Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Ξεκίνησα το final fantasy type 0 στο psp και νομίζω οτι θα μου σπάσει τα νεύρα και αυτό το παιχνίδι σε σχέση με το βαθμό δυσκολίας.Και μόλις είχα τελειώσει το jeanne d'arc και νόμιζα οτι θα πάω σε κάτι ευκολότερο.Αλλά το βλέπω να πηγαίνω σερί τα δύσκολα για να φεύγουν από τη μέση.Μετά θα πάω σε ff tactis και tactics ogre και αν επιζήσει το psp και δεν φύγει σε κανένα τοίχο θα πάω μετά σε τίποτα κλασσικό από psone όπως τα grandia,breath of fire 3 ή Legend of Legaia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Τελειωσα το Metro Exodus και ξεκινησα Devil may cry που τελευταια φορα που ειχα παιξει παιχνιδι της σειρας ηταν στο ps2 αν θυμαμαι καλα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Ori and the Will of Wisps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 detroit become human παιχνιδαρος.Νομιζω ειναι η καλυτερη δουλεια του David Cage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnythedirector Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Horizon Zero down. Έπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 20 hours ago, sotirisl said: Ori and the Will of Wisps Ωραίο παιχνίδι, υπέροχη μουσική.. Το διασκεδάζω πολύ όταν παίζω. Έχεις ακόμη θεμα με διαφορά bugs η μικροκολληματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 2 hours ago, Demis said: Ωραίο παιχνίδι, υπέροχη μουσική.. Το διασκεδάζω πολύ όταν παίζω. Έχεις ακόμη θεμα με διαφορά bugs η μικροκολληματα; δυστυχώς έχει τρελά performance issues, τουλάχιστον στο Xbox S που το παίζω εγώ... σε εμένα, το μεγάλο θέμα είναι ότι το παιχίνιδι παγώνει και δεν κουνιέται τίποτα... Σε κάποιες φάσεις, κάθε 20-30 δευτερόλεπτα παγώνει για 5-6 δευτερόλεπτα.... σε άλλες φάσεις παγώνει για 15 δευτερόλεπτα... το λες και unplayable.... αφού να φανταστείς στην αρχή νόμιζα ότι είχε θέμα το xbox μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Τους τελευταίους μήνες : - Devil May Cry 5 = 7.5/10, απίθανες γραφικάρες (αυτό το RE engine είναι το κάτι άλλο) αλλά δεν μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ η καλλιτεχνική διεύθυνση του παιχνιδιού, αυτό το "οργανικό" look όπου το 90% των εχθρών είναι μυρμήγκο-κατσαριδο-έντομα και τα background φωλιές εντόμων το ρίχνει πολύ κατά την άποψή μου, του λείπει η Goth-ίλα των προηγούμενων τίτλων. Ο δε V σαν χαρακτήρας (βλέπε:gameplay) απλά δεν...Θεο-αργός. Επίσης: πολύ, πολύ εύκολο στο βαθμό που στο 1ο playthrough μπορείς να την βγάλεις καθαρά και μόνο με button-mashing, ξεκίνησα ενα 2ο στο hard αλλά είχα κουραστεί ήδη. Bάλτε βρε άνθρωποι ενα Hard mode ξεκλείδωτο απο την αρχή, έχουμε παίξει και ενα DMC 3 προ-SE edition που ήταν παλούκι στην τελική - Resident Evil 2 remake = 8.5/10, Είπαμε, RE engine σπέρνει, κλασσικό, αθάνατο level design οπου εξακολουθεί να είναι άριστο 20 χρόνια μετά. Kαταπληκτικό sound mixing και παραγωγή (binaural audio), καλό replay value. - Final Fantasy 15 Royal Edition = 6/10. Ποτέ δεν υπήρξα fan JRPG (αν και το ΧV δεν το θεωρώ JRPG) και απο FF έχω παίξει μόνο το 13, λίγο το 12, πολύ λιγότερο 10 και το 7 & 8 που έβλεπα φίλους να το παίζουν. Το 15...το βρήκα καλούτσικο σαν παιχνιδάκι "ξεκούρασης", κοινώς, ωραία γραφικά έχει (όμορφα τοπία), καλή μουσική έχει, είναι ευκολότατο (στη συγκεκριμένη περίπτωση του αρμόζει) και το open-world είναι...αυτό που πρέπει να είναι(?). Το πρόβλημα έγκειται στα εξής : Το παιχνίδι, φαίνεται οτι είναι θρυμματισμένο και καταλαβαίνω απόλυτα αυτούς που το παίξανε στην αρχή/με το που βγηκε και τα παράπονά τους. Η ιστορία, στο σύνολό της, για Τζαπονεζούρα ΔΕΝ είναι κακή, το πρόβλημα είναι η κάκιστη παρουσίαση, γράψιμο και σκηνοθεσία εντός του παιχνιδιού αυτής έχοντας ως αποτέλεσμα σκηνές οι οποίες θα έπρεπε να είναι συγκινητικές να καταλήγουν...flat εντελώς - και αυτό είναι κάτι το οποίο ούτε τα επιμέρους επεισόδια που βγήκαν ως DLC μπορούν να μπαλώσουν, κρίμα... Α ναι, η παραγωγή ήχου είναι...ανύπαρκτη, ο κοσμος νιώθει πραγματικά νεκρός ώρες-ώρες καθώς λείπουν ήχοι απο παντού και ιδίως απο το περιβάλλον.Ουτε τιτιβίσματα πουλιών, ούτε ήχος θάλασσας/κυμάτων οταν εισαι κοντα σε παραλίες, ουτε ήχος αυτοκινήτων ακόμα και οταν είσαι στο...1 μέτρο απο αυτά, τίποτα, το απόλυτο μηδέν...Πάλι καλά για το εξαιρετικό soundtrack γιατί αλλιώς... Πολύ ωραία μηχανή γραφικών με unlocked framerate το οποίο τις περισσότερες φορτές κυμαίνεται κοντά στα 40fps και σπανίως ακουμπάει τα 60fps. Mετρια προς κακή κάμερα (στις μάχες ιδίως), τα dungeon τα βρήκα βαρετά.Το πραγματικό final boss είναι το τελευταίο ψάρι που πρέπει να ψαρέψεις για ενα side-quest και οχι ο big bad της ιστορίας.Απο ένα σημείο και μετά, καταντάει επαναλαμβανόμενο οπου και εκανα fast travel απο εδω και απο εκεί απλά για να παραδίδω τα fetch quest και hunts (κλασσικό πρόβλημα "φουσκωμένων open-world τίτλων). Όλως περιέργως πάλι για Τζαπάν τίτλο, οι ηθοποιίες είναι καλές - όχι εξαιρετικές- αλλά καλές και ιδίως αυτές της παρέας των ηρώων μας. Ενας καλούτσικος τίτλος open-world "πασατέμπο" (κλασσικά πράματα) κυρίως λόγω της ευχάριστης αισθητικής και της χαμηλής δυσκολίας του, στο τέλος όμως - και πάντα σε γενικές γραμμές - το βρήκα αδιάφορο. Όποιος θέλει κάτι όμορφο και εύκολο απλά για να περάσει κάποιες ευχάριστες ώρες μπροστά απο την κονσόλα του χωρίς να περιμένει πολλά-πολλά είναι ταμάμ - ιδίως στη τιμή χώμα που μπορεί να το βρει κάποιος τη σήμερον ημέρα. - Metro Exodus (δεν το τελείωσα ακόμη) = 8.5/10, παρόλο κάποια τεχνικά προβλήματα σε κονσόλες (freeze-αρίσματα, CTD, μετριότατo voice-over κτλπ) δεν αρκούν για να αμαυρώσουν την ολη εικόνα/παιχνίδι και εξακολουθεί να παραμένει απο τους πιο ατμοσφαιρικούς τίτλους αυτής της γενιάς. Γραφικάρες - αν και φαίνεται οτι "κόπηκε" πράμα απο την PC version και η μηχανή του παιχνιδιού γονατίζει τις κονσόλες - ωραίο, αργό και μεθοδικό gameplay οπου το shootbang έρχεται σε 2η μοίρα και η εξερεύνηση είναι αυτή που βασιλεύει, πολύ καλό semi-open world χωρίς να σου κρατάει το χέρι λέγοντάς σου που να πας με 34436576876 εικονίδια στο χάρτη φάση Ubisoft. Kαταπληκτική καλλιτεχνική διεύθυνση. Ta DLC λένε επίσης οτι είναι καλά και ιδίως το 2ο. - Shadow of the Tomb Raider = ?/10 , το ξεκίνησα τις προάλλες και...μου φαίνεται καλύτερο απο τα 2 προηγούμενα ? Διαβάζω απο εδώ και απο εκεί πως θεωρείται το χειρότερο της reboot τριλογίας αλλά μέχρι στιγμής δεν το βλέπω. Το κράξανε επειδή εχει περισσότερο platforming και λιγότερο shootbang - μα γι'αυτο δεν κράζανε τα 2 προηγούμενα ? Επειδή είχαν υπερβολική δράση και ελάχιστο platforming ? Άβυσσος η ψυχή... Α ναι, ΓΡΑΦΙΚΑΡΕΣΣΣΣ στα 60fps (σχεδόν) σε PS4 Pro.Ωραιότατη παραγωγή ήχου και mixing.Ωραία controls. 25GB update με το καλημέρα Ξέρει κανείς αν το DLC αξίζει ? Για να δούμε... Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2020 από red1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Στις 17/2/2020 στις 9:20 ΠΜ, panther_512 είπε 28 μέρες μετά, έχω κλείσει 30 ώρες στο Dragon Quest XI. Το παιχνίδι είναι πολύ καλό και το θεωρώ must play για τους fans των JRPGs. 54 μέρες και 57 ώρες game time με το Dragon quest Xi, και το παιχνίδι θα μπει στη λίστα των αγαπημένων μου παιχνιδιών. Ευτυχώς δεν έχει τελειώσει ακόμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 @red1Αν μπορεις κανε ενα copy paste τα παραπανω στο διπλα θεμα που αφορα τα παιχνιδια που εχει τελειωσει καποιος Στις 13/3/2020 στις 3:29 ΜΜ, red1 είπε - Shadow of the Tomb Raider = ?/10 , το ξεκίνησα τις προάλλες και...μου φαίνεται καλύτερο απο τα 2 προηγούμενα ? Διαβάζω απο εδώ και απο εκεί πως θεωρείται το χειρότερο της reboot τριλογίας αλλά μέχρι στιγμής δεν το βλέπω. Το κράξανε επειδή εχει περισσότερο platforming και λιγότερο shootbang - μα γι'αυτο δεν κράζανε τα 2 προηγούμενα ? Επειδή είχαν υπερβολική δράση και ελάχιστο platforming ? Άβυσσος η ψυχή... Για τα περι FF15 τα ειχα γραψει και στο δικο του θεμα οτι το παιχνιδι γενικα μπαζει και καποιοι αλλοι προσπαθουσαν να μου πουν οτι επαιξα αλλο παιχνιδι και οτι το παιχνιδι δεν εχει ποσα κουσουρια. Στο Tomb raider που ρωτας το παιχνιδι εφαγε κραξιμο για 2 κυριως λογους α)για τον τροπο που κλεινει την τριλογια που θα μπορουσε και πολυ καλυτερα(ειδικα με αυτο το τελος) β)γιατι σου εχει ενα μεγαλο skill tree το οποιο στο μεγαλυτερο μερος του παιχνιδιου σου ειναι αχρηστο ακριβως επειδη μειωσανε τις μαχες. Τελος φταιει και η ιδια η παρουσιαση που εκαναν στο παιχνιδι γιατι κλασσικα πιο πολυ για action το πλασαραν και αυτο παρα για platforming/puzzle solving. Κοινως κακη διαχείριση απο Square Enix. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα παιδιά, τις τελευταίες μέρες λόγο και της κατάστασης κατάφερα και ασχολειθηκα με κάποια παιχνιδάκια. το πρώτο είναι το the last of us που επιτέλους με βρήκε η προκοπή και το τελείωσα μετά από τόσα χρόνια που το ξεκίναγα και το άφηνα λόγο χρόνου ή λόγο του ότι όλο και με κατι αλλο θα ασχολιόμουν.ενταξει περιττά τα λόγια για το συγκεκριμένο παιχνίδι, περιμένουμε το δεύτερο μέρος, επισης τελείωσα και το dlc του left behind που και να μην υπήρχε δεν θα με ενοχλούσε εμένα προσωπικά, από την άλλη από την στιγμή που το έβγαλαν δεν υπήρχε περίπτωση να μην ασχολειθω μαζι του. Το δεύτερο είναι το plague tale innocence, επισης πολύ καλό παιχνίδι έφευγε νεράκι το ένα chapter πισω απτό αλλο χωρίς καν να καταλάβω το πως περνούσε η ώρα. Και τρίτο είναι το hellblade senua sacrifice..επισης γνωρίζετε το τι εστι hellblade και το ποσό καλό παιχνίδι είναι..εντύπωση μου έκαναν οι γρίφοι του που είναι έξυπνοι και δύσκολοι, σε βάζουν να σκεφτείς να ψάξεις ετσι ώστε να τους λύσεις..για την ατμόσφαιρα τι να πω;στην τσίτα συνέχεια και με ένα μόνιμο άγχος.Επισης περιμένουμε το δεύτερο μέρος. Θελω και την βοήθεια σας τωρα λίγο...έχετε να μου προτείνετε να παίξω κατι (ps4 και Xbox one έχω);;;δεν την παλεύω να πάω στα καπάκια και σε τέταρτο βαρύ παιχνίδι θα ήθελα κατι πιο ξεκούραστο κατι διαφορετικό και δεν γνωρίζω τι.αν έχετε καμία πρόταση καλοδεχούμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, kjtzemis είπε Καλησπέρα παιδιά, τις τελευταίες μέρες λόγο και της κατάστασης κατάφερα και ασχολειθηκα με κάποια παιχνιδάκια. το πρώτο είναι το the last of us που επιτέλους με βρήκε η προκοπή και το τελείωσα μετά από τόσα χρόνια που το ξεκίναγα και το άφηνα λόγο χρόνου ή λόγο του ότι όλο και με κατι αλλο θα ασχολιόμουν.ενταξει περιττά τα λόγια για το συγκεκριμένο παιχνίδι, περιμένουμε το δεύτερο μέρος, επισης τελείωσα και το dlc του left behind που και να μην υπήρχε δεν θα με ενοχλούσε εμένα προσωπικά, από την άλλη από την στιγμή που το έβγαλαν δεν υπήρχε περίπτωση να μην ασχολειθω μαζι του. Το δεύτερο είναι το plague tale innocence, επισης πολύ καλό παιχνίδι έφευγε νεράκι το ένα chapter πισω απτό αλλο χωρίς καν να καταλάβω το πως περνούσε η ώρα. Και τρίτο είναι το hellblade senua sacrifice..επισης γνωρίζετε το τι εστι hellblade και το ποσό καλό παιχνίδι είναι..εντύπωση μου έκαναν οι γρίφοι του που είναι έξυπνοι και δύσκολοι, σε βάζουν να σκεφτείς να ψάξεις ετσι ώστε να τους λύσεις..για την ατμόσφαιρα τι να πω;στην τσίτα συνέχεια και με ένα μόνιμο άγχος.Επισης περιμένουμε το δεύτερο μέρος. Θελω και την βοήθεια σας τωρα λίγο...έχετε να μου προτείνετε να παίξω κατι (ps4 και Xbox one έχω);;;δεν την παλεύω να πάω στα καπάκια και σε τέταρτο βαρύ παιχνίδι θα ήθελα κατι πιο ξεκούραστο κατι διαφορετικό και δεν γνωρίζω τι.αν έχετε καμία πρόταση καλοδεχούμενη. Life is strange χαλαρο χωρις αγχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Στις 21/3/2020 στις 11:09 ΜΜ, czarjuly είπε Life is strange χαλαρο χωρις αγχος Το life is strange 2 εχει να κάνει με τα γεγονότα του 1;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Εχω ξεκινησει Ace combat 7 , ενδιαφερων multi αλλα πολυ δυσκολο και αδικο campaign .Θα επρεπε να ειχαν και ενα mode χωρις time limit σε επαναληψη αποστολης ωστε να απολαμβανουμε τις πτησεις και τις αερομαχιες -επιθεσεις χωρις χρονικο περιορισμο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaronDavis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Έχω καει εδώ και καιρό με τo monster hunter 3 στο wii u.Το είχα αγοράσει αρκετά χρόνια πριν,αλλά δεν είχα κάτσει να ασχοληθώ και πολύ.Κριμα που δεν μπόρεσα να το χαρώ στα "πανω" του ,που θα είχε και αρκετό κόσμο online. Πάλι καλά είναι βέβαια, έχει σταθερα 15-20 ατομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα