dr_thodt Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, kostiger είπε Μου ειχε βγαλει τον αδοξαστο στο hard. Ποσω μαλλον εδω. Σαδισμος... Κανα εκατομμυριο ισως. Οποτε μπαινω σε αυτο το νημα να κοψω κινηση, ολο αυτο παιζει.😄 Oντως σε σχεση με το DOOM 2016 ειναι λιγο πιο δυσκολα τα Ultra Violence και Nightmare, οι εχθροι ειναι πιο επιθετικοι συν οτι οι μηχανισμοι ειναι πολυ πιο πλουσιοι και θελουν καποιες ωρες για να εξοικειωθεις με τα κοντρολς κ.λ.π. οποτε πεφτει καρπαζια στο 1ο playthrough (ειδικα στα Slayer Gates). Στην ουσια το 1ο playthrough ειναι το tutorial μεχρι να μαθεις τα βασικα, τα καλα ξεκινανε μετα. Η αισθηση στο Eternal οταν στην ουσια πετας μεσα στα επιπεδα χρησιμοποιοντας ολα τα διαθεσιμα εργαλεια που σου δινει το παιχνιδι ειναι κατι που μονο σε Ιαπωνικα character action παιχνιδια εχω ξανανιωσει, το πιο κοντινα σε αισθηση shooters παιχνιδια ειναι τα Vanquish και Bulletstorm (επισης εκπληκτικα παιχνιδια και τα δυο). Τεραστια παιχνιδαρα το Eternal και μια κατηγορια απο μονο του στο ειδος των FPS. On-topic τωρα συνεχιζω με Battlemode στο Eternal, ΜΚ11 και Darksiders Genesis το οποιο οσο προχωραει γινετε ολο και καλυτερο....μεγαλη εκπληξη λεμε, μετα το πρωτο Darksiders ισως ειναι το αγαπημενο μου της σειρας. Μολις τελειωσω με το Genesis παω βουρ για REmake 3! Εdit: Ωπα τωρα πηρα πρεφα οτι ελεγες για το The Evil Within! Δεν πειραζει ευκαιρια ηταν να χαιπαρω το Eternal μηπως ψησω κανεναν παραπανω να το παιξει! Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2020 από dr_thodt 1
kostiger Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, dr_thodt είπε Oντως σε σχεση με το DOOM 2016 ειναι λιγο πιο δυσκολα τα Ultra Violence και Nightmare, οι εχθροι ειναι πιο επιθετικοι συν οτι οι μηχανισμοι ειναι πολυ πιο πλουσιοι και θελουν καποιες ωρες για να εξοικειωθεις με τα κοντρολς κ.λ.π. οποτε πεφτει καρπαζια στο 1ο playthrough (ειδικα στα Slayer Gates). Στην ουσια το 1ο playthrough ειναι το tutorial μεχρι να μαθεις τα βασικα, τα καλα ξεκινανε μετα. Η αισθηση στο Eternal οταν στην ουσια πετας μεσα στα επιπεδα χρησιμοποιοντας ολα τα διαθεσιμα εργαλεια που σου δινει το παιχνιδι ειναι κατι που μονο σε Ιαπωνικα character action παιχνιδια εχω ξανανιωσει, το πιο κοντινα σε αισθηση shooters παιχνιδια ειναι τα Vanquish και Bulletstorm (επισης εκπληκτικα παιχνιδια και τα δυο). Τεραστια παιχνιδαρα το Eternal και μια κατηγορια απο μονο του στο ειδος των FPS. On-topic τωρα συνεχιζω με Battlemode στο Eternal, ΜΚ11 και Darksiders Genesis το οποιο οσο προχωραει γινετε ολο και καλυτερο....μεγαλη εκπληξη λεμε, μετα το πρωτο Darksiders ισως ειναι το αγαπημενο μου της σειρας. Μολις τελειωσω με το Genesis παω βουρ για REmake 3! To Evil Within Akumu mode ειχα υπογραμμισει, ομως προφανως δεν το προσεξες. Δεν πειραζει φυσικα. Δωσε πονο. 1
dr_thodt Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, kostiger είπε To Evil Within Akumu mode ειχα υπογραμμισει, ομως προφανως δεν το προσεξες. Δεν πειραζει φυσικα. Δωσε πονο. Ναι μετα το προσεξα! εκανα και edit αλλα δεν σε προλαβα! Το ειχα τελειωσει στο PC στο Survival οταν ειχε βγει (το ειχα λατρεψει το παιχνιδι) και απο τοτε δεν το εχω ξαναβαλει, τωρα εχω σκοπο να το χιλιαρισω στο Xbox. Θα μου βγαλει το λαδι το Akumu no upgrades ειμαι σιγουρος αλλα το εχω βαλει σκοπο να το βγαλω το ατιμο! Θα το παλεψω οπως και να εχει. 1
ilos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Στις 6/6/2020 στις 10:32 ΠΜ, kostiger είπε Κανα εκατομμυριο ισως. Οποτε μπαινω σε αυτο το νημα να κοψω κινηση, ολο αυτο παιζει.😄 Υπερβολές... μπορεί να παίζει και το iceborne τώρα που θα μπει ο Alatreon σε ένα μήνα.😁 1
tolis.illegal Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Τελειωσα το prey. Οντως θυμιζει bioshock αλλα δεν ειναι στο ιδιο επιπεδο. Ειχε πολλους γριφους. Σε εκανε να σκεφτεσαι πολυ για το πως θα καταφερεις να λυσεις γριφους-διαδρομες. Σ αυτο μου θυμισε ενδοξες εποχες των πρώτων tomb raider. Αν και μου αρεσε αρχικα παραπανω απο το dishonored, τελικα το χω βαθμολογησει πιο κατω γιατι θεωρω απαραδεκτο να εχει τοσα μεγάλα loading times απο level se level. Στην αρχη δεν φαινεται ιδιαίτερα, αλλα προς το τελος που πρεπει να αλλαζεις συνεχεια περιοχες κουραζει πολυ.
ilos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 47 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Εχω ξεκινησει εδω και μια βδομαδα το Tlou2 . όπως και το 99% των ps4 owners.😁
kostiger Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, ilos είπε όπως και το 99% των ps4 owners.😁 Δεν συνυπολογισες τους haters ομως. Ριξε λιγο ποσοστο.. Κι εγω με αυτο ασχολουμαι παρεμπιπτοντως..😀
Brazhlias Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Οχι κι ετσι ρε παιδια. Χαμος γινεται με το παιχνιδι, αλλα λιγοι το εχουν αγορασει day one. Λιγοι σχετικα με το συνολο οσων εχουν ps4 εννοω.
malias4 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Σημερα ξεκινησα το a plague tale επαιξα κανα 2ωρακι. Ειναι κ δωρεαν με το game pass οποτε μια χαρα. Ενδιαφερον παιχνιδι μεχρι στιγμης. Ωραια κ τα γραφικα !
simplemaths Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Πήρα το AC:Odyssey το μεγάλο πακέτο με όλα μέσα σε έκπτωση και έχω ενθουσιαστεί μέχρι στιγμής. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να μην κάνει κοιλιά
dr_thodt Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Τελειωσα το Darksiders Genesis το οποιο μετα το πρωτο και καλυτερο παιχνιδι της σειρας ΙΜΟ ειναι το δευτερο αγαπημενο μου Darksiders, πολυ καλο action/adventure παιχνιδι με αρκετο και ουσιαστικο υλικο χωρις αχρειαστες χαζομαρες. Η νεα καμερα κολλαγε τελικα πολυ στο παιχνιδι κ ταυτοχρονα το φρεσκαρε τοσο ωστε να διαφερει απο τα υπολοιπα παιχνιδια της σειρας, ελπιζω να δουμε συνεχεια στο μελλον. Επισης εδω και καποιες μερες παιζω REmake 3, το τελειωσα ηδη μια φορα στο Hardcore και τωρα εχω ξεκινησει στο Nightmare το οποιο ειναι η καλυτερη μεγαλη δυσκολια της σειρας μαζι με το Real Survival. Remixed εχθροι και θεσεις αντικειμενων ωστε να κρατανε το ενδιαφερον και την αγωνια στο φουλ ακομα και αν εχεις ηδη παιξει το παιχνιδι μια φορα και προκληση με απιστευτα καλη ισορροπια. Επισης φανταστικες προσθηκες τα dodge και parry στη gameplay βαση που εθεσε το REmake 2...κριμα που η Capcom εβαλε αυτα τα ηλιθια infinite οπλα στο Store και ο περισσοτερος κοσμος δεν εζησε την εμπειρια του Nightmare (και του Inferno). Εξαιρετικη προσθηκη το REmake 3 στη σειρα και ειδικοτερα στο πιο action παρακλαδι της. Παραλληλα με REmake 3 θα ξεκινησω να παιζω και The Messenger το οποιο κατεβασα χτες και ειμαι πολυ περιεργος να δω.
InnerSelf Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Ξεκινησα χτες rdr2 και συνεχεια εχει το odyssey 😍 1
malias4 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Συνεχιζω με το a plague tale , ειναι αρκετα ενδιαφερον μπορω να πω !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα