Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, kjtzemis είπε

Το life is strange 2 εχει  να κάνει με τα γεγονότα του 1;;

Το 2 το εχω αλλα δεν το εχω παιξει ακομα στο 1 ειμαι,αν δε κανω λαθος ειναι ανεξαρτητο

Δημοσ.

παιδια εχετε να προτεινετε κανα παιχνηδι για PS4 κ δεν εχουμε τι να κανουμε τωρα με καραντινα?

Ψαχνω ενα παιχνίδι με αποστολες, πιστολίδι κ δραση  κ αν γινεται να μην εχουν τερατα,φαντασματα κ ζομπι (σαν το UNCHARTED ή Red dead redemption2)

τα κοιταζω κ τα ξανακοιταζω κ δεν β γαζω ακρη

ευχαριστω

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lancias είπε

παιδια εχετε να προτεινετε κανα παιχνηδι για PS4 κ δεν εχουμε τι να κανουμε τωρα με καραντινα?

Ψαχνω ενα παιχνίδι με αποστολες, πιστολίδι κ δραση  κ αν γινεται να μην εχουν τερατα,φαντασματα κ ζομπι (σαν το UNCHARTED ή Red dead redemption2)

ευχαριστω

Δεν θέλεις τέρατα
Δεν θέλεις φαντάσματα
Δεν θέλεις ζόμπι
Υποθέτω δεν θέλεις και εξωγήινους 

Θα σου πρότεινα το Control αλλά σύμφωνα με αυτά που γραφεις θα σου πέσει μάλλον βαρύ,  σε βλέπω καρφωτό για κανα' Caladuty 😁

• Like 1
Δημοσ.
59 minutes ago, lancias said:

ευχαριστω

Τα Hitman, ότι έχει σε Tomb Raider, Just Cause, ίσως Saints Row. 

Λογικά GTA5 θα έχεις παίξει. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, NickTG είπε

Τα Hitman, ότι έχει σε Tomb Raider, Just Cause, ίσως Saints Row. 

Λογικά GTA5 θα έχεις παίξει. 

Σ ευχαριστω φιλε μου.....

GTA5 δεν εχω παιξει αλλα το βαλα στο προγραμμα....tomb raider δοκιμασα αλλα δεν μου αρεσε ιδιαιτερα....θα δοκιμασω κ hitman ή just cause

Δημοσ.
23 minutes ago, lancias said:

GTA5 δεν εχω παιξει αλλα το βαλα στο προγραμμα....tomb raider δοκιμασα αλλα δεν μου αρεσε ιδιαιτερα....θα δοκιμασω κ hitman ή just cause

Να δώσεις εύκαιρα στο tomb raider...

Αξιζει σίγουρα το παιχνίδι (τελείωσα πρόσφατα rise, shadow, definitive)

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Να δώσεις εύκαιρα στο tomb raider...

Αξιζει σίγουρα το παιχνίδι (τελείωσα πρόσφατα rise, shadow, definitive)

ειχα κανει ενα διάλειμμα απο τα video games καμια δεκαρια χρονια....επαιζα τα πρωτα tomb raider που βγηκαν σε PC με μεγαλη ευχαριστηση....ενα που δοκιμασα φετος σε PS4 με ξενερωσε λιγο το επιπεδο δυσκολιας σε 2-3 αποτολες  κ το ολο σκηνικο με το camp.....δεν καταλαβαινω για ποιο λογο καποια παιχνιδια τα χουν κανει πιο περιπλοκα.... 

Δημοσ.
1 hour ago, lancias said:

Επίσης ρίξε μια ματιά και σε Watch Dogs και Sleeping Dogs. 

Δημοσ.

Παίζω το Death Squared μέσω του Xbox Game Pass, ένα ενδιαφέρον puzzle game. Λόγω κορονο-εγκλεισμού, ασχολήθηκα με το story mode το οποίο έχει 80 επίπεδα με τη δυσκολία να αυξάνεται σταδιακά. Οι περισσότεροι παίκτες που το δοκίμασαν μάλλον όμως το βαρέθηκαν γρήγορα, αφού όταν τερμάτισα το επίπεδο 60, μου έδωσε achievement που το έχει κάνει μόλις το 3% των παικτών...

Στα συν του παιχνιδιού οι χιουμοριστικοί διάλογοι μεταξύ ενός υπαλλήλου, του David, της εταιρείας Omnicorp η οποία τρέχει τεστ με τα κυβο-μποτάκια και του IRIS, ενός ΑΙ βοηθού.

Επίσης, το γεγονός ότι υποστηρίζει co-op με 4 παίκτες και πρόσφατα που το δοκίμασα (με 4 χειριστήρια φυσικά) περάσαμε 2 καταπληκτικές ώρες με σπαζοκεφαλιές, γέλια και πολλά τσιπς. :D Αχ, οι παλιοί καλοί καιροί πριν τον Covid19. :P

Όσοι έχετε Game Pass προτείνω να του ρίξετε μια ματιά, αξίζει το χρόνο σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, lancias είπε

ευχαριστω

Division 2,Far cry  5,Horizon zero dawn καποια που μου ερχονται τωρα...

Επεξ/σία από Knowwhoyouare
  • Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Knowwhoyouare είπε

φιλε μου αξιζει ν α παω  σε Tom Clancy's The Division 2 Washington DC Deluxe Edition?η να προτιμείσω την απλη εκδοση

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, lepaterious είπε

Ακούω ιδέες για mindless open world στο xbox να περάσει η ώρα!

Είμαι μεταξύ Just Cause 3 ή 4 

Κάποιο άλλο? 

Days Gone.

oκ σε τρολλαρω δεν κρατηθηκα σορρυ :P:P:P:P

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, lepaterious είπε

Ακούω ιδέες για mindless open world στο xbox να περάσει η ώρα!

Είμαι μεταξύ Just Cause 3 ή 4 

Κάποιο άλλο? 

Τελειωνω το Far Cry Blood Dragon (2013)

Οτι ζητας ειναι

Χωσου 👍

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...