isim Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 destiny 2 και το expansion shadowkeep. Προσπαθω να ανεβασω level 900! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skywalker333 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 συνεχίζω σιγά σιγά το Gears 5 που όλο και πιο πολύ με εντυπωσιάζει με το πόσο καλό έχει γίνει. Να έλλειπαν και ορισμένα crashes στο desktop και θα ημουν πρίμα. Πέραν αυτού, έβγαλα το Concrete Genie και το Wondersong χθες και τώρα έχω πιάσει το πραγματικά άρρωστο Little Misfortune! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_thodt Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Χθες τελειωσα το Gears 5 στο Insane solo (εβγαλε παιχνιδαρα η Coalition λεμε), συνεχιζω με Link's Awakening και σημερα θα ξεκινησω Yooka-Laylee and the Impossible Lair. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 μερικες φώτο από την παιχνιδάρα. οτι πρεπει πριν τον υπνο.Κλειστα φωτα,ακουστικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Εχω λιωσει στο dauntless, νεο MHW δε μπορω να ασχοληθω με τπτ αλλο. Εχουν βαλει πολυ challenging end-game activity που ειναι ολα τα λεφτα. Οποιος θελει να ασχοληθει με monster hunter-type game να το τσεκαρει. Το περιμενουμε και στο switch! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Στις 9/10/2019 στις 11:16 ΜΜ, CallMeRp είπε μερικες φώτο από την παιχνιδάρα. οτι πρεπει πριν τον υπνο.Κλειστα φωτα,ακουστικα. Μetro Exodus? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 22 ώρες πριν, najinblue3 είπε Εχω λιωσει στο dauntless, νεο MHW δε μπορω να ασχοληθω με τπτ αλλο. Εχουν βαλει πολυ challenging end-game activity που ειναι ολα τα λεφτα. Οποιος θελει να ασχοληθει με monster hunter-type game να το τσεκαρει. Το περιμενουμε και στο switch! Αν το κατεβάσω θα παιξουμε μέσα στο σκ? total noob στο genre Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Edel είπε Αν το κατεβάσω θα παιξουμε μέσα στο σκ? total noob στο genre Κατεβασε και συννενουμαστε, κανω μετακομιση atm αλλα θα σε βολεψω καπου 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 τελος και το metro 2033 Ξεκινησα metro 2033 last light και strange brigade μερικές φώτο Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Ειπα σημερα να ξεκινησω ενα dual-sword build στο Νioh αλλα εχω τοσο καιρο στη ζελατινα το Sekiro και ειπα να το ξεκινησω επιτελους. Πραγματικα δε ξερω αν φταιω εγω αλλα ειναι αθλιο στο ps4, επαιξα περιπου ενα 2ωρο και το performance ειναι τραγικο. Παρ ολα αυτα το παιχνιδι φαινεται πολυ καλο απο την αρχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 On 13/10/2019 at 21:13, CallMeRp said: τελος και το metro 2033 Ξεκινησα metro 2033 last light και strange brigade μερικές φώτο Reveal hidden contents Το last light το έπαιζα στο 360. Δε με ενθουσίασε και το παράτησα Ίσως στο one του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία. Πάντως λιώνω απίστευτα στο Forza horizon 4. Ούτε καταλαβαίνω πως περνάει η ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 8 ώρες πριν, najinblue3 είπε Ειπα σημερα να ξεκινησω ενα dual-sword build στο Νioh αλλα εχω τοσο καιρο στη ζελατινα το Sekiro και ειπα να το ξεκινησω επιτελους. Πραγματικα δε ξερω αν φταιω εγω αλλα ειναι αθλιο στο ps4, επαιξα περιπου ενα 2ωρο και το performance ειναι τραγικο. Παρ ολα αυτα το παιχνιδι φαινεται πολυ καλο απο την αρχη Για τα fps λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dakangr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 9 ώρες πριν, najinblue3 είπε Ειπα σημερα να ξεκινησω ενα dual-sword build στο Νioh αλλα εχω τοσο καιρο στη ζελατινα το Sekiro και ειπα να το ξεκινησω επιτελους. Πραγματικα δε ξερω αν φταιω εγω αλλα ειναι αθλιο στο ps4, επαιξα περιπου ενα 2ωρο και το performance ειναι τραγικο. Παρ ολα αυτα το παιχνιδι φαινεται πολυ καλο απο την αρχη Σκοτωνει το Σεκιρο, θα το ευχαριστηθείς πολύ. Χαιρετίσματα στη γριούλα δώσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε Για τα fps λες? Ναι ειναι μαυρο χαλι πραγματικα, το bloodborne φανταζει οτι τρεχει στα 60 συγκριτικα. Δε ξερω γιατι μπορει να ναι οι πρωτες περιοχες. Παρ ολα αυτα το σκηνικο ειναι απιστευτο, απορω γτ δε το ξεκινησα τοσο καιρο, ατιμο monster hunter 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Spoiler metro last light τελος καθυστερησα να το παιξω αλλα αξιζε καθε λεπτο ξεκινησα friday που ειναι τσαμπα στο xbox χωρις κατι το ιδιαιτερο να εχει να επιδειξει ο τιτλος.Αλλα για χαβαλε ειναι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα