Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sekiro, το παω αργα γτ οσο χρονο εχω προσπαθω να τον μοιρασω με mhw και οτι αλλο side προκυψει. Στα πολυ θετικα το σκηνικο που ειναι απ τα αγαπημενα μου, Γιαπωνεζικο voice acting, swords, shinobis. Εχω αρκετα αρνητικα, ελλειψη stats, μπορεις να κανεις exploit το stealth και κανεις reset τα παντα, frame rate ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟ. Μεχρι το πρωτο boss που εφτασα δεν δυσκολοτευτηκα αν κ περιμενα οτι θα ζοριστω. Δεν εχω δει και πολλα αλλα σιγουρα το παιχνιδι ειναι πολυ καλο, τα διαφορα tools πολυ ωραια και τα χρησιμοποιησα αρκετα κατι που δεν το περιμενα. 

MHW: Iceborne, πραγματικα δεν εχω λογια, το expansion παιζει να εχει περισσοτερο περιεχομενο απο το main game. Απιστευτα καινουργια movesets, απιστευτα monsters και turf wars. Πραγματικα τα review δεν το αδικουν, νομιζω ειναι μεσα στα 3 καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει ποτε μαζι με diablo 2 και Monster Hunter 4u. Το παιχνιδι ειναι αρκετα δυσκολοτερο απο το βασικο παιχνιδι εως και παρα πολυ.

Νομιζω μεχρι το ps5 θα ασχολουμαι αποκλειστικα με αυτα τα 2 games, αν δεν βρω περισσοτερο χρονο 

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Sekiro, το παω αργα γτ οσο χρονο εχω προσπαθω να τον μοιρασω με mhw και οτι αλλο side προκυψει. Στα πολυ θετικα το σκηνικο που ειναι απ τα αγαπημενα μου, Γιαπωνεζικο voice acting, swords, shinobis. Εχω αρκετα αρνητικα, ελλειψη stats, μπορεις να κανεις exploit το stealth και κανεις reset τα παντα, frame rate ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟ. Μεχρι το πρωτο boss που εφτασα δεν δυσκολοτευτηκα αν κ περιμενα οτι θα ζοριστω. Δεν εχω δει και πολλα αλλα σιγουρα το παιχνιδι ειναι πολυ καλο, τα διαφορα tools πολυ ωραια και τα χρησιμοποιησα αρκετα κατι που δεν το περιμενα. 

MHW: Iceborne, πραγματικα δεν εχω λογια, το expansion παιζει να εχει περισσοτερο περιεχομενο απο το main game. Απιστευτα καινουργια movesets, απιστευτα monsters και turf wars. Πραγματικα τα review δεν το αδικουν, νομιζω ειναι μεσα στα 3 καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει ποτε μαζι με diablo 2 και Monster Hunter 4u. Το παιχνιδι ειναι αρκετα δυσκολοτερο απο το βασικο παιχνιδι εως και παρα πολυ.

Νομιζω μεχρι το ps5 θα ασχολουμαι αποκλειστικα με αυτα τα 2 games, αν δεν βρω περισσοτερο χρονο 

Δε θα με κάνεις να ενδώσω και να φάω τα sub30 στη μάπα όσο και αν το αβαντάρεις ακόμα.😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Μου κανει εντυπωση, δεν το θυμαμαι τοσο χαλια το frame rate στο Σεκιρο. Σε ps απλο το ειχα παιξει. 

Επεξ/σία από dakangr
Δημοσ.
10 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Εγω ειχα δυσκολευτει στο 2ο boss καθως δεν επαιζα το παιχνιδι σωστα.Δηλαδη το πηγαινα σαν dark souls και bloodborne.Εεε μετα το απεραντο ξυλο που εφαγα καταλαβα επιτελους πως παιζεται το παιχνιδι και μετα απογειωθηκε.Ημουν σε φαση να το παρατησω αλλα το συνεχισα τελικα.Και συγκεκριμενα ο 2ος boss ειναι απολαυση πραγματικα.Χορογραφια απλα....

Eγω μοιραζω χρονο μεταξυ Nioh και the return of obra din.Στο Νioh εφτασα μεχρι το πρωτο boss στο καραβι και εφαγα ξυλο.Πολυ ωραιο παιχνιδι ομως.

Το return of the obra din ειναι σαν να παιζεις την ταινια Memento.Αυτο μου βγαζει σαν παιχνιδι.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Εγω ειχα δυσκολευτει στο 2ο boss καθως δεν επαιζα το παιχνιδι σωστα.Δηλαδη το πηγαινα σαν dark souls και bloodborne.Εεε μετα το απεραντο ξυλο που εφαγα καταλαβα επιτελους πως παιζεται το παιχνιδι και μετα απογειωθηκε.Ημουν σε φαση να το παρατησω αλλα το συνεχισα τελικα.Και συγκεκριμενα ο 2ος boss ειναι απολαυση πραγματικα.Χορογραφια απλα....

Eγω μοιραζω χρονο μεταξυ Nioh και the return of obra din.Στο Νioh εφτασα μεχρι το πρωτο boss στο καραβι και εφαγα ξυλο.Πολυ ωραιο παιχνιδι ομως.

Το return of the obra din ειναι σαν να παιζεις την ταινια Memento.Αυτο μου βγαζει σαν παιχνιδι.

σε ειπα keep blocking!

• Like 1
Δημοσ.

Bloodborne, Return to Yharnam για το halloween....αρκετη κινηση, pvp, coop κλπ μετα απο καιρο! 

Ειχα σταματησει το Sekiro, που δυστυχως δεν με κερδισε,,, δεν μου εδωσε ενα κινητρο να συνεχισω (αν ειχε builds, pvp...) Ισως το τελειωσω λιγο πριν το Return to Drangleic DS2:SOTFS 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην ανοιγω νεο θεμα, ρωταω εδω. Θελω να τσιμπήσω το division 2 για το ps4. Δεν έχω plus ομως. Δεν με ενδιαφέρει το online κομμάτι.

1. Θα μπορώ να το παίξω?

2. Τρόπαια δίνει κανονικά? 

Επεξ/σία από ilias78
Δημοσ.

Τελος το ghost recon breakpoint  το main mission φυσικα , καθως εχεις απειρο content  με το οποιο δεν ασχοληθηκα .Προχωραω στο  new entry  της συλλογης 

73267310_344754056335217_724590484965556224_n.jpg

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, d_gkal είπε

Ξεκίνησα το metro Exodus. 

Αρχή ακόμη, εχω μέλλον

βράδυ με κλειστά φώτα και ακουστικά!

Δημοσ.

Πριν δεκα μερες ξεκινησα days gone.Σιγουρα εχει αρκετα προβληματακια το παιχνιδι αλλα ειναι ωραιο και αξιζει να ασχοληθεις μαζι του.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο αρχες του μηνα παλευω με το red dead 2.Το 90% των παιχνιδιων μου δεν αγοραζονται day one και πιστευω με το ρυθμο που παω θα εχω παιχνιδια για αγορα μεχρι το 2030

Επεξ/σία από FromDusk_TillDawn
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέλειωσα το Link's awakening. Κλασικός zelda παιχνίδιαρος, αλλά εντάξει, σε μερικά σημεία χωρίς youtube tutorial δεν παίζει να βγάλεις άκρη!

Κάπως έτσι κολάγαμε σε παιχνίδια στα 90's και ψαχνόμασταν για μέρες πως να βρούμε λύση.

Επεξ/σία από Socratis_g
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...