Fotis13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελος το Shadow of the tomb raider και ξεκινησα Days Gone . Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2019 από Fotis13 1
najinblue3 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε Τελος το Shadow of the tomb raider και ξεκινησα Days Gone . Kαλο λιωσιμο, και εγω το ψηνω να το παρω οπως και το ds. Γραψε κ εντυπωσεις 😛 Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2019 από najinblue3 1
tolis.illegal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Εγω παιζω τωρα το days gone. Ειμαι περιπου στο 70%. Απολαμβανω καθε στιγμη. Εχει πολυ ωραια σκιαγραφηση χαρακτηρων. Πρωτη φορα θυμαμαι τοσους ηρωες μιας ιστοριας. Τοπια μαγικα. Εχει και καποια λιγα αρνητικα αλλα το θεωρω πολυ ανωτερο απο πολλα παιχνιδια τυπου spiderman( μου αρεσε κ αυτο). Το καλο ειναι πως ακομη δεν εχω παλεψει με ορδες που ολοι λένε πως ειναι και η κορυφωση του παιχνιδιου
najinblue3 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Iceborne 😛Και αυριο ξεκιναω Pokemon Sword 😍 1
ikaruga24 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Τέλειωσα λοιπόν επιτέλους 3 παιχνίδια, ακολουθεί και μίνι review για το καθένα από αυτά. - PREY - Τρομερό, απίστευτη ατμόσφαιρα, φοβερός ήχος και πάρα πολύ ανοιχτό gameplay. Το design του σταθμού είναι σχεδιασμένο με μεράκι και έχω λίγα σημεία που έχω ενστάσεις επί αυτού. Το παιχνίδι σέβεται τον χρόνο σου και σέβεται ότι δεν είσαι ηλίθιος και δεν σου κρατάει το χεράκι. Αξιο να βρίσκεται εκεί ψηλά στο είδος του. Η μόνη μου σοβαρή ένσταση έχει να κάνει με τους εχθρούς καθώς αν δεν είσαι σωστά εξοπλισμένος ή δεν έχεις το κατάλληλο built ορισμένοι εχθροί γίνονται κυριολεκτικά απόρθητα φρούρια και θα σας κοστίσουν σε απίστευτη σπατάλη πόρων για να τους αντιμετωπίσετε. 9/10 λοιπόν το παιχνίδι ως σύνολο. - God of war στο PS4 - Ξεκίνησε πολλά υποσχόμενο και ως και το τέλος του πρώτου ναού έλεγα ότι έχουμε να κάνουμε με αριστούργημα, έστω και ρηχό. Οσο προχωρούσα στο παιχνίδι και ως το τέλος όμως δυστυχώς το παιχνίδι έπεσε αισθητά. Ως σχεδιασμός είναι μια τεράστια και καλοστημένη επαναλαμβανόμενη λούπα. Συνεπώς το παιχνίδι τιμά τον τίτλο του ως God of war μιας και τέτοια είναι και τα προηγούμενα. Η αλλαγή στη μάχη έχει θετικά αλλά και αρνητικά πλεονεκτήματα. Τα θετικά είναι ότι η αίσθηση των χτυπημάτων είναι πράγματι συμπαγής και το αισθάνεσαι στο πετσί σου ενώ ταυτόχρονα δεν είναι και άμυαλη όπως ήταν παλιά. Τα αρνητικά είναι ότι τα νούμερα παίζουν τον πρώτο ρόλο και το παιχνίδι αφαιρεί κανόνες μάχης βάση των αριθμών αυτών. Η μάχη μοιάζει πάρα πολύ στο Dragons Dogma στο ότι είναι εντελώς real time αλλά τα νούμερα κάνουν την πραγματική δουλειά. Ο ήχος επίσης ποιοτικά είναι άριστος αλλά στερείτε λεπτομέρειας (παράδειγμα τα βήματα σου δεν αλλάζουν ήχο ανάλογα με το που πατάς και έχουν μόνο γενικό πλαίσιο). Ο τρόπος που κινείσαι στον χώρο είναι εξαιρετικά περιορισμένος όπως και το πεδίο δράσης σου είναι πάρα πολύ μικρό άσχετα με το grande σκηνικό. Στα θετικά το παιχνίδι έχει πάει την grande παρουσίαση σε άλλο επίπεδο όπως θα περίμενε κανείς από ένα God of war και ταυτόχρονα μπόρεσε και έβαλε μια πινελιά συναισθηματισμού που είναι φοβερά καλοδεχούμενη. Εχω και άλλα να πω όμως το κόβω εδώ. Συμπαγές 7/10 λοιπόν και είναι η μεγαλύτερη βαθμολογία που έχω δώσεi σε "ταινιοπαίχνιδο". - Fire Emblem three houses - Απλά καταπληκτικό, το καλύτερο FE μέχρι σήμερα κατά την άποψη μου. Εχει το μεγαλύτερο στρατηγικό και τακτικό βάθος της σειράς μέχρι σήμερα. Μου πήρε 73 ώρες το πρώτο path (και έχει άλλα 2) που τις αισθάνθηκα λες και ήταν 15. Τρομερή αναβάθμιση στο voice acting που πάντα το FE είχε καλό voice acting. Μουσική επίσης τρομερές νέες συνθέσεις που δένουν με το νέο artwork. Αυτά που δεν μου άρεσαν είναι ότι στο hard/hardcore που το έπαιξα οι εχθροί είναι overpowered μέχρι αηδίας σε ορισμένα στοχευμένα στατιστικά τους και ότι η ιστορία του (τουλάχιστον στο πρώτο path) τελειώνει απότομα. Επίσης ο τεχνικός τομέας χρίζει βελτίωσης και σώζεται μόνο επειδή είναι turn based οπότε δεν σε ενδιαφέρει όταν το παιχνίδι τρέχει με 30 ή 15 frames. Το artwork στο map design επίσης χρίζει βελτίωσης. Το γράψιμο στα FE πάντα ήταν καλό όμως εδώ ξεπέρασαν τον εαυτό τους δίνοντας πολύ περισσότερο βάθος με καλογραμμένες κουβέντες και στόρι που είναι διάχυτο παντού με απίστευτη λεπτομέρεια και όχι μόνο σε σημεία. Ξεκάθαρο 9/10 λοιπόν. 5
jpil Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Στις 17/9/2019 στις 4:57 ΜΜ, Fotis13 είπε Tελος το far cry primal .Πηρα το FC new dawn θα το ξεκινησω το Σαββατο . Το far cry primal σου άρεσε;
Arkin Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, jpil είπε Το far cry primal σου άρεσε; Παιχνιδαρος το Primal 1
lak10 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 μολις τελειωσα το control πολλα προβληματα με το framerate ενδιαφερον μηχανισμοι θα ηθελα κατι καλυτερο σε αποστολες. Εκανα μονο 5 side missions να σας πω την αμαρτια μου τωρα που το τελειωσα δεν εχω ορεξη να ασχοληθω περαιτερω θεωρω οτι ηταν να μου δωσει σαν παιχνιδι το εδωσε. Επισης πολλα bosses ειναι ανεξηγητα δυσκολα επσιης αθλιο συστημα checkpoint ειναι φορες που σου σακατεβει την εμπειρια
lebron15 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Στις 15/11/2019 στις 5:30 ΜΜ, ikaruga24 είπε Τέλειωσα λοιπόν επιτέλους 3 παιχνίδια, ακολουθεί και μίνι review για το καθένα από αυτά. - PREY - Τρομερό, απίστευτη ατμόσφαιρα, φοβερός ήχος και πάρα πολύ ανοιχτό gameplay. Το design του σταθμού είναι σχεδιασμένο με μεράκι και έχω λίγα σημεία που έχω ενστάσεις επί αυτού. Το παιχνίδι σέβεται τον χρόνο σου και σέβεται ότι δεν είσαι ηλίθιος και δεν σου κρατάει το χεράκι. Αξιο να βρίσκεται εκεί ψηλά στο είδος του. Η μόνη μου σοβαρή ένσταση έχει να κάνει με τους εχθρούς καθώς αν δεν είσαι σωστά εξοπλισμένος ή δεν έχεις το κατάλληλο built ορισμένοι εχθροί γίνονται κυριολεκτικά απόρθητα φρούρια και θα σας κοστίσουν σε απίστευτη σπατάλη πόρων για να τους αντιμετωπίσετε. 9/10 λοιπόν το παιχνίδι ως σύνολο. Τι παιχνιδάρα το Prey! Για μένα είναι από τα καλύτερα της γενιάς, κρίμα που δεν γνώρισε την εμπορική επιτυχία που του άξιζε. Υπέροχος σχεδιασμός επιπέδων, πολύ ατμοσφαιρικό παιχνίδι, δυνατό τέλος. 1
Skandalf Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Παίζω το Last of Us Remastered στο PS4 PRO , με break για κάνα ματσάκι στο τελευταίο PRΟ, που μαζεύω 5αρες από παντου Ξεκίνησα το Red Dead Redemption ,αλλά όπως είπα και σε άλλο subforum , περιμένω τον πατέρα μου για τη συνέχεια hehe Ακολουθεί λογικά το Spiderman.. Εντυπώσεις για το Detroit και το Lost Sphear; Αξίζουν ;
logistoulis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Skandalf είπε Εντυπώσεις για το Detroit ναι καλούλι είναι
Mandurang Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 rayman legands και overcooked 2 με την κοπέλα μου και κανένα κολλητό ενίοτε, περιμένω να πέσει λίγο η τιμούλα του season pass στο overcooked 2 για να το τσιμπήσω. Από single player στον λίγο χρόνο που μένει, The Outer Worlds (παιχνιδάρα), Horizon Zero Dawn μπας και το τερματίσω κάποτε, RDR2, κανένα μποσάκι bloodborne να μην ξεχνιόμαστε. Helldivers και Alienation για κανένα online mayhem.
najinblue3 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Ξεκινησε season 19 στο diablo, και ειπα να παιξω λιγο και αυτη τη σεζον για τα pets/cosmetics. Ξεκινησα hardcore, οποιος παιζει ας στειλει για κουβαλημα/grind η whatever
iznodur Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Πρόσφατα ξεκίνησα το death stranding έχω παίξει περίπου 2 ώρες ... πολύ μέλλον ακόμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα