Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τέλος και απο μένα το Uncharted: Golden Abyss.

Σίγουρα απο τα καλύτερα παιχνίδια του Vita μέχρι τώρα, και θα μείνει ένα απο τα καλύτερα της κονσόλας.

Μεγάλο όσο και οι εκδόσεις στο PS3 (κάτι που δεν περίμενα), με αρκετό ψάξιμο, αλλά πολύ εύκολο για hard, μόνο σε μερικά σημεία είναι "δύσκολο".

@kjtzemis

Άντε καιρός ηταν να το τελειώσεις το GoW3. ;) Ώρα να πιάσεις του PSP.

Προσωπικά το 1ο Mass Effect το τερμάτησα σε 8 ώρες.

Απο τα παιχνίδια που σου έμειναν, θα έπιανα το Uncharted 3 και μετά Heavenly Sword.

Τα υπόλοιπα θα τα άρχιζα αφού είχα παίξει και τα προηγούμενα.

σαρεσε το UGA ε?καλουτσικο μου ειχε φανει εμενα, απλα μου την εδινε η μικρη οθονη του βιτα και δεν ειχα κατσει να ασχολειθω και πολυ με το παιχνιδι.το ειχα φτασει γυρω στο 8-9 chapter αν θυμαμαι καλα.

βασικα αυτο που μου αρεσε ειναι εκει που ξεσκονιζες διαφορους χαρτες,πετρες κλπ κουνοντας το δαχτυλο περα δοθε στην οθονη του vita.

τι βαθμολογια του δινεις?

τι να κανω?να ποιασω του psp?μπααα δεν παιζει με τιποτα αυτο.καταρχην δεν εχω psp, να αγορασω αυτη την collection για το ps3 δεν παιζει και δεν νομιζω να αντεχω αλλο gow και ποσο μαλλον με τετοια γραφικα :/

ισως τα ξεκιναγα αν επερνα το psp απο τον αναδεχτο μου.

λογικα στο uc3 θα παω γιατι δεν μπορω να παω σε καποιο απο τα αλλα.

κοιτα για τα mass effect ναι περιμενω να παρω και τα 2 προηγουμενα, τωρα για το mgs αν και θελω πολυ να γνωριζω τι παιζει απο την αρχη της ιστοριας του solid snake δεν ξερω αν μπορω,αν τα επαιζα θα τα επαιζα μολις ξανατσιμπαγα κανα μεταχειρισμενο ps2 (απο την καινουρια χρονια τωρα).

αν παω κατευθειαν στο mgs4 θα παρω γραμμη τι γινετε ή δεν θα καταλαβαινω χριστο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί δεν παίρνεις το collection, να παίξεις τα 2 και 3, που είναι τα πιο σημαντικά. Διάβασε και μια περίληψη πρώτα του 1, ή δες κανένα Let's Play στο youtube στην καλύτερη, γιατί αυτό όντως είναι δύσκολο να το παίξεις σήμερα. Ολα αυτά, μαζί με το 4, θα σε κρατήσουν ως το καλοκαίρι, και ξεκινάς τότε Uncharted 3 και Mass Effect series.

Ρε Τζον, πώς τα κατάφερες σε 8 ώρες; Μόνο οι διάλογοι παίζει να είναι τόσες.

@kjtzemis

Φορητή κονσόλα είναι, τι περίμενες? :P

Βαθμολογίες δεν δίνω γενικά στα παιχνίδια που παίζω. Απλά κάνω κριτική για το τι μου αρέσει και τι όχι.

Τα γραφικά του είναι πολύ καλά σε σχέση με την 1η Collection του PS2, να μην πώ καλύτερα (ειδικά του Ghost of Sparta).

Δε νομίζω να καταλάβεις και πολλά, κι εγώ το MGS4 το έχω σχεδόν δύο χρόνια, αλλά ακόμα δεν το έπαιξα γιατί πάιζω την HD Collection μια στο τόσο..

@Vole

Μόνο τις story missions έκανα, και μερικές side missions "καταλάθος".

Ούτε ψαχνόμουνα πολύ, ούτε τίποτα. Είχα τα άλλα δύο παιχνίδια στη σειρά και τα ξέκανα γρήγορα.

Η μοναδικη περιπτωση να ποιασω τα gow του psp ειναι μονο αν παρω το φορητο απο τον αναδεχτο μου για λιγο καιρο, αν και βαριεμαι να τα παιξω.

οσο για τα mgs δεν ξερω, οπως ειπα παραπανω θα γουσταρα να εποιανα απο την αρχη την σειρα (το 2,3 οπως ειπε ο vole) αλλα που να βρω τοσο χρονο?ειναι τοσο μεγαλα που θα με κρατησουνε τα 2,3,4 μεχρι το καλοκαιρι :-O

αν δεν κανω λαθος η hd collections εχει 3 παιχνιδια μεσα, το 2 το 3 και το peace walker.το peace walker ειναι κανα expansion ή βγηκε στο psp?

παντως σιγουρα αξιζει τα λεφτα της αυτη η hd μιας και μιλαμε για μεγαλο ονομα και αν και γερος πλεον ο Soli Snake τον παω τρελα.

αν βρω λεφτα μετα τις γιορτες ισως την τσιμπησω.

Μπα, είπαμε, ένα 12ωρο να σε κρατήσουν το καθένα (το 2 και 3). Το 4 είναι πιο μεγάλο, βασικα έχει πολλές (πάρα πολλές) ώρες βίντεο.

Το Peace Walker ναί, είχε βγεί στο PSP. Και επιτέλους μπορείς να το παίξεις σαν άνθρωπος με δύο αναλογικά.

Μπα, είπαμε, ένα 12ωρο να σε κρατήσουν το καθένα (το 2 και 3). Το 4 είναι πιο μεγάλο, βασικα έχει πολλές (πάρα πολλές) ώρες βίντεο.

Το Peace Walker ναί, είχε βγεί στο PSP. Και επιτέλους μπορείς να το παίξεις σαν άνθρωπος με δύο αναλογικά.

το peace walker αναμιγνιετε καθολου στην ιστορια του 2,3,4?δλδ αν τερματισω το 2 και το 3 μετα η συνεχεια ειναι το 4 ή πρεπει να τελειωσω και το peace walker?

Ένας γνωστός μου έπαιξε το MGS4 και τον μπέρδεψε πάρα πολύ η ιστορία. Καλύτερα να πάρεις την HD Collection πριν το αρχίσεις. και εγώ αυτό θα κάνω.

Επίσης σήμερα έπαιξα Journey. Μια μαγεία. Ένα πανέμορφο υπερθέαμα με την συνοδεία εκπληκτικής μουσικής. Πιστεύω ο βαθμός τα λέει όλα.

10/10

• Like 1

Ετσι οπως ψηθικα εγω τωρα με τα mgs παιζει απο βδομαδα να παω να τσιμπησω την τριλογια για το ps3 (αξιζει περισσοτερο στο χ360?ελεγα στο ps3 μιας και το παιχνιδι ητανε αποκλιστηκοτητα της SONY).

Δεν βγηκε GOTY δυστηχως, πηρε ομως καποιους αλλους τιτλους τους οποιους δεν θυμαμαι.

Εγω αν θυμαμαι το Journey παιζει ναχα ψηφισει για GOTY.

Κρίμα που δεν βγήκε GOTY το Journey, είναι φοβερή και ξεχωριστή εμπειρία!

Συμφωνώ. Ένα μαγευτικό παιχνίδι που μόνο το ps3 μπορεί να δώσει. Είναι ότι πιο όμορφο έχω δει ποτέ στη ζωή μου σε video game. Ελπίζω να δούμε και άλλα τέτοια παιχνίδια.

Τα MGS ηταν "ανέκαθεν" PS παιχνίδια. Εγώ φυσικά θα τα προτιμούσα στο PS3 σε περίπτωση που τα αγόραζα (thanks c4eva for saving my money!).

Επίσης απ' όσο θυμάμαι, στην PS3 έκδοση έδιναν και κωδικό για να κατεβάσεις το MGS1 απο το store, οπότε λέει πιο πολύ.

Τα MGS ηταν "ανέκαθεν" PS παιχνίδια. Εγώ φυσικά θα τα προτιμούσα στο PS3 σε περίπτωση που τα αγόραζα (thanks c4eva for saving my money!).

Επίσης απ' όσο θυμάμαι, στην PS3 έκδοση έδιναν και κωδικό για να κατεβάσεις το MGS1 απο το store, οπότε λέει πιο πολύ.

βασικα γιαυτο και μονο θα το αγορασω στο ps3, μιας και ειναι αγαπημενη μου κονσολα δεν θελω αυτο τον τιτλο να τον παρω στο 360 και κακος που την αποκλιστηκοτητα του ps3 την εδωσαν και στο 360.

αυτο που ειπες παραπανω μεσα στην παρενθεση τι σημαινει και που ακριβως κολλαει? :S

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...