Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επιτελους σημερα μετα απο καιρο ειχα ωρα να κατσω σπιτι να το ευχαριστηθω και να λιωσω, τι αλλο MHW! Εχουμε 2-χρονια φεστ με παρα μα παρα πολλα events, armors, weapons, palico gear, Horizon cross-over και φυσικα ερχονται 2 νεα monsties αρχες Φλεβαρη.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ ανάμεσα σε 20-30 παιχνίδια που έχω κλειστά ακόμα είπα να ξεκινήσω το Sekiro.Πολυ ξύλο ρε φίλε....

Επεξ/σία από ben3os
  • Like 2

@Fotis13  σου αρεσε το last guardian? Το ειχα παλεψει οταν βγηκε αλλα το αφησα...Δεν ειναι κακη ιδεα να επανελθω να το τελειωσω...

ηθελα να παιξω κατι πιο χαλαρο μετα τα  gears of war 5 και resident evil 2, οποτε εβαλα να παιξω το life is strange 

ολες αυτες οι geek cult αναφορες π.χ. στο russ meyer ή το καταπληκτικο soundtrack , στη σκηνη που παιζει το piano fire των sparklhorse...λεω εδω ειμαστε...

πλεον καθημερινες δεν εχω κουραγιο να παιξω μετα τη δουλεια, οτι κανω το σκ...

μετα θα βαλω το until dawn.

σκεφτομαι  να παω και για το What Remains of Edith Finch  και Talos Principle, να ξεσκονισω λιγο το backlog....

1 ώρα πριν, xavier είπε

@Fotis13  σου αρεσε το last guardian? Το ειχα παλεψει οταν βγηκε αλλα το αφησα...Δεν ειναι κακη ιδεα να επανελθω να το τελειωσω...

ηθελα να παιξω κατι πιο χαλαρο μετα τα  gears of war 5 και resident evil 2, οποτε εβαλα να παιξω το life is strange 

ολες αυτες οι geek cult αναφορες π.χ. στο russ meyer ή το καταπληκτικο soundtrack , στη σκηνη που παιζει το piano fire των sparklhorse...λεω εδω ειμαστε...

πλεον καθημερινες δεν εχω κουραγιο να παιξω μετα τη δουλεια, οτι κανω το σκ...

μετα θα βαλω το until dawn.

σκεφτομαι  να παω και για το What Remains of Edith Finch  και Talos Principle, να ξεσκονισω λιγο το backlog....

Αν εννοεις τον δυσκολο χειρισμο και την καμερα ναι ειναι το μεγαλο αρνητικο του σημειο .Αν με εμποδισε αυτο να παιξω ενα απο τα καλυτερα game  σε επιπεδο ιστοριας και συναισθηματικης κλιμακωσης ?

Οχι  απολαυσα την καθε στιγμη και χαιρομαι πολυ που ειχα αυτη την εμπειρια .

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το vampyr που το είχα παίξει από game pass εξαιρετικό παιχνίδι το ευχαριστήθηκα το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα ήταν το a plague tale ωραία σχετικά ιστορία επίσης το ευχαριστήθηκα. 

Τώρα θέλει να αγοράσω το nier θέλει να δω αν ξανά έπεσε η τιμή του βλακεία που δεν το είχα πάρει στα 20€. 

Επίσης τα Sekiro και death stranding όταν πέσουν θα τα αγοράσω. 

Επεξ/σία από dinos234
  • Like 1

1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

Υπάρχει μια φήμη ότι το sekiro θα μπει στο pass

Αν γινει αυτο θα αγορασω επιτελους συνδρομη! Sekiro παιχνιδαρα, μου πηρε 80 ωρες για το πρωτο playthrough σε hard mode (demon bell). Τρελα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Έχω λιώσει στο red dead τον τελευταίο μήνα,  για online shooter παιχνίδι εκτός από modern warfare  έχετε να προτείνετε κάτι άλλο ( για xbox ) 

Σκέφτομαι call of duty WWII ,ή battlefield αλλά δεν ξέρω αν θα βρω κόσμο στο online. 

1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

Τελος το vampyr και ξεκινησα Metro Exodus .

86453014_603045353587407_8325148668495659008_n.jpg

Εγώ παίζω εδώ και μία εβδομάδα το Exodus και μετά λέω να πιάσω ή το Vampyr ή το Alien: Isolation. Καλή σύμπτωση.

Το παιχνίδι είναι πολύ καλό και είναι κρίμα που χαντακώθηκε γιατί κάποιοι είναι ερωτευμένοι με ψηφιακά καταστήματα. Το παίζω στο hardcore με stealth προσέγγιση, όπως πρέπει να παίζεται και το παιχνίδι κυλάει πολύ ευχάριστα. Μόνα αρνητικά προς το παρόν είναι ότι ο Artyom πολλές φορές δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που του ζητάς να κάνει, να ανέβει έναν φράκτη για παράδειγμα μπορεί να χρειάζεται να πατήσεις το jump 3-4 φορές ή μπορεί να κολλάει σε σκαλοπάτια. Γενικά το concept με έψησε πάρα πολύ, να δούμε και λίγη ρώσικη wasteland.

• Like 2

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...