otello_gr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Στις 29/12/2019 στις 9:16 ΜΜ, najinblue3 είπε Μετα απο καιρο επιστροφη στο Destiny 2 για να δω το καινουργιο season pass. Τιγκα στο κοσμο, σοφη κινηση να φυγουν απο activision και να στραφουν προς f2p. Παιζω και λιγο καθημερινα dauntless να τελειωσω το season pass και εκει Μια από τα ίδια κι εγώ, επέστρεψα στο D2 μετά από πολύ καιρό και μετά από πολύ λιώσιμο σε BR παιχνίδια (PUBG και Black Ops 4) αλλά αυτό το καταραμένο το blackout του Black ops 4 ακόμα με κυνηγάει. Κάθε φορά που λέω τέλος και το βάζω κολλάω ξανά και λιώνω με τις ώρες. Ωστόσο παρατήρησα τελευταία πολύ μεγάλο ping 150+ στο blackout. Φταίει που άλλαξα σπίτι κι εδώ που είμαι έχει μόνο 24αρα ή φταιει που έχει πλέον λίγο κόσμο και συνδέομαι λογικά με απομακρυσμενους servers; Και μιας και το έφερε η συζήτηση έχουμε τίποτα τσακάλια εδώ μέσα που παίζουν σε xbox? Prestige 1+ 200+ wins? Να φτιάξουμε κανένα δυνατό squad να γουστάρουμε γιατι οι Άγγλοι και οι Αμερικανοι φίλοι μου το γύρισαν στο MW και τωρα δεν έχω κανέναν που να το παίζει ακόμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Τελείωσα το fire emblem awakening και ξεκίνησα και το fates.Μετά θέλω να παίξω και το echoes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_of_Heavens Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Ξεκίνησα το life is Strange 2 στο Xbox One και άφησα στην άκρη το Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past του 3DS γιατί μπούχτισα πια. Δεν θέλω να παίξω άλλο JRPG πριν βγω στην σύνταξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Ωραίο το life is strange 2. Προχτές το τελείωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokul7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Έχω τερματίσει Assassin's Creed Black Flag, Syndicate και Odyssey, τερμάτισα στις γιορτές Assassin's Creed 1 και 2 και ξεκίνησα Origins! ΑΡΡΩΣΤΙΑ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lakou Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Ξεκίνησα το greedfall αν και Πολύ επιφυλακτικός στην αρχή έχει αρχίσει να μου αρέσει πολύ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snake_plissken2112 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Trine 4 παρεα με μανταμ, οτι καλυτερο σε co-op εδω και πολυ καιρο + γενικα πολυ ωραιο παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 εδω και κατι μερες εχω ξεκινησει το MGSV ... περασα την αποστολη 30 'η 31 αυτη με τον σαχελ ..κατι ανθρωπος.. αλλα απο οτι βλεπω επαναλαμβανονται οι ιδιες αποστολες... να πω την αληθεια ξενερωσα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazhlias Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 21 ώρες πριν, gergios.boussias είπε εδω και κατι μερες εχω ξεκινησει το MGSV ... περασα την αποστολη 30 'η 31 αυτη με τον σαχελ ..κατι ανθρωπος.. αλλα απο οτι βλεπω επαναλαμβανονται οι ιδιες αποστολες... να πω την αληθεια ξενερωσα.. Οντως, μετα το τελος του τσαπτερ 1 κανει μια κοιλια το παιχνιδι, αλλα λογικα ειναι προς το τελος το παιχνιδι οποτε αξιζει να το τελειωσεις. Ειμαι περιπου στο ιδιο σημειο. Spoiler Ειμαι στην αποστολη 40 τωρα, μετα απο το mision με τον σαελανθρωπους, μονο τρεις νεες αποστολες εχει βγαλει. Παιξε ομως τα key side op για να συνεχιστει η ιστορια σου. Αδερφε στις ποσες ωρες εισαι ξερεις; Γιατι εγω εχω φτασει καμια 150ρια ωρες. Το παω πολυ αργα ή ετσι παει το game? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, Brazhlias είπε Οντως, μετα το τελος του τσαπτερ 1 κανει μια κοιλια το παιχνιδι, αλλα λογικα ειναι προς το τελος το παιχνιδι οποτε αξιζει να το τελειωσεις. Ειμαι περιπου στο ιδιο σημειο. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ειμαι στην αποστολη 40 τωρα, μετα απο το mision με τον σαελανθρωπους, μονο τρεις νεες αποστολες εχει βγαλει. Παιξε ομως τα key side op για να συνεχιστει η ιστορια σου. Αδερφε στις ποσες ωρες εισαι ξερεις; Γιατι εγω εχω φτασει καμια 150ρια ωρες. Το παω πολυ αργα ή ετσι παει το game? α, εγω νομιζω πιο πολυ.... περπαταω πολυ στο open world... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Τελειωσα το Death Stranding δηλωνω εντυπωσιασμενος . Και ξεκινω το The Last Guardian το αριστουργημα του Fumito Ueda. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedAlert539 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 17 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Τελειωσα το Death Stranding δηλωνω εντυπωσιασμενος . Και ξεκινω το The Last Guardian το αριστουργημα του Fumito Ueda. Ωραίο το Last Guardian. Αρκετά υποτιμημένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Με τον χειρισμο στην αρχη θα δυσκολευτεις μεχρι να συνηθισεις.Πολυ καλο παιχνιδι και με τρομερο φιναλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Έπαιζα το Ni no Kuni. Μετά από καμιά 30ριά ώρες τα παράτησα απογοητευμένος και στεναχωρημένος. Καταπληκτικό animation, η ιστορία στον πυρήνα της καλή, στις λεπτομέρειες υπερβολικά παιδική, αλλά οι μηχανισμοί μάχης, το στήσιμο της όλης διαδρομής, τα χαζά επαναλαμβανόμενα quests (πάρε ένα αντικειμενο από εδώ και πάρτο εκεί), κατάντησαν το παιχνίδι βαρετό. Στεναχωρήθηκα, διότι ήθελα πάρα πολύ να παίξω το παιχνίδι και ήμουν βέβαιος ότι θα το λάτρευα. Τώρα ξεκίνησα το Dragon Quest XI, και τα πράγματα φαίνονται πολύ πολύ καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, panther_512 είπε Έπαιζα το Ni no Kuni. Μετά από καμιά 30ριά ώρες τα παράτησα απογοητευμένος και στεναχωρημένος. Καταπληκτικό animation, η ιστορία στον πυρήνα της καλή, στις λεπτομέρειες υπερβολικά παιδική, αλλά οι μηχανισμοί μάχης, το στήσιμο της όλης διαδρομής, τα χαζά επαναλαμβανόμενα quests (πάρε ένα αντικειμενο από εδώ και πάρτο εκεί), κατάντησαν το παιχνίδι βαρετό. Στεναχωρήθηκα, διότι ήθελα πάρα πολύ να παίξω το παιχνίδι και ήμουν βέβαιος ότι θα το λάτρευα. Τώρα ξεκίνησα το Dragon Quest XI, και τα πράγματα φαίνονται πολύ πολύ καλύτερα. Δε σε πονάει η καρδιά σου να το παρατήσεις στις τριάντα ώρες; εκεί ψυχαναγκαζεσαι να το τερματίσεις 😜 Ξεκίνησα και τω το dragon quest , είμαι στις οκτώ ώρες, φαίνεται να έχει ενδιαφέρον σεναριακα, απλό κλασσικό σύστημα turn based το οποίο μου αρέσει πολύ, απαράδεκτη όμως μουσική. Από τις χειρότερες που έχω ακούσει σε παιχνίδι, μου τρυπαει τα αυτιά και πλέον στο φαρμινγκ βάζω δικιά μου playlist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα