gust Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Shadow of the colossus...……….το τερμάτισα πρόσφατα στη remake έκδοση sto ps4, οπότε μου δίνεται ωραία αφορμή να πω δύο λογάκια που τα έχω φρέσκα. Το παιχνίδι είναι αριστούργημα. Και εξηγούμαι σύντομα. Οπτικά τόσο στην εποχή του όσο και το remake είναι καταπληκτικό...πολλά σκηνικά αγγίζουν τα όρια του φωτορεαλισμού (remake). Ηχητικά είναι μαγεία...η μελωδίες δένουν άψογα με τη σκοτεινιά-ερημιά του τόπου αλλά και της αποστολής του ήρωα Gameplay: Ίσως παραξενέψει κάποιους - και εγώ μέσα - αρχικά γιατί δεν είναι το συμβατικό gameplay με mobs ατέλειωτους κακούς και κόσμο γεμάτο με npc να αλληλεπιδράσεις... Εχει μοναδικούς "κακούς", τα οποία είναι ταυτόχρονα boss fights και η μάχη μαζί τους είναι και το puzzle κομμάτι. Ο κόσμος είναι άδειος αναφορικά με την αλληλεπίδραση που έχει ο ήρωας με το κάθε τι εντός αυτού πλην της ύπαρξης της σχετικής χλωριδας και πανίδας. Πρόκειται όμως για έναν απαγορευμενο κόσμο στους ανθρώπους και έτσι θα έπρεπε να είναι. Το παιχνίδι είναι μοναχικό, σκοτεινό θα το έλεγα, θλιβερο αλλά ταυτόχρονα μαγευτικό και παραμυθένιο. Το μεγαλύτερο ατού του, το οποίο νομίζω δε μου έχει δώσει άλλο παιχνίδι μέχρι σήμερα είναι το epicness και η αληθοφάνεια της κλίμακας τόσο κατά την περιήγηση στον κόσμο (βουνά λίμνες γέφυρες, ερημος, πεδιάδες, δάση κτήρια κλπ) του όσο και κατά τις εμπλοκές με τους τιτάνες, μάχη που τη νιώθεις στιβαρή και κίνηση σαν να είσαι τσιγαρόχαρτο κόντρα σε αυτά τα μεγαθήρια. Όσοι ξεπεράσουν το αρχικά αντισυμβατικό gameplay θα αποζημειωθούν με μία φανταστική εμπειρία στο σύνολό της Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από gust 3
Mrsmoke95 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Καλησπέρα παιδιά και καλό μήνα να έχουμε , θέλω να ρωτήσω επιδει είμαι σε φάση τώρα που ψάχνω game να παίξω μόλις τερμάτισα days gone . Γενικά μου αρέσουν games όπως god of war , days gone , last of us , uncharted και τέτοια . Λεω να αγοράσω το assasing creed odysse αξίζει λέτε ;
harisv Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 22 ώρες πριν, Mrsmoke95 είπε Καλησπέρα παιδιά και καλό μήνα να έχουμε , θέλω να ρωτήσω επιδει είμαι σε φάση τώρα που ψάχνω game να παίξω μόλις τερμάτισα days gone . Γενικά μου αρέσουν games όπως god of war , days gone , last of us , uncharted και τέτοια . Λεω να αγοράσω το assasing creed odysse αξίζει λέτε ; Φιλε εγω αυτο παιζω τωρα και πραγματικα μου αρεσει πολυ.Tωρα παιζω τα expansion που σπανια το κανω σε game γιατι τα βαριεμαι ευκολα. Μπορει να εχει καποια μειον το παιχνιδι οπως τα mission επαναλαμβανονται, η πολυ μεγαλος χαρτης χωρις λογο για μενα. Αλλα το παιχνιδι εχει ωραιο στορυ και τοπια και ειναι fun to play. Απλα αν εχει παιξει τα προηγουμενα ειναι πολυ διαφορετικα σαν παιχνιδια, δεν υπαρχει αλλο το stealth, πιο πολυ σε witcher ειναι οι μαχες, Θα σου προτεινα να δεις λιγο gameplay στο youtube 1
Mr_Terror Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Και το assassin's creed origins αξιζει να παιξεις.Το εχει το store σε προσφορα 15 ευρω.Ιδίους μηχανισμους με το odyssey εχει. 1
Mrsmoke95 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 15 λεπτά πριν, harisv είπε Φιλε εγω αυτο παιζω τωρα και πραγματικα μου αρεσει πολυ.Tωρα παιζω τα expansion που σπανια το κανω σε game γιατι τα βαριεμαι ευκολα. Μπορει να εχει καποια μειον το παιχνιδι οπως τα mission επαναλαμβανονται, η πολυ μεγαλος χαρτης χωρις λογο για μενα. Αλλα το παιχνιδι εχει ωραιο στορυ και τοπια και ειναι fun to play. Απλα αν εχει παιξει τα προηγουμενα ειναι πολυ διαφορετικα σαν παιχνιδια, δεν υπαρχει αλλο το stealth, πιο πολυ σε witcher ειναι οι μαχες, Θα σου προτεινα να δεις λιγο gameplay στο youtube Τελικά λέω σήμερα να το πάρω , κοίταξα βέβαια και τα dark souls που έχουν βγει 3 . Δεν έπαιξα ποτέ . Λέω να κάνω κανα try . Να τα δοκιμάσω . 1
Fotis13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Τελος και το darksiders 3 και ξεκινησα Shadow of the Colossus .
Mrsmoke95 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε Τελος και το darksiders 3 και ξεκινησα Shadow of the Colossus . Shadow of the colossus , με τα trailer που έχω δει δεν έχω καταλάβει περι τι game πρόκειται ; πιιο είναι το story ?
otello_gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Στις 1/4/2020 στις 2:21 ΜΜ, Mrsmoke95 είπε Καλησπέρα παιδιά και καλό μήνα να έχουμε , θέλω να ρωτήσω επιδει είμαι σε φάση τώρα που ψάχνω game να παίξω μόλις τερμάτισα days gone . Γενικά μου αρέσουν games όπως god of war , days gone , last of us , uncharted και τέτοια . Λεω να αγοράσω το assasing creed odysse αξίζει λέτε ; Καλησπέρα, αξίζει και με το παραπάνω και μπορείς άνετα να αφιερώσεις τόσο χρόνο όσο και τα τρία που ανέφερες μαζί. Εγώ ξεκίνησα και το animal crossing στο switch και το παίζω ταυτόχρονα με breath of the wild και warzone. Αν και είμαι στις πρώτες ώρες ακόμα το παιχνίδι είναι αρκετά χαλαρωτικό και με μεγάλο περιεχόμενο.
vitapeis Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μετά από 120 ώρες που πέρασαν νεράκι, τελείωσα το εκπληκτικό Death Stranding. Επικό ταξίδι... Συνέχεια είχε το Call of Cthulhu που έδινε δώρο το Games with Gold. Πολύ ωραία ατμόσφαιρα , ενδιαφέρον σενάριο και ευχάριστο gameplay. Το περίμενα χειρότερο από τα reviews που είχα διαβάσει αλλά με εξέπληξε θετικά. Εντάξει, η προσγείωση ήταν λίγο απότομη σε θέμα production values προερχόμενος από το Death Stranding αλλά με κράτησε άνετα για τρία βράδια. Τώρα έχω ξεκινήσει το Uncharted 4 και είμαι στο 7ο κεφάλαιο. Για την ιστορία, τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς τα τελείωσα το καλοκαίρι στο PS4, και δεν μου έκαναν καθόλου κλικ. Τα τελείωσα σχεδόν με το ζόρι, μόνο για το ντόρο που είχαν κάνει και για να δω την ιστορία τους. Παιδιά, το τέταρτο μέρος μέχρι εδώ που έφτασα μου φαίνεται φοβερό. Οι χαρακτήρες με έχουν κάνει να νοιάζομαι για αυτούς, οι διάλογοι είναι φανταστικοί (καλά, αυτό το αλανιάρικο και ετοιμόλογο στυλ και οι ατάκες των πρωταγωνιστών με ξετρελαίνουν!), το σενάριο πολύ ενδιαφέρον και η δράση όση ακριβώς χρειάζεται. Για τα γραφικά και τη σημασία στις λεπτομέρειες δεν θα αναφερθώ, τα έχουν πει τόσοι και τόσοι πριν από μένα...Απλά κορυφή. Για να δούμε τη συνέχεια...
Knowwhoyouare Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Σε οσους αρέσουν τα Uncharted μετα το 4 υπάρχει και το Uncharted Lost legacy χωρίς Drake με Chloe Frazer και Nadine Ross αλλα πιο σύντομο σε διάρκεια απο το 4.
Mrsmoke95 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 11 ώρες πριν, Knowwhoyouare είπε Σε οσους αρέσουν τα Uncharted μετα το 4 υπάρχει και το Uncharted Lost legacy χωρίς Drake με Chloe Frazer και Nadine Ross αλλα πιο σύντομο σε διάρκεια απο το 4. Το αγόρασα και το τερμάτισα σε 1 μέρα πολύ σύντομο αυτό έπρεπε να το βγάλουν σε μορφή dlc μέσα στο 4ρι όχι ξεχωριστά
Mr_Terror Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Για dlc πηγαινε αρχικα το lost legasy.Μετα ειπανε οτι θα βγει ξεχωριστα το παιχνιδι.
asemnos Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μιας και εγω είμαι στη δουλεια κανονικα και η σύντροφος κλεισμενη στο σπιτι για 3η εβδομαδα και εχει βαρεσει κοφτες, της πηρα τα remastered Crash Bandicoot. Το βαλαμε το πρωι και περασε ένα 4ωρο χωρις να το καταλάβουμε. Εχουν κανει πολύ καλη δουλεια στον οπτικο τομεα!
Mrsmoke95 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Παιδιά τελικά το αγόρασα , το αγόρασα το odysse . Πρώτη φορά αγοράζω παιχνίδι της σειράς assasing . Μπορώ να πω μετά από ένα 6 ωρο παιχνιδιού πως θέλει λίγο χρόνο να το συνηθίσω τον τρόπο παιχνιδιού . Θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις 1: Γίνετε να αγοράσω πανοπλίες σπαθιά ; Κτλπ γιατί δεν βρίσκω κάτι έχω πέτρες που έχω βρει στο δρόμο αλλά δεν έχω βρε το γνωστό shop που έχει σε κάθε game που πουλάς τη βρίσκεις και αγοράζεις κάποια . 2: κάποιους πολεμιστές που έχει που τους πολεμάς ανα διαστήματα και ξεκλειδωνόνται πρέπει να τους περνάω στα Level για μα έχω ελπίδες ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα