vste Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Μιας και ειχε προσφορα το Game Pass για 3 η Microsoft μηνες αποφασισα να την παρω με σκοπο να τελειωσω το Gears05. Σχεδον 3 μηνες μετα, λιγο πριν την ληξη της προσφορας και ακομα το παλευω. Ενταξει λογο πηξιματος δεν μπορω να ασχοληθω και πολυ αλλα εχει και τον ατελειωτο το ρημαδι! Αυτη η μανια να χωνουν "open world" στοιχεια παντου (γκουχ γκουχ Metro: Exodus) με εχει κουρασει. Οκ παραδεχομαι οτι ειμαι μειοψηφια αλλα νοσταλγω ενα καλο κινηματογραφικο παιχνιδι τυπου Half Life 2.
mixschino Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Αυτη τη στιγμη παιζω στο PS4 Pro ταυτοχρονα Spider-man (PS4), Fallout 4, Witcher 3, Dragon Age: Inquisition, και ενα SL1 run στο Dark Souls 3, νομιζω πρεπει να συγκεντρωθω λιγο γιατι δε θα τελειωσω κανενα.
dinos234 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Στο switch παίζω co op με τον αδελφό μου το Luigi's mansion 3 και προσπάθησα να παίξω στο xbox το res 4 δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό το παιχνίδι δεν μπορώ για κανένα λόγο να παίξω μέτα από κάνα 10 λεπτό με πιάνει ζαλάδα και το παράτησα. Ξεκίνησα το Witcher 3 αλλά για κάποιον λόγο το βαριέμαι
mixschino Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, dinos234 είπε Στο switch παίζω co op με τον αδελφό μου το Luigi's mansion 3 και προσπάθησα να παίξω στο xbox το res 4 δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό το παιχνίδι δεν μπορώ για κανένα λόγο να παίξω μέτα από κάνα 10 λεπτό με πιάνει ζαλάδα και το παράτησα. Ξεκίνησα το Witcher 3 αλλά για κάποιον λόγο το βαριέμαι Εχω ξεκινησει το Witcher 3 τρεις φορες τα τελευταια χρονια, και για καποιο λογο το βαριομουν κι εγω θανασιμα. Την 4η αποφασισα να το παλεψω και γινεται απιστευτα ενδιαφερον, θα σε συμβουλευα να το προσπαθησεις λιγο ακομα! Οσο για τη ζαλαδα σε καταλαβαινω, δεν καταφερα ποτε να παιξω τα αριστουργηματα Bioshock γιατι ζαλιζομουν σε χρονο DT
panther_512 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Edel είπε Δε σε πονάει η καρδιά σου να το παρατήσεις στις τριάντα ώρες; εκεί ψυχαναγκαζεσαι να το τερματίσεις 😜 Ξεκίνησα και τω το dragon quest , είμαι στις οκτώ ώρες, φαίνεται να έχει ενδιαφέρον σεναριακα, απλό κλασσικό σύστημα turn based το οποίο μου αρέσει πολύ, απαράδεκτη όμως μουσική. Από τις χειρότερες που έχω ακούσει σε παιχνίδι, μου τρυπαει τα αυτιά και πλέον στο φαρμινγκ βάζω δικιά μου playlist Ο gaming χρόνος μου είναι περίπου μία ώρα την ημέρα. Οπότε καταλαβαίνεις ότι με το Ni no Kuni έχω ήδη ασχοληθεί έναν ολόκληρο μήνα. Είναι τεράστια πολυτέλεια να αναλώσω κι άλλο χρόνο για ένα game που όσο και να με στεναχωρεί να το αφήσω, δεν με ικανοποιεί. Το Dragon Quest είναι στην αρχή του ακόμα, όμως έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που μου αρέσουν σε ένα JRPG. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από panther_512 3
dinos234 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, mixschino είπε Εχω ξεκινησει το Witcher 3 τρεις φορες τα τελευταια χρονια, και για καποιο λογο το βαριομουν κι εγω θανασιμα. Την 4η αποφασισα να το παλεψω και γινεται απιστευτα ενδιαφερον, θα σε συμβουλευα να το προσπαθησεις λιγο ακομα! Οσο για τη ζαλαδα σε καταλαβαινω, δεν καταφερα ποτε να παιξω τα αριστουργηματα Bioshock γιατι ζαλιζομουν σε χρονο DT Αυτό προσπαθώ να κάνω το παιχνίδι το έχω από τότε που βγήκε και είπα επιτέλους ας ασχοληθώ είναι νωρίς ακόμα για να το παρατήσω. Τα bioshock τα εχω τερματίσει στο παρελθόν πολύ ωραία και τα 3 αλλά πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό σε παιχνίδι με το res4 vr να έπαιζα περισσότερο θα άντεχα.
Lakou Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, mixschino είπε Αυτη τη στιγμη παιζω στο PS4 Pro ταυτοχρονα Spider-man (PS4), Fallout 4, Witcher 3, Dragon Age: Inquisition, και ενα SL1 run στο Dark Souls 3, νομιζω πρεπει να συγκεντρωθω λιγο γιατι δε θα τελειωσω κανενα. Τι είπες τώρα.....😳 πως τα καταφέρνεις εγώ Ότι πιάσω το λιώνω μέχρι τέλους πριν ξεκινήσω άλλο ....
mixschino Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Lakou είπε Τι είπες τώρα.....😳 πως τα καταφέρνεις εγώ Ότι πιάσω το λιώνω μέχρι τέλους πριν ξεκινήσω άλλο .... Δεν προκειται περι κατορθωματος, απλα ειμαι σαν τα 3χρονα που μολις δουν κατι νεο και αστραφτερο ξεχνανε ο,τι εκαναν Μαλλον ειναι και ο λογος που εχω μια τεραστια παιχνιδοθηκη στο Steam και αντι να κατσω να τα παιξω, προτιμω να κοιταω τις νεες προσφορες 😕
RedAlert539 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, mixschino είπε Αυτη τη στιγμη παιζω στο PS4 Pro ταυτοχρονα Spider-man (PS4), Fallout 4, Witcher 3, Dragon Age: Inquisition, και ενα SL1 run στο Dark Souls 3, νομιζω πρεπει να συγκεντρωθω λιγο γιατι δε θα τελειωσω κανενα. Α, εντάξει μωρέ τίποτα. Ψιλοπράγματα. Σε κανά χρόνο θα'χεις τελειώσει Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από RedAlert539
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Τέλος και το conquest.Πάω για το revelation για να ολοκληρώσω το fates.Μετά θα συνεχίσω με jeanne d'arc το οποίο είχα παρατήσει στη μέση γιατί η ιστορία ήταν πολύ flat ή σε κάτι πιο κλασσικό όπως ff tactics και tactics ogre let us cling together.
Fulgore Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, vste είπε Μιας και ειχε προσφορα το Game Pass για 3 η Microsoft μηνες αποφασισα να την παρω με σκοπο να τελειωσω το Gears05. Σχεδον 3 μηνες μετα, λιγο πριν την ληξη της προσφορας και ακομα το παλευω. Ενταξει λογο πηξιματος δεν μπορω να ασχοληθω και πολυ αλλα εχει και τον ατελειωτο το ρημαδι! Αυτη η μανια να χωνουν "open world" στοιχεια παντου (γκουχ γκουχ Metro: Exodus) με εχει κουρασει. Οκ παραδεχομαι οτι ειμαι μειοψηφια αλλα νοσταλγω ενα καλο κινηματογραφικο παιχνιδι τυπου Half Life 2. To Story του ανετα βγαινει σε 15 με 20ωρες,σε βρισκω τερμα υπερβολικο. 4 ώρες πριν, panther_512 είπε Ο gaming χρόνος μου είναι περίπου μία ώρα την ημέρα. Οπότε καταλαβαίνεις ότι με το Ni no Kuni έχω ήδη ασχοληθεί έναν ολόκληρο μήνα. Είναι τεράστια πολυτέλεια να αναλώσω κι άλλο χρόνο για ένα game που όσο και να με στεναχωρεί να το αφήσω, δεν με ικανοποιεί. Το Dragon Quest είναι στην αρχή του ακόμα, όμως έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που μου αρέσουν σε ένα JRPG. Το ξεκινησα τωρα το Kuni(αφου το ειχα παιξει και στο Ps3). Δυστηχως αυτο που περιγραφεις περι χρονου/ενδιαφεροντος,ειναι πλεον ο βασικος μου λογος που δεν θελω να αφηνω τοσο μεγαλα παιχνιδια να μαζευοται σε backlog(τι σου ελεγα στο αλλο διπλα θεμα @Edelπερι backlog? :P), ακριβως επειδη θελουν τον χρονο τους, και πολλες φορες το αποτελεσμα ειναι να τα παρατησεις(οπως γραφουν πιο πανω πχ για το Witcher 3 αλλοι). Αρα σε καταλαβαινω απολυτα στο σχολιο σου. 8 ώρες πριν, RedAlert539 είπε Ωραίο το Last Guardian. Αρκετά υποτιμημένο. Υποτιμημενο με τετοια υποδοχη σε βαθμολογιες κριτικων και κοινου? https://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-last-guardian Εγω μη σου πω πιστευω οτι το παιχνιδι ειναι ελαφρως overrated. Οτι καλο παει να φτιαξει απο πλευρας story/χαρακτηρων,του το χαλαει το ιδιο το gameplay που ειναι αυτο που ειναι. Το ακριβως αντιθετο πχ ειναι το αλλο Sony exclusive το Shadow of the colossus που σε ολο το παιχνιδι το βαρος ειχε πεσει αποκλειστικα στο ιδιο το gameplay και επρεπε να φτασεις προς το τελος για να μαθεις τι παιζει.Γιαυτο και το δευτερο ειχε πολυ καλυτερη υποδοχη(ειδικα τωρα με το Remake)απο το last guardian. 1
vste Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Οταν παιζω ενα παιχνιδι θελω να το τελειωνω full. Οχι μόνο το story. Για αυτο δεν ασχολουμαι με open world. Πιθανον να ειναι μια μορφη OCD αλλα πιανω τον εαυτο μου να προσπαθω να τελειωσω καθε side activity προτου προχωρησω στο story. Ετσι καταληγω να παραταω τα περισσότερα απο αυτα. Τα μοναδικα open world που εχω τελειωσει (Witcher 3 & Horizon) εχω ριξει τρελες ωρες. Για αυτο προτιμω πιο focused linear παιχνιδια. Το Gears5 (οπως και το Metro που ανέφερα πιο πανω) αν και ανηκει σε μια απο τις αγαπημενες μου σειρες με κουρασε. Συν το ότι ο χρόνος πλέον είναι πραγματικά λίγος (ένας λόγος που δεν γράφω και τόσο πολυ πλεον εδώ μέσα).
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Τέλος και τα τρία του fire emblem fates.Πήγα να δω αν και το echoes είναι καλο και τελικά κόλλησα και με αυτό.Μέχρι στιγμής μου αρέσει περισσότερο από τα awakening και fates.
Brazhlias Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Τερματισα το MGS 5. Σχεδον 200 ωρες, μου μενουν μονο κατι side ops, θα τα τελεωσω κι αυτα σε λιγο. Καταπληκτικο παιχνιδι. Διαβαζα για κακο σεναριο. Οκ δεν ηταν οτι καλυτερο υπαρχει, αλλα ειχε ενδιαφερον και πολλες πτυχες. Αν πρεπει να διυλισω τον κονοπα, θα μπορουσαν οι αποστολες να ηταν λιγο λιγοτερες, αφου κατεληξαν να ειναι επαναλαμβανομενες, τοσο στο main mission, οσο και στα side ops. Επισης λιγο στην διαρθρωση της πλοκης. Δεν ειχε νοημα ο διαχωρισμος σε τσαπτερ 1 και τσαπτερ 2. Κατα τα αλλα εκπληκτικο. Ειχε συνεχεια ενδιαφερον και οταν λιγο "βαλτωνε" κατι γινοταν και σου ανακινουσε το ενδιαφερον. Επισης μου αρεσε και το τελος του. Αρκετα ανατρεπτικο και σου λυνει αρκετες αποριες. υ.γ. Δεν ειμαι μεγαλος φαν της σειρας. Ηταν το πρωτο mgs που ασχοληθηκα αρκετα τερματιζοντας το. 1 ώρα πριν, Estefan1960 είπε Ace combat 7 VR Πως σου φαινεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα