kjtzemis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Στο οτι το έχω φλασαρισμένο το Χ360 και εξοικονομώ ένα ποσό που θα πήγαινε σε παιχνίδια (το οποίο πάει σε collectorες ). στο 360 το παιζεις το mgs collection? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Ναί, και γενικά όλα τα console exclusives γιατί μου βγαίνουν φθηνότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Κι εγώ στο 360 σκοπεύω να τα (ξανα)παίξω, για την καφρίλα και μόνο. Δεν έχω κοιτάξει αν τρέχουν κάπου καλύτερα. Το 1 θα σε δυσκολέψει πολύ, έχει παλιώσει άσχημα, ειδικά οπτικά. Ηταν τρομερό όταν είχε βγει, αλλά πλέον ούτε εγώ δεν αντέχω να το παίξω, που μεγάλωσα με αυτό. Αν όντως το δίνει δωρεάν η συλλογή, φυσικά, δοκίμασέ το, δε χάνεις τίποτα. Οσο για το ότι θα σε κρατήσουν ως το καλοκαίρι, γιατί το λες σαν να είναι κακό; Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης να τερματίσουμε τα παιχνίδια να πάμε παρακάτω, το θέμα είναι να τα απολαμβάνουμε. Κρίμα δεν είναι να κάνεις rush μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει (το ίδιο ισχύει και για σένα, Τζον, με το Mass Effect). Ωστόσο, όντως δεν είναι και τόσο μεγάλα, πέρα από το 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δεν έκανα rush, έδωσα βάση στη πλοκή, στο story και στους διαλόγους, απλά δεν ασχολήθηκα με τα side quests, γενικά δεν ασχολούμαι με side quests στα παιχνίδια. Και στο Skyrim πχ, έπαιξα 18 ώρες, όσο μου πήρε δηλαδή το story του, και οταν βρώ ελεύθερο χρόνο θα ασχοληθώ με το Dawnguard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δεκτό. Γιατί δεν ασχολείσαι με side quests; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Τελικα εβαλα το Uncharted 3 για να παιξω. Ενταξει τι να λεμε τωρα?ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ.Μου φενοντε καλυτερα τα γραφικα και απο το UC2 το οποιο ειχε φοβερα γραφικα. Η πλοκη στο παιχνιδι οσο παει και γινετε καλυτερη.Το παιζω σε 3D και δεν με κουραζει καθολου (ειχα παιξει και το killzone3 αλλα δεν ειχα αντεξει παραπανω απο 5-10 λεπτα). Το εφτασα στο chapter 6, και σε καμια ωριτσα θα παω να το ξαναποιασω Επεισης οι ελληνικοι υποτιτλοι ειναι γ@μ@τοι.επιτελους βλεπουμε ελληνικους υποτιτλους και καταλαβαινουμε τα παντα. Αυτο που με παρεξενεψε ειναι οτι οπως πηγα να κανω save κοιταξα λιγο τις πληροφοριες απο κατω και μου ελεγε οτι ειμαι στο 23% του παιχνιδιου και εχω παιξει γυρω στην 1 ωρα και 20 λεπτα.τοσο μικρο ειναι το παιχνιδι? :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 @Vole Πριν περίπου δύο χρόνια ασχολιόμουν, και γενικά οτι έπαιζα προσπαθούσα να το φτάσω 100%. Αλλά στη πορεία επειδή ηταν πολλά τα παιχνίδια που ήθελα (και θέλω) να παίξω, παρατήρησα οτι ξόδευα πολύ χρόνο, σε σημείο που τα θεωρούσα σπατάλη τα side quests, secondary missions κλπ. Και απο τότε κοιτάω να βγάζω το story και μόνο, μετά πάω σε άλλο παιχνίδι, και τώρα ειδικά και με τη σχολή που είναι ακόμα πιο περιορισμένος ο ελεύθερος χρόνος μου, ούτε για αστείο δεν κάνω side quests. Το τελευταίο πρόσφατο παιχνίδι που ολοκλήρωσα 100% (πέρα απο το Forza Horizon που το 100άρησα προχθές) ηταν το Forza MotorSport 3 πριν δύο χρόνια, και μου πήρε 110+ ώρες. υγ : για να καταλάβεις στο PC μόνο έχω κάπου 15 παιχνίδια που θέλω να παίξω, ακόμα δεν έχω τερματήσει το Castlevania LoS στο Χ360, και είναι και κάποια ακόμα στο PS3 (στο οποίο τα αγοράζω κι όλας), ας μην βάλουμε και το Wii γιατί ξεφεύγει τελείως.. @kjtzemis Κάπου 8 ώρες στο normal μου είχε πάρει εμένα το Unch3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 @Vole Πριν περίπου δύο χρόνια ασχολιόμουν, και γενικά οτι έπαιζα προσπαθούσα να το φτάσω 100%. Αλλά στη πορεία επειδή ηταν πολλά τα παιχνίδια που ήθελα (και θέλω) να παίξω, παρατήρησα οτι ξόδευα πολύ χρόνο, σε σημείο που τα θεωρούσα σπατάλη τα side quests, secondary missions κλπ. Και απο τότε κοιτάω να βγάζω το story και μόνο, μετά πάω σε άλλο παιχνίδι, και τώρα ειδικά και με τη σχολή που είναι ακόμα πιο περιορισμένος ο ελεύθερος χρόνος μου, ούτε για αστείο δεν κάνω side quests. Το τελευταίο πρόσφατο παιχνίδι που ολοκλήρωσα 100% (πέρα απο το Forza Horizon που το 100άρησα προχθές) ηταν το Forza MotorSport 3 πριν δύο χρόνια, και μου πήρε 110+ ώρες. υγ : για να καταλάβεις στο PC μόνο έχω κάπου 15 παιχνίδια που θέλω να παίξω, ακόμα δεν έχω τερματήσει το Castlevania LoS στο Χ360, και είναι και κάποια ακόμα στο PS3 (στο οποίο τα αγοράζω κι όλας), ας μην βάλουμε και το Wii γιατί ξεφεύγει τελείως.. @kjtzemis Κάπου 8 ώρες στο normal μου είχε πάρει εμένα το Unch3. γιαννη ασε μην αναφερεις το τι παιχνιδια θελω να παιξω σε ps360 αλλα δεν εχω λεφτα για να αγοραζω καθε τρεις και λιγο δυστηχως.μεχρι στιγμης καλα την εχω βγαλει μιας και οταν ειχα λεφτα τσιμπαγα απο κανα 2-3 παιχνιδια μαζι για να τα εχω, μετα το uc3 ομως μου μενει μονο το heavenly sword για να ποιασω στο ps3 και μετα ξεμενω (πρωτη φορα θα μου συμβει να ξεκεινω απο παιχνιδι στο ps3 1 χρονο που το εχω τωρα) και θα μου μεινουνε τα mgs4 και mass effect 3 τα οποια αναγκαστηκα θα περιμενω να αγορασω τα πρωτα τους. Μιλαμε για το μικροτερο Uncharted? Δεν θυμαμαι να ητανε τοσο μικρα το 1 και το 2 ή κανω λαθος? Στο normal το ξεκινησα και εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Κάπου τόσο ήταν και τα πρώτα 2. Λοιπόν εγώ σήμερα έπαιξα Yakuza 4. Ήμουν έτοιμος να βαρέσω πρέζα. Τέτοια βαρεμάρα. 15 λεπτά cutscene και να κάνουν 1 λεπτό για μια πρόταση. Πραγματικά μου ήρθε να πετάξω το DS3 στο τοίχο. Το έκλεισα και το σβήνω κατευθείαν. Πάμε για άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 @Vole Πριν περίπου δύο χρόνια ασχολιόμουν, και γενικά οτι έπαιζα προσπαθούσα να το φτάσω 100%. Αλλά στη πορεία επειδή ηταν πολλά τα παιχνίδια που ήθελα (και θέλω) να παίξω, παρατήρησα οτι ξόδευα πολύ χρόνο, σε σημείο που τα θεωρούσα σπατάλη τα side quests, secondary missions κλπ. Και απο τότε κοιτάω να βγάζω το story και μόνο, μετά πάω σε άλλο παιχνίδι, και τώρα ειδικά και με τη σχολή που είναι ακόμα πιο περιορισμένος ο ελεύθερος χρόνος μου, ούτε για αστείο δεν κάνω side quests. Το τελευταίο πρόσφατο παιχνίδι που ολοκλήρωσα 100% (πέρα απο το Forza Horizon που το 100άρησα προχθές) ηταν το Forza MotorSport 3 πριν δύο χρόνια, και μου πήρε 110+ ώρες. υγ : για να καταλάβεις στο PC μόνο έχω κάπου 15 παιχνίδια που θέλω να παίξω, ακόμα δεν έχω τερματήσει το Castlevania LoS στο Χ360, και είναι και κάποια ακόμα στο PS3 (στο οποίο τα αγοράζω κι όλας), ας μην βάλουμε και το Wii γιατί ξεφεύγει τελείως.. @kjtzemis Κάπου 8 ώρες στο normal μου είχε πάρει εμένα το Unch3. Παρόμοια προβλήματα έχω κι εγώ Εχουν μαζευτεί πάνω από 10 παιχνίδια στο 360 και καμιά 15αριά στο steam που δεν έχω αγγίξει λόγω χρόνου. Αλλά όταν μου αρέσει ένα παιχνίδι πολύ θέλω να κάνω τα πάντα σε αυτό, οπότε κατέληξα να βάζω προτεραιτότητες κι αν μείνει ποτέ χρόνος παίζω τα υπόλοιπα. Τουλάχιστον έτσι θα έχω ένα σοβαρό επιχείρημα να μην ενδώσω στη φαγούρα να αγοράσω νέα κονσόλα όταν με το καλό βγουν τα επόμενα HD twins. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 @kjtzemis Κι εμένα τόσο μου πήραν το 1 και 2, γύρω στο 8ωρο. Συγκεκριμένα το 1 την 1η φορά στο easy 7μιση ώρες και τη 2η στο hard 6μιση. Το 2 μια φορά το έπαιξα μέχρι στιγμής και μου πήρε 9 ώρες, και το 3 όπως προανέφερα κάπου 8. Δεν πειράζει που ξεμένεις, καλό είναι γιατί ξέρεις οτι τα παίζεις, ενώ εγώ σκέφτομαι πως στο PS3 έχω τη Sly τριλογία, R&C τριλογία, inFamous 2, R&C Q-Force και το MGS4. Και όπως προείπα, ας μην πιάσουμε και τις άλλες πλατφόρμες.. @Vole Στο Χ360 είναι σχετικά λίγα σε σχέση με PS3/PC (πάλι καλά). Άσε στο Steam, τη περασμένη βδομάδα τερμάτησα το Limbo.. Πάλι καλά τα περισσότερα που έχω στο Steam τα έχω παίξει ήδη και τα αγόρασα στη πορεία για συλλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 @kjtzemis Κι εμένα τόσο μου πήραν το 1 και 2, γύρω στο 8ωρο. Συγκεκριμένα το 1 την 1η φορά στο easy 7μιση ώρες και τη 2η στο hard 6μιση. Το 2 μια φορά το έπαιξα μέχρι στιγμής και μου πήρε 9 ώρες, και το 3 όπως προανέφερα κάπου 8. Δεν πειράζει που ξεμένεις, καλό είναι γιατί ξέρεις οτι τα παίζεις, ενώ εγώ σκέφτομαι πως στο PS3 έχω τη Sly τριλογία, R&C τριλογία, inFamous 2, R&C Q-Force και το MGS4. Και όπως προείπα, ας μην πιάσουμε και τις άλλες πλατφόρμες.. @Vole Στο Χ360 είναι σχετικά λίγα σε σχέση με PS3/PC (πάλι καλά). Άσε στο Steam, τη περασμένη βδομάδα τερμάτησα το Limbo.. Πάλι καλά τα περισσότερα που έχω στο Steam τα έχω παίξει ήδη και τα αγόρασα στη πορεία για συλλογή. Εγώ τώρα παίζω το Limbo. Λίγο ακόμα έχει μείνει. Μην αγχώνεσαι μόνο. Εγώ έχω βγάλει τα περισσότερα που ήθελα. Μου έμεινε η σειρά mass effect, mgs, ico και sotc και κάτι άλλα. Από τον Ιανουάριο θα παίζω όλα τα καινούργια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δεν αγχώνομαι, χρόνια τώρα παίζω κάπως καθυστερημένα νέα παιχνίδια, οπότε έχω συνηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μετά απο πολύ καιρό, ξανάπιασα (για 3η ή 4η φορά) το Castlevania LoS. Αυτή τη φορά έφαγα κόλλημα και υπολογίζω προς το τέλος της εβδομάδας να το έχω τερματήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μόνο σε μένα δεν άρεσε αυτό το παιχνίδι? :S Ίσως του ξαναδώσω μια ευκαιρία αργότερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα