lepaterious Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, PDS13 είπε Days Gone. oκ σε τρολλαρω δεν κρατηθηκα σορρυ :P:P:P:P Στο δίνω πολύ καλό! 🤣 2 λεπτά πριν, firepc είπε Τελειωνω το Far Cry Blood Dragon (2013) Οτι ζητας ειναι Χωσου 👍 Το είχα λιώσει κάποτε! Βέβαια δεν θυμάμαι τίποτα μπορεί να το ξανά πιάσω! cheers. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Τελος το ace combat 7 ,παιζω cod warzone και με ψηνει να αγορασω και το season pass για την φουλ εμπειρια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Knowwhoyouare Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 21 ώρες πριν, lancias είπε φιλε μου αξιζει ν α παω σε Tom Clancy's The Division 2 Washington DC Deluxe Edition?η να προτιμείσω την απλη εκδοση Αν το βρεις σε καλη τιμη παρτο δεν εχει μεγαλες διαφορες απο το απλο ενα χαρτη κατι λιθογραφιες και 2-3 digital dowloads χωρις νοημα (skin για το οπλο , outfit , κσι ενα emote) καθως το απλο το βρισκεις πλεον με 15 ευρω καινουργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 division 2 k a way out καλημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
otello_gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Warzone στο One και Breath of the wild στο Switch. Εξαιρετικά και τα 2. Αν κανείς ψάχνει άτομο για warzone ας στείλει pm να παίζουμε παρέα. Προυπόθεση να έχει minimum 5 νίκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 μεχρι τωρα ninja gaiden 2 στο Χ εχουν κανει φοβερη δουλεια αξιζει να το παιξετε. παιδια το παρατησα στο τελευταιο boss δεν ξερω αν θεωρειται ντροπει να παρατας ενα game αλλα παιδια εχει 4 απανωτα boss fights δεν την παλευα. Θα μπορουσαν να επιτρεπουν να χαμηλωσεις την δυσκολια δεν το κανανε΄. Γενικα αυτη την λογικη που εχουν ορισμενα παιχνιδια να σε εγκλωβιζουν δεν την εχω καταλαβει. εχω επενδυσει τοσες ωρες δωσμου την ευκαιρια να τελειωσω το παιχνιδι τουλαχιστον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Παραλληλα με το warzone ξεκινησα και το Darksiders το 3 που το εχει το ps plus .Πολυ ενδιαφερον δεν περιμενα να μου αρεσε τοσο πολυ .Δεν ειμαι καν fan της κατηγοριας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 2 hours ago, Fotis13 said: Παραλληλα με το warzone ξεκινησα και το Darksiders το 3 που το εχει το ps plus .Πολυ ενδιαφερον δεν περιμενα να μου αρεσε τοσο πολυ .Δεν ειμαι καν fan της κατηγοριας . Το έπαιξα πριν κανένα μήνα από περιέργεια και όντως ήταν πολύ καλό. Δεν είχα ασχοληθεί πολύ με τα προηγούμενα αλλά από το όσο είχα παίξει αυτό μου φάνηκε πολύ πιο ενδιαφέρον και νομίζω ότι οι βαθμολογίες το αδικούν. Δεν το τερμάτισα αλλά το άφησα σε ένα δύσκολο boss. Θα μπορούσα να είχα ρίξει την δυσκολία ή να δω κανένα walkthrough αλλά έχω πολύ μεγάλο backlog και έτσι απλά το άφησα. Μόλις τελείωσα το shadow of the tomb raider. Τίμιο παιχνίδι για εμένα όσον αφορά το gameplay αλλά σαν ιστορία δεν μου φάνηκε κάτι το ιδιαίτερο. 7/10 Τώρα σκέφτομαι να ξεκινήσω το control ή το death stranding. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asemnos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Εγω τελειωνω παλι την τριλογια Uncharted ώστε να παιξω το 4 που θα δωσει τωρα (βαρατε, το ξερω, το αξιζω, αλλα δεν το εχω παιξει). Εβαλα επισης το Shadow of the Colossus, επαιξα καμια ωρα, δεν καταλαβα ΤΙΠΟΤΑ. Απλα εκοβα βολτες γυρω γυρω με το ατι μου μην γνωρίζοντας τι πρεπει να κανω. Σιγουρα θα του δωσω ακομα μια ευκαιρια, μαλλον τελευταια (βαρατε με για δευτερη φορα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 10 ώρες πριν, asemnos είπε Εγω τελειωνω παλι την τριλογια Uncharted ώστε να παιξω το 4 που θα δωσει τωρα (βαρατε, το ξερω, το αξιζω, αλλα δεν το εχω παιξει). Εβαλα επισης το Shadow of the Colossus, επαιξα καμια ωρα, δεν καταλαβα ΤΙΠΟΤΑ. Απλα εκοβα βολτες γυρω γυρω με το ατι μου μην γνωρίζοντας τι πρεπει να κανω. Σιγουρα θα του δωσω ακομα μια ευκαιρια, μαλλον τελευταια (βαρατε με για δευτερη φορα). για το shadow of the colossus σηκωσε το σπαθι και τραβα προς τα εκει που εστιαζουν οι ακτινες του ηλιου 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 10 hours ago, asemnos said: Εγω τελειωνω παλι την τριλογια Uncharted ώστε να παιξω το 4 που θα δωσει τωρα (βαρατε, το ξερω, το αξιζω, αλλα δεν το εχω παιξει). Εβαλα επισης το Shadow of the Colossus, επαιξα καμια ωρα, δεν καταλαβα ΤΙΠΟΤΑ. Απλα εκοβα βολτες γυρω γυρω με το ατι μου μην γνωρίζοντας τι πρεπει να κανω. Σιγουρα θα του δωσω ακομα μια ευκαιρια, μαλλον τελευταια (βαρατε με για δευτερη φορα). 26 minutes ago, xavier said: για το shadow of the colossus σηκωσε το σπαθι και τραβα προς τα εκει που εστιαζουν οι ακτινες του ηλιου Λύστε μου μια απορία. Σας αρέσει το Shadow of the Colossus; Προσωπικά δεν βρίσκω κάτι το τοσο φοβερό. Ιστορία χωρίς βάθος, πηγαίνεις από το ένα μέρος στο άλλο να σκοτώσεις το τέρας και αυτό. Απλά συνδέεται με τα Ico και Last Guardian αλλά ως εκεί. Δεν μπορώ να καταλάβω τον τόσο ενθουσιασμό πραγματικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 53 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Λύστε μου μια απορία. Σας αρέσει το Shadow of the Colossus; Προσωπικά δεν βρίσκω κάτι το τοσο φοβερό. Ιστορία χωρίς βάθος, πηγαίνεις από το ένα μέρος στο άλλο να σκοτώσεις το τέρας και αυτό. Απλά συνδέεται με τα Ico και Last Guardian αλλά ως εκεί. Δεν μπορώ να καταλάβω τον τόσο ενθουσιασμό πραγματικά. πρωτα απο ολα να διευκρινισουμε οτι μιλαμε για παιχνιδι 15ετιας...αλλ αν μπεις στη λογικη σου μπορεις να απαξιωσεις οτιδηποτε, σε οποιοδηποτε genre... για μενα η ολη παρουσιαση, αισθητικα, η κλιμακα david vs goliath, για μενα ειναι ο ορισμος της επικοτητας...Αλλα μη νοιωθεις ασχημα, ο καθνας εχει τα γουστα του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Just now, xavier said: πρωτα απο ολα να διευκρινισουμε οτι μιλαμε για παιχνιδι 15ετιας...αλλ αν μπεις στη λογικη σου μπορεις να απαξιωσεις οτιδηποτε, σε οποιοδηποτε genre... για μενα η ολη παρουσιαση, αισθητικα, η κλιμακα david vs goliath, για μενα ειναι ο ορισμος της επικοτητας...Αλλα μη νοιωθεις ασχημα, ο καθνας εχει τα γουστα του... Δεν σχολιάζω τεχνικό τομέα/γραφικά κτλ. γιατί αντιλαμβάνομαι την παλαιότητα αυτού. Ήθελα περισσότερη ιστορία και όχι πηγαινε σκοτωσε, γυρνα, πηγαινε σκοτωσε. Και υπάρχουν παιχνίδια του 2006 με μεγαλύτερο βάθος. Η κλίμακα ήταν ωραία ναι το δέχομαι. Προσωπικά το τελείωσα απλά για να το τελειώσω. Αν ηταν πιο μεγάλο θα το έκοβα μαλλον. Enough with the off topic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Djole_7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 motogp 19 και forza 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 10 Second Ninja X, για όσους τους αρέσουν τα δύσκολα platform. Πίστες των... 10 δευτερολέπτων, ταχύτατο gameplay για γρήγορα αντανακλαστικά, και ιδιαίτερα προκλητικό για όσους κυνηγανε trophy. Παράλληλα παίζω και το Mutant Mudds Super Challenge, όμορφο platform με την ιδιότητα να μεταπηδάς από το foreground στο background και με ένα πολύ ενδιαφέρον cast κρυμμένων χαρακτήρων που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον Abe, την Shantae, και τον Shovel Knight. Στις 28/3/2020 στις 7:10 ΜΜ, lak10 είπε μεχρι τωρα ninja gaiden 2 στο Χ εχουν κανει φοβερη δουλεια αξιζει να το παιξετε. παιδια το παρατησα στο τελευταιο boss δεν ξερω αν θεωρειται ντροπει να παρατας ενα game αλλα παιδια εχει 4 απανωτα boss fights δεν την παλευα. Θα μπορουσαν να επιτρεπουν να χαμηλωσεις την δυσκολια δεν το κανανε΄. Γενικα αυτη την λογικη που εχουν ορισμενα παιχνιδια να σε εγκλωβιζουν δεν την εχω καταλαβει. εχω επενδυσει τοσες ωρες δωσμου την ευκαιρια να τελειωσω το παιχνιδι τουλαχιστον Αυτό το παιχνίδι είναι φτιαγμένο για Ninja. Εγώ τόσο αυτό όσο και το πρώτο τα έχω τελειωσει σε όλες τις δυσκολίες εκτός από την Master Ninja που σε σκοτώνουν με 2 χτυπήματα. Θα τα ξαναπιάσω κάποια στιγμή αλλά ειδικά η πρώτη πίστα του 1 δεν παλεύεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα