firepc Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, stratigos24 είπε Ξεκίνησα χθες το unruly heroes και έπαιξα λίγο, φαίνεται πολύ δυνατό. σε ποια πλατφορμα το παιζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 10 λεπτά πριν, firepc είπε σε ποια πλατφορμα το παιζεις? Στο series S. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tatofski64 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Τερμάτισα το Uncharted 4. Και είμαι στης 25 ώρες στο Ghost Recon Wildlands. Ατελείωτο και εξαιρετικό. Τοπ 5 για εμενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Το πρωί ξεκίνησα το outriders. Δεν είναι του τύπου μου όμως. Στο 15λεπτο το παράτησα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George7Byron Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δοκιμασα και εγώ το outriders και δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα.Βγάζει κάτι αψυχο και νομίζω οτι πρέπει να οφείλεται οτι είναι κατα βάση multiplayer. Απο looter shooter δεν εχω πολλές εικόνες αλλα αν το συγκρίνω με borderlands δυστυχώς είναι μίζερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
catmaster Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Sekiro shadows die twice σε pc. Δεν παλεύεται το παιχνιδάκι ...με έχουν σφάξει τα boss σαν αρνί ίσα με 500 φορές 🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexcas777 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Τερμάτισα days gone και sackboy πολύ πρόσφατα...πολύ όμορφο το sackboy με κλιμακωτή δυσκολία (όχι σαν το crash που θες να σπάσεις το χειριστήριο) και ωραίο co-op... Τίμιο και το days gone με καλή ιστορία και φοβερές μάχες χωρίς επίσης να με εντυπωσιάσει...Τώρα ξεκίνησα control πολύ ενδιαφέρον αν και σου καίει λίγο τον εγκέφαλο το στορυ...Παράλληλα ξεκίνησα και oddworld αλλά το πρώτο(βιαστικό) συμπέρασμα είναι ότι δεν μου αρεσε ως τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsoui Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Ξεκινησα χθες το God of War στο ps5, πρωτες εντυπωσεις φοβερες. Βεβαια, μεχρι το πρωτο bossακι επαιξα, αυτον τον γιγαντα. Μου εκανε εντυπωση επισης και η τιμη του, δεν περιμενα να κανει μονο 20 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RazielKvlt Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Megami Tensei Gaiden:Last Bible. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ypap Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 22 ώρες πριν, alexcas777 είπε Τερμάτισα days gone και sackboy πολύ πρόσφατα...πολύ όμορφο το sackboy με κλιμακωτή δυσκολία (όχι σαν το crash που θες να σπάσεις το χειριστήριο) και ωραίο co-op... Τίμιο και το days gone με καλή ιστορία και φοβερές μάχες χωρίς επίσης να με εντυπωσιάσει...Τώρα ξεκίνησα control πολύ ενδιαφέρον αν και σου καίει λίγο τον εγκέφαλο το στορυ...Παράλληλα ξεκίνησα και oddworld αλλά το πρώτο(βιαστικό) συμπέρασμα είναι ότι δεν μου αρεσε ως τώρα Στο sackboy μπορείς να παίξεις με δύο χειριστήρια με κάποιο φίλο; Επίσης το days gone είναι shooter; ---- Αυτή τη στιγμή είμαι στα τελειώματα (έτσι μου φαίνεται τουλάχιστον) του witcher 3, και αμέσως μετά θα συνεχίσω Death Stranding Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexcas777 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, ypap είπε Στο sackboy μπορείς να παίξεις με δύο χειριστήρια με κάποιο φίλο; Επίσης το days gone είναι shooter; ---- Αυτή τη στιγμή είμαι στα τελειώματα (έτσι μου φαίνεται τουλάχιστον) του witcher 3, και αμέσως μετά θα συνεχίσω Death Stranding Ναι μπορείς αλλά αν δεν κάνω λάθος μόνο στην ίδια κονσόλα να παίξεις co-op και όχι online... To days gone έχει πολύ shooting ναι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsoui Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Ξεκινησα σημερα παραλληλα με το god of war και το yakuza 0 στο sx... Πρωτες εντυπωσεις παρα πολυ καλες και το story φαινεται πολυ ενδιαφερον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Στις 6/4/2021 στις 4:07 ΜΜ, stratigos24 είπε Ξεκίνησα χθες το unruly heroes και έπαιξα λίγο, φαίνεται πολύ δυνατό. Το άφησα για λίγο στην άκρη καθώς έβαλα το A Plague Tale: Innocense για να δω απλά πώς είναι και να το παίξω αφού τελειώσω το Unruly Heroes και εντάξει, κόλλησα. Τί Παιχνιδάρα είναι το Plague ρε παιδία.. ;;!!;; Από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 8 ώρες πριν, stratigos24 είπε Το άφησα για λίγο στην άκρη καθώς έβαλα το A Plague Tale: Innocense για να δω απλά πώς είναι και να το παίξω αφού τελειώσω το Unruly Heroes και εντάξει, κόλλησα. Τί Παιχνιδάρα είναι το Plague ρε παιδία.. ;;!!;; Από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει. Το ξεκίνησα και εγώ το plague tale και έχω παίξει για 1-2 ώρες. Πολύ ενδιαφέρον και πρωτότυπο παιχνίδι. Οτι πρέπει για τους λάτρεις των stealth games/story based adventures. Καλοσχεδιασμένα τα γραφικά για παιχνίδι που είναι παραγωγή από μικρή εταιρεία. Αν στην επόμενη προσπάθειά τους, ανεβάσουν λίγο το AI των αντιπάλων και βάλουν λίγο πιο δύσκολα puzzles θα είναι το ιδανικό παιχνίδι του είδους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demis Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Narita Boy. Beat them up sidescroller με soundtrack λες και το έγραψαν οι daft punk. Χθες εκατσα να ασχοληθώ για δέκα λεπτά πριν τον ύπνο και αναγκαστικά το έκλεισα στις 3 ώρες γιατί δεν θα ξυπνούσα. Πολύ δυνατό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα