Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίζω το Vampyr αυτή την εποχή, μέσα στο κλίμα της εποχής δηλαδή αφού το παιχνίδι διαδραματίζεται στο Λονδίνο του 1918 εν μέσω της ισπανικής κρίσης που θέρισε 40-50 εκατομμύρια κόσμο τότε. Οι ομοιότητες με αυτό που ζούμε τώρα πολλές εκτός από το μέγεθος της καταστροφής. Φυσικά βασικό στοιχείο του παιχνιδιού δεν είναι η γρίπη αλλά η κουλτούρα των βαμπίρ. Rpg με ωραίο σύστημα ανάπτυξης του χαρακτήρα, ενδιαφέροντες npcs, των οποίων, οι ιστορίες αλληλοπλέκονται. Οι npcs μπορούν να ''φαγωθούν'' και ανάλογα την ποιότητα του αίματός τους προσφέρουν και τα ανάλογα xp. Εγώ ακόμα δεν έχω "γευματίσει" κάποιον αλλά επειδή το παίζω στο hard το θεωρώ πολύ πιθανό για να μαζέψω xp. Επισης, διαθέτει πολύ ευχάριστο σύστημα μάχης το οποίο φέρνει λίγο σε souls σε ποιο απλοϊκή μορφή.

Στο Xbox One S, πάντως, το παιχνίδι τεχνικά είναι πολύ αδύναμο. Τα γραφικά τίποτα το ιδιαίτερο, έχει αρκετό frame drop όταν αλλάζεις locations και κάνει loading σε άκυρες στιγμές. Η ατμόσφαιρα πάντως μετράει και εκεί έχουν κάνει καλή δουλειά.

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ παίζω τώρα το persona 5 και είμαι σε φάση "να μην τελειώσει ποτέ η καραντίνα" 😂

Τις πρώτες δέκα ώρες με κούρασε αρκετά. Τώρα είμαι στις 40 ώρες και γίνεται όλο και καλύτερο.

Με ενοχλούν κάποια θέματακια. Πιο πολυ το οτι εχει πολλούς διαλόγους, αλλά όχι σε μορφή cutscenes και πρέπει να πατάς συνέχεια το "Χ" για να προχωρήσει. 

Κατά τα άλλα εξαιρετικό μέχρι στιγμής, άξιζει με τα χίλια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρηκα ευκαιρια κι εγω να τελειωσω καποια παιχνιδια στο PS4 που ειχαν μεινει λιγο πριν το τελος, οποτε εφυγαν απο το "to finish" τα: Spider-man, Witcher III, Fallout 4, The last of us. Τωρα ξεκινησα  the Outer Worlds και εχω μεινει εντυπωσιασμενος καταρχην απο το ποσο ομορφο παιχνιδι ειναι (οι κοσμοι που βολταρεις ειναι απιστευτοι), και γενικα ποσο μ εχει κρατησει, αν και εχω παιξει μονο 15 ωριτσες. Με ο,τι εχω δει ως τωρα το συστηνω ανεπιφυλακτα. 

edit: επισυναψα κι ενα σκρινσοτ απο το google για να καταλαβετε τι εννοω ομορφο παιχνιδι

5dcb2e05cbf49277d75bca01_image2.jpg

Επεξ/σία από mixschino
  • Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα, εχω ενα ωραιο δίλημμα. Τωρα, βρηκα ελευθερο χρονο σκεφτομαι επιτελους να ξεκινησω να παιξω καποιο παιχνιδι. Εχω στο store, το bloodborne (εχω παiξει ds2,3), nioh, horizon zero dawn και god of war. . Ξερω οτι ειναι διαφορερικα παιχνιδια αλλα η εμπειρια σας ποια ειναι ποιο θεωρειται οτι το πιο συναρπαστικο?

Δημοσ.
55 minutes ago, harisv said:

Καλησπερα, εχω ενα ωραιο δίλημμα. Τωρα, βρηκα ελευθερο χρονο σκεφτομαι επιτελους να ξεκινησω να παιξω καποιο παιχνιδι. Εχω στο store, το bloodborne (εχω παiξει ds2,3), nioh, horizon zero dawn και god of war. . Ξερω οτι ειναι διαφορερικα παιχνιδια αλλα η εμπειρια σας ποια ειναι ποιο θεωρειται οτι το πιο συναρπαστικο?

Δεν έχω παίξει το nioh και ούτε πρόκειται αν και το έχει δώσει στο plus γιατί πλέον δεν είμαι για τέτοια παιχνίδια άλλα όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις ναι. Παιχνιδάρες όλα είναι δύσκολο να διαλέξεις. Το Bloodborne για μένα είναι από τα καλύτερα παιχνίδια της γενιάς (παλούκι για μένα αλλά το κατάφερα) και μιας και έχεις παίξει ds2,3 θα σου έλεγα πάρε αυτό (με το dlc) που πλέον νομίζω έχει και τιμή χώμα. Τσέκαρε μόνο μην το πήρες με το plus (έδωσαν την απλή έκδοση) και το έχεις ξεχάσει.

• Like 1
Δημοσ.

Pathfinder Kingmaker. Τελικα μαζι με το Pillars of Eternity, οτι κοντινοτερο εχει βγει σε Baldur's Gate. Mαλλον αυτο ειναι πιο κοντα επειδη εχει DND gameplay εντελως ενώ το PoE δοκιμασε αρκετά διαφορετικά πράγματα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, harisv είπε

Για μενα με διαφορα το bloodborne.Παιχνιδαρα πραγματικα.Αμα σου αρεσε και τα ds2,3 τοτε δεν το συζηταω καν.ΜΕ την μια αγορα.

Για τα αλλα που λες προσωπικα δεν με κερδισε το nioh,το παρατησα μετα το 2ο κοσμο.Το horizon πρεπει να ειναι αρκετα αξιολογο παιχνιδι οποτε δες και αυτο.

Οσο για το god of war,αν σου αρεσουν τα παιχνιδια της naughty dog(tlou και uncharted) τοτε μαλλον θα σου αρεσει και αυτο.Εμενα προσωπικα που δεν μου αρεσουν καθολου αυτα τα παιχνιδια,το βρηκα μετριο προς κακο.

Παντως δεν γινεται να εισαι κατοχος κονσολας Ps4 και να μην εχεις το top παιχνιδι της κονσολας,το bloodborne.

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, gRim είπε

Δεν έχω παίξει το nioh και ούτε πρόκειται αν και το έχει δώσει στο plus γιατί πλέον δεν είμαι για τέτοια παιχνίδια άλλα όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις ναι. Παιχνιδάρες όλα είναι δύσκολο να διαλέξεις. Το Bloodborne για μένα είναι από τα καλύτερα παιχνίδια της γενιάς (παλούκι για μένα αλλά το κατάφερα) και μιας και έχεις παίξει ds2,3 θα σου έλεγα πάρε αυτό (με το dlc) που πλέον νομίζω έχει και τιμή χώμα. Τσέκαρε μόνο μην το πήρες με το plus (έδωσαν την απλή έκδοση) και το έχεις ξεχάσει.

Βασικα το bloodborne το εχω απο το plus , τα αλλα δυο τα αγορασα σε προσφορα. Αλλα λογω δουλειας δεν καταφερα ποτε να τα ξεκινησω. Τα dlc ειναι απαραιτητα, ακι πρεπει μα τα αγορασω απο την αρχη του παιχνιδιου? Σχετικα gow και hzd εχουν αρκετα στοιχεια rpg  στον χαρακτηρα?

Παντως ειμαι σε διλιμμα το gow  με ενθοθσιαζει η μυθολογια του, το hzd πιστευω εχει ωραιο κοσμο με τα robot. Και bloodborne ειναι σαν ds που κολλας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, harisv said:

Βασικα το bloodborne το εχω απο το plus , τα αλλα δυο τα αγορασα σε προσφορα. Αλλα λογω δουλειας δεν καταφερα ποτε να τα ξεκινησω. Τα dlc ειναι απαραιτητα, ακι πρεπει μα τα αγορασω απο την αρχη του παιχνιδιου? Σχετικα gow και hzd εχουν αρκετα στοιχεια rpg  στον χαρακτηρα?

Παντως ειμαι σε διλιμμα το gow  με ενθοθσιαζει η μυθολογια του, το hzd πιστευω εχει ωραιο κοσμο με τα robot. Και bloodborne ειναι σαν ds που κολλας.

Κοίτα εάν δεν θες να κολλήσεις αλλά να παίξεις χαλαρά και να ευχαριστηθείς παίξε god of war. Είναι εντυπωσιακό πραγματικά. Απλά άμα μετά από αυτό ή το hzd πας σε bloodborne μπορεί να σε ξενερώσουν τα γραφικά αν και πιστεύω θα πάθεις πλάκα με την όλη ατμόσφαιρα. Εγώ που δεν ασχολούμαι με souls παιχνίδια είχα τρελαθεί και στεναχωριέμαι που αρκετοί δεν θα το παίξουν λόγο δυσκολίας. To dlc δεν το έχω παίξει αλλά έχω ακούσει καλά σχόλια.

Επεξ/σία από gRim
Δημοσ.
8 ώρες πριν, harisv είπε

Καλησπερα, σου συνιστω ανεπιφυλακτα το Bloodborne, το παιχνιδι ειναι κατα τη γνωμη μου το καλυτερο exclusive του PS4 μακραν. Αν μπορεις, παρτο μαζι με το DLC γιατι ειναι επισης εξαιρετικο (και περιεχει και ενα απο τα πιο δυσκολα bosses που θα αντιμετωπισεις ποτε).

Δημοσ.
21 ώρες πριν, harisv είπε

Bloodborne χωρίς καμία σκέψη, τα άλλα δυο μπροστά του είναι καρικατούρες. Το παίρνεις μαζί με το old hunters expansion και έχεις με διαφορά το καλύτερο exclusive του PS4 και (κατά την άποψη μου) το καλύτερο souls της σειράς. Το expansion ναι είναι απαραίτητο καθώς κλείνει την ιστορία όπως πρέπει και εκτός αυτού έχει και απίστευτο περιεχόμενο. Δύσκολο, εκπληκτική ατμόσφαιρα, και γαμώ τις ιστορίες (αν έχεις ιδέα από Souls τότε δεν θα έχεις πρόβλημα να μπεις στο κλίμα και εδώ), gameplay που δεν χρειάζεται συστάσεις και soundtrack που θα χτυπάει μέσα στα νεύρα σου για να σου σηκώνεται η τρίχα. Το μόνο μειονέκτημα είναι ο σχεδιασμός των chalice dungeons αλλά θα του το συγχωρήσουμε γιατί είναι απλά όχι καίριο κομμάτι του gameplay. 

Το GoW στην αρχή είναι εντυπωσιακό αλλά όσο προχωράς είναι ξεκάθαρο ότι βαρέθηκαν ή τους τέλειωσε ο χρόνος ή κάτι τέτοιο. Εχει στοιχεία RPG αλλά είναι εντελώς ακανόνιστα. Μόνο τα νούμερα έχουν αξία. Γενικά είναι απλά καλό όμως έχει σοβαρά και χτυπητά λάθη που ανάλογα τι gamer είσαι θα σε χαλάσουν από πολύ έως απλά να το παρατήσεις. Εγώ με το ζόρι το τέλειωσα. 

To HZD έχει RPG στοιχεία όπως το GoW αλλά είναι πιο άμεσο και πολύ πιο ουσιώδες. Είναι πιο τίμιο από το GoW ως προς το τι είναι και πως παίζει και κατά την άποψη μου είναι πολύ καλύτερο από το GoW όμως έχει άλλο σετ προβλημάτων. Δεν κατάφερα να το τελειώσω ποτέ καθώς λίγο η αισθητική του που δεν με τράβηξε, λίγο το υπερβολικά άδειο και άψυχο περιβάλλον απλά με κράτησαν μακριά σε σχέση με άλλα παιχνίδια που διεκδικούσαν τον χρόνο μου τότε. Παρά αυτά όμως άνετα το ξαναρχίζω σε κάποια φάση και αυτό σημαίνει ότι μου άφησε θετική εικόνα. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ από την αλλη από όλα αυτά το τελευταίο που θα έπαιζα θα ήταν το bloodborne. Οπότε περισσότερο ρωτά τον εαυτό σου παρά εμας. Έχεις και μια εμπειρία από τα προηγούμενα της σειράς soulsborne

Δημοσ.

Ori and the Will of the Wisps και DOOM Eternal στο Χ. Και τα δυο παιχνιδι ειναι κορυφη. 

@harisv

Bαλε Βloodborne ή αλλιως το καλυτερο exclusive του PS4  (παρε οπωσδηποτε και το expansion Τhe Old Hunters) κ μετα βαζεις God Of War (το οποιο επισης ειναι παιχνιδαρα). Aν δεν το εχεις παιξει ηδη βαλε και το The Last Guardian στο προγραμμα, αυτα τα τρια παιχνιδια ειναι τα καλυτερα exclusives του PS4 με διαφορα IMO οποτε ετοιμασου για συναρπαστικες εμπειριες. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...