενα παιχνιδι που δεν το ειχα παρει χαμπαρι οτι υπαρχει.Το tormented souls.Το εχει παιξει κανενας? Θυμιζει  Old School παιχνιδι σε silent hill και resident evil.

Δημοσ.

Elden ring + Mass effect 3...

Το elden μου πέρνει πλέον τον  περισσότερο  gaming χρόνο... κάτι σαν να είσαι ερωτευμένος με την γυναίκα της ζωής σου 😋

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, AlgorZeus είπε

Elden ring + Mass effect 3...

Το elden μου πέρνει πλέον τον  περισσότερο  gaming χρόνο... κάτι σαν να είσαι ερωτευμένος με την γυναίκα της ζωής σου 😋

Μέχρι να ακούς στον ύπνο σου ξανά και ξανά "I am Malenia blade of Miquella" και να μετανιώνεις που παντρεύτηκες.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Charismo είπε

Μέχρι να ακούς στον ύπνο σου ξανά και ξανά "I am Malenia blade of Miquella" και να μετανιώνεις που παντρεύτηκες.

Το Mass effect είναι η γυναίκα μου και το Elden το αίσθημα μου 🤣😂😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...