Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σημερα ξεπερασα τις 1,000 ωρες στο Monster Hunter World, με το νεο update που ειναι το καλυτερο περιεχομενο που εχω παιξει ποτε σε Monster Hunter παιχνιδι. Η Capcom και το στουντιο εκαναν πραγματικα απιστευτη δουλεια, δε μπορω να περιγραψω πως μετα απο τοσες ωρες βγαζει ενα Monster και νομιζω οτι παιζω για 1η φορα. 

Παμε για τις 2,000 ωρες τωρα 😛

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/12/2019 στις 10:06 ΠΜ, simplemaths είπε

Αγόρασα το monster hunter world + iceborn ενώ έχω 300~ ώρες στον υπολογιστη. Σαπίζω εδώ και 1 βδομάδα νον στοπ μετά τη δουλειά, ΠΑΡΤΕ ΤΟ!

Rofl αφού περίμενες τόσο καιρό και είχες ήδη HR endgame pc char γιατί δε περίμενες λίγο ακόμα. 😂 9/1/2020 βγαίνει η pc version.

Επεξ/σία από ilos

On 07/12/2019 at 17:30, d_gkal said:

tomb raider definitive edition (το εχει στο gamepass)

Έφτασα σε ένα σημείο που μου την πέφτουνε καμιά 20αρια άτομα και δε μπορώ να το περάσω με τίποτα 

Σπαστηκα αλλά δε θέλω να το παρατήσω. 

Παιζω gran turismo ,life is strange και χθες τελειωσα και το πρωτο mission στο doom (ριχνω και κατι κλεφτες στο fortnite αλλα δεν πολυκαταλαβαινω τι γινεται ακομα😂 )

On 15/12/2019 at 02:00, d_gkal said:

Έφτασα σε ένα σημείο που μου την πέφτουνε καμιά 20αρια άτομα και δε μπορώ να το περάσω με τίποτα 

Σπαστηκα αλλά δε θέλω να το παρατήσω. 

Τέλος και αυτό. Main story πάντα. 

Σειρά έχει το rise of the tomb raider για τερματισμα. 

το witcher 3 επαιξα  που το ειχα καημο, τελικα μου αφησε την ιδια πικρη αισθηση που ειχα και με το rdr2...ωραιος κοσμος, υπερπαραγωγη,  αλλα απο gameplay λιγα πραγματα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, xavier είπε

το witcher 3 επαιξα  που το ειχα καημο, τελικα μου αφησε την ιδια πικρη αισθηση που ειχα και με το rdr2...ωραιος κοσμος, υπερπαραγωγη,  αλλα απο gameplay λιγα πραγματα...

Το Witcher 3 δεν είναι τέλειο αλλά είναι πρωτοπόρο σε αρκετά πράγματα

Πρώτα από όλα έθεσε νέα στάνταρ στα open world παιχνίδια (έχει σημασία και η εποχή που βγήκε και τι υπήρχε τότε)

Ήταν το πρώτο μεγάλο παιχνίδι που έκανε τα side quests να έχουν νόημα και η μαγεία του είχε να κάνει με τον τρόπο που σου διηγείται την ιστορία (η ίδια η ιστορία δεν είναι κάτι το εξωπραγματικό αλλά ο τρόπος που στα λέει), εγώ δεν ήθελα να τελειώσει. 

Δύο παιχνίδια τα τελευταία χρόνια μου δημιούργησαν το αίσθημα ότι έφεραν κάτι διαφορετικό στο είδος, το ένα είναι αυτό και το άλλο το botw στο οποίο έχω ρίξει καμιά 60αρια ώρες και μάλλον πάω προς τελείωμα δε νομίζω να περάσω τις 80, στο Witcher είχα ρίξει 120.

Στο μεταξύ τους συγκριτικό (γιατί όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια ανοικτού κόσμου μου φαίνονται αρκετά πιο αδιάφορα, ίσως το Odyssey κάτι πήγε να κάνει αλλά δεν τα κατάφερε παρότι κάνει πολλά πράγματα σωστά βλέποντας τι έκαναν οι προηγούμενοι) με στενοχωρει το Zelda που ενώ θα μπορούσε να είναι ο,τι καλύτερο έχει συμβεί στο gaming με τον απίστευτο κόσμο που έχει και φυσικά τον τρόπο που υπάρχεις και αλληλεπιδρας με αυτόν, τελικά χάνει από την ιστορία που δεν έχει γιατί τίποτα δυστυχώς δεν είναι τέλειο..

Αν δηλαδή υπήρχε και στο Zelda η αφήγηση των πραγμάτων όπως υπήρχε στο Witcher και δεν βασίζονταν μόνο στη διάθεση του παίκτη για εξερεύνηση, θα είχαμε το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών, τώρα δυστυχώς δε μπορώ να βγω το λόγο να ασχοληθεί κανείς εξίσου πολλές ώρες μόνο για την εξερεύνηση και το grinding (που στο Witcher δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να κάνω, ήταν τέλεια μελετημένες οι αποστολές ώστε να μην κάνεις κάτι που είχε έστω κάποιο ελάχιστο σενάριο)

Έχοντας παίξει λοιπόν αυτούς τους δύο "ογκόλιθους" του gaming , πραγματικά αναμένω με αγωνία να δω τι θα κάνουν αυτοί οι δημιουργοί στο botw 2 και το cyberpunk και πού μπορούν να το φτάσουν το πράγμα

Από την cdpr περιμένω βελτιώσεις στο gameplay, μάχες κίνηση κτλ, από τους άλλους περιμένω να ντύσουν όλο αυτό το κόσμο που ειναι σε θέση να φτιάξουν με σωστή αφήγηση σεναρίου 

Και βεβαίως και επιπλέον εξέλιξη, όχι απλά βελτίωση των λαθών τους, διότι όπως μας έχει διδάξει η Bethesda που κάποτε ήταν η βασίλισσα του ανοικτού κόσμου και έθετε η ίδια όπου ήθελε τον πήχη, η στασιμότητα σε σκοτώνει

Επεξ/σία από logistoulis

ναι αλλα το zelda ηταν παιχνιδι, το battle system του ειχε καποιο ενδιαφερον, στο witcher χωρις κανενα grinding ημουν σουπερ op, απλα σπαμαροντας το fast attack και το quen...Δεν μου εδινε λογο να εξερευνησω ολο αυτον τον απεραντο χαρτη...

δεν το συζηταμε, ο κοσμος του ειναι πολυ ομορφος και η ιστορια του αξιοπρεπεστατη. Για μενα παντως ο βασιλιας ειναι το gameplay και για αυτο δε πολυακουμπαω τα open world...Αυτον το χαρτη με τα σημαδακια που σου λενε πανε εδω, πανε εκει το σιχαινομαι...

• Like 3

13 λεπτά πριν, xavier είπε

ναι αλλα το zelda ηταν παιχνιδι, το battle system του ειχε καποιο ενδιαφερον, στο witcher χωρις κανενα grinding ημουν σουπερ op, απλα σπαμαροντας το fast attack και το quen...Δεν μου εδινε λογο να εξερευνησω ολο αυτον τον απεραντο χαρτη...

δεν το συζηταμε, ο κοσμος του ειναι πολυ ομορφος και η ιστορια του αξιοπρεπεστατη. Για μενα παντως ο βασιλιας ειναι το gameplay και για αυτο δε πολυακουμπαω τα open world...Αυτον το χαρτη με τα σημαδακια που σου λενε πανε εδω, πανε εκει το σιχαινομαι...

ισως παιζει ρόλο και ότι το έπαιξες τώρα και όχι το 2015.. 

21 λεπτά πριν, xavier είπε

Kαι εγω δεν την παλεψα με το Witcher 3 για τους ιδιους λογους.

Μετα απο καιρο επιστροφη στο Destiny 2 για να δω το καινουργιο season pass. Τιγκα στο κοσμο, σοφη κινηση να φυγουν απο activision και να στραφουν προς f2p. Παιζω και λιγο καθημερινα dauntless να τελειωσω το season pass και εκει 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...