Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 metro exodus ,παιχνιδάρα Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 0 χρονος πλεον για home-console και συνεχιζω monster hunter stories στο save μου (230 ωρες). Απορω γτ δεν το βγαζουν στο Switch να πεσουν τα τσιμεντα.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
otello_gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδιά καμία ενεργή clan για Destiny 2 στο Xbox υπάρχει; Παρακαλώ με σοβαρά άτομα και όχι με αρχιστρατηγους. Είμαι βετεράνος παίχτης παίζω απ το destiny 1 ωστόσο λίγο πριν βγει το forsaken το παράτησα και τωρα επανήλθα μετά από πολύ καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, otello_gr είπε Παιδιά καμία ενεργή clan για Destiny 2 στο Xbox υπάρχει; Παρακαλώ με σοβαρά άτομα και όχι με αρχιστρατηγους. Είμαι βετεράνος παίχτης παίζω απ το destiny 1 ωστόσο λίγο πριν βγει το forsaken το παράτησα και τωρα επανήλθα μετά από πολύ καιρό. στο app του destiny θα βρεις οτι ακριβως ψαχνεις. Κ εγω εκει βρηκα για ps4 κ για συγκεκριμενα πραγματα(raiding συγκεκριμενη μερα, discord κτλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Tελος το far cry primal .Πηρα το FC new dawn θα το ξεκινησω το Σαββατο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
otello_gr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 17/9/2019 στις 4:15 ΜΜ, najinblue3 είπε στο app του destiny θα βρεις οτι ακριβως ψαχνεις. Κ εγω εκει βρηκα για ps4 κ για συγκεκριμενα πραγματα(raiding συγκεκριμενη μερα, discord κτλπ) Ευχαριστώ για την απάντηση θα το τσεκάρω! Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από otello_gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takjar Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Τερμάτισα την Τετάρτη το Detroit... και μετά το τερμάτισα* άλλες 3 φορές... και χτες το ξανατερμάτισα* άλλη μία φορά.... και βλέποντας τα trophy μετά από όλη αυτή την εμπειρία, θα χρειαστώ τουλάχιστον 2 full-play-thoughs και ... δεν έχω τσαντιστεί καθόλου * replay the last three chapters for alternate endings, not full play-through Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 far cry new dawn τελος και συνεχιζω με το Soma που το ειχα αφησει στην μεση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Βγηκε νεο patch στο dauntless με νεο weap οποτε με βλεπω να ασχοληθω οσο εχω ελευθερο χρονο😛Οποιος γουσταρει monster hunter-type games να το τσεκαρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Τερμάτισα το wolfenstein 2, αρκετά καλό , το ευχαριστήθηκα πολύ. Έχουμε καμία πρόταση σε καλό turn based jrpg? Είτε για pc είτε για ps4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Στις 15/9/2019 στις 10:20 ΜΜ, CallMeRp είπε metro exodus ,παιχνιδάρα Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου τελος.Κατεβασα το metro2033 απο game pass και ξεκινησα.Καπως ανάποδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 44 λεπτά πριν, haris013 είπε Τερμάτισα το wolfenstein 2, αρκετά καλό , το ευχαριστήθηκα πολύ. Έχουμε καμία πρόταση σε καλό turn based jrpg? Είτε για pc είτε για ps4 Persona 5 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_thodt Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, CallMeRp είπε τελος.Κατεβασα το metro2033 απο game pass και ξεκινησα.Καπως ανάποδα Aναποδα ή οχι σημασια εχει που θα τα παιξεις αυτη την εξαιρετικη σειρα. Πολυ ωραιες και οι εικονες, στο Χ το παιχνιδι (μαζι με Gears 5) ειναι οτι πιο εντυπωσιακο στο κομματι του τεχνικου τομεα στο μηχανημα. Εγω αυτο το καιρο παιζω Gears 5 δευτερο playthrough στο Insane (το καλυτερο campaign της σειρας και μεσα στο top 5 των καλυτερων 3rd person shooters ever IMO) και Link's Awakening στο Switch το οποιο ειναι επισης παιχνιδαρα (χτες εβγαλα το Color Dungeon). Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2019 από dr_thodt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Fire emblem 3 houses. Έχω φάει άπειρη φρίκη. Νωρίς ακόμα αλλά είναι άψογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Διεκοψα το soma gia 85072η φορα και ξεκινησα το Ghost recon breakpoint το οποιο ειναι χαοτικα τεραστιο και βλεπω να ασχολουμαι για μεγαλο χρονικο διαστημα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα