spinemm Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Τωρα που εχω αδεια μπορω, οποτε οτι ειχα αφησει τοσο καιρο το "πιανω" και απο λιγο στα διαφορεtικα πληκτρα kai χειριστηρια μπερδευομαι λιγο αλλα ενταξει, μολις δω το configuration Που εχω κανει ξανασυνηθιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Eternal Sonata (Ξανα...) στο PS3. Project CARS,NBA2k12 (με το νεο Ultimate Base Roster με 257 ομαδες), Max Payne 3,MLB2k12,Wargame: European Escalation,Quantum Conundrum και War Of The Roses στο PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias_97 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 uncharted 2 online Oddworld: Stranger's Wrath inFamous2 Θα αρχισω το darksiders (τωρα τωρα ειμαι διακοπες θα συνεχισω μολις γυρισω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 inFAMOUS 2 αυτόν τον καιρό. Είμαι στο 10 chapter. Ωραίο παιχνίδι αλλά μετά από λίγη ώρα με κουράζει. μου φαίνεται τελικά δεν τα πάω τα inFAMOUS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetalGearFan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Demo transformers fall of cybertron αρκετά καλό, οπτικά πλούσιο, η δράση είναι κλασικό shooter τρίτου προσώπου αλλά έχει εναλλαγές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Demo transformers fall of cybertron αρκετά καλό, οπτικά πλούσιο, η δράση είναι κλασικό shooter τρίτου προσώπου αλλά έχει εναλλαγές Τι εννοείς εναλλαγές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetalGearFan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 transformers είναι transform κάνουν, στο demo έχει αερομαχίες σε ένα σημείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 transformers είναι transform κάνουν, στο demo έχει αερομαχίες σε ένα σημείο Φαίνεται καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apathya Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Προχθές τερμάτισα το heavy rain. Τώρα παίζω λίγο φιφα12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVls Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Αυτό τον καιρό παίζω Xenoblade Chronicles στο Wii και είμαι ήδη στις 65+ ώρες gameplay! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Τερμάτησα το FF XII, ξεκίνησα το ΧΙΙΙ-2, ακόμα παίζω το Shadows of the Damned (Chapter 4, Act 3).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Προχθές τερμάτισα το heavy rain. Τώρα παίζω λίγο φιφα12 Εγώ χθες το τερμάτισα. Μαζί πάμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicked Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Castlevania:Lords Of Shadow και Uncharted 3 στο PS3! Στο PC ξανακόλλησα με Heroes Of Might And Magic III και γενικότερα παιχνίδια απο GOG!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jay_D Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Uncharted 2 online , dead space 2 (ps3) Resident evil 1 (gamecube) , ειχα καιρο να παιξω gamecube αλλα πραγματικα το remake του resident ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει!!! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 μόλις τερμάτισα το disgaea 4(sardines ftw) και ξεκίνησα το ffxiii-2 ,τραγικό το 2ο είναι αλλα "πρέπει" να το τερματίσω χαχαχα, μετά θα ξεκινήσω το agarest zero ή το Dark souls Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα