Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

0 χρονος πλεον για home-console και συνεχιζω monster hunter stories στο save μου (230 ωρες). Απορω γτ δεν το βγαζουν στο Switch να πεσουν τα τσιμεντα....

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά καμία ενεργή clan για Destiny 2 στο Xbox υπάρχει; Παρακαλώ με σοβαρά άτομα και όχι με αρχιστρατηγους. Είμαι βετεράνος παίχτης παίζω απ το destiny 1 ωστόσο λίγο πριν βγει το forsaken το παράτησα και τωρα επανήλθα μετά από πολύ καιρό. 

1 ώρα πριν, otello_gr είπε

Παιδιά καμία ενεργή clan για Destiny 2 στο Xbox υπάρχει; Παρακαλώ με σοβαρά άτομα και όχι με αρχιστρατηγους. Είμαι βετεράνος παίχτης παίζω απ το destiny 1 ωστόσο λίγο πριν βγει το forsaken το παράτησα και τωρα επανήλθα μετά από πολύ καιρό. 

στο app του destiny θα βρεις οτι ακριβως ψαχνεις. Κ εγω εκει βρηκα για ps4 κ για συγκεκριμενα πραγματα(raiding συγκεκριμενη μερα, discord κτλπ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/9/2019 στις 4:15 ΜΜ, najinblue3 είπε

στο app του destiny θα βρεις οτι ακριβως ψαχνεις. Κ εγω εκει βρηκα για ps4 κ για συγκεκριμενα πραγματα(raiding συγκεκριμενη μερα, discord κτλπ)

Ευχαριστώ για την απάντηση θα το τσεκάρω! 

Επεξ/σία από otello_gr

Τερμάτισα την Τετάρτη το Detroit...
και μετά το τερμάτισα* άλλες 3 φορές...
και χτες το ξανατερμάτισα* άλλη μία φορά....

και βλέποντας τα trophy μετά από όλη αυτή την εμπειρία, θα χρειαστώ τουλάχιστον 2 full-play-thoughs και ... δεν έχω τσαντιστεί καθόλου :D 

* replay the last three chapters for alternate endings, not full play-through

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Βγηκε νεο patch στο dauntless με νεο weap οποτε με βλεπω να ασχοληθω οσο εχω ελευθερο χρονο😛Οποιος γουσταρει monster hunter-type games να το τσεκαρει

Στις 15/9/2019 στις 10:20 ΜΜ, CallMeRp είπε

metro exodus ,παιχνιδάρα

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

101711256_MetroExodus(2).png.dcc2d6ef31ea9458e8085e332b464236.png635690932_MetroExodus(7).png.9005d62edb1735029c2ea19cfce73693.png1506928927_MetroExodus(9).png.057bfb4cce3babf7c75940ffc390ae56.png690006750_MetroExodus(3).png.7ca58d05e8fac6b2c9500667dfb49c44.png

τελος.Κατεβασα το metro2033 απο game pass και ξεκινησα.Καπως ανάποδα :D 

44 λεπτά πριν, haris013 είπε

Τερμάτισα το wolfenstein 2, αρκετά καλό , το ευχαριστήθηκα πολύ. 

Έχουμε καμία πρόταση σε καλό turn based jrpg? Είτε για pc είτε για ps4 

Persona 5 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, CallMeRp είπε

τελος.Κατεβασα το metro2033 απο game pass και ξεκινησα.Καπως ανάποδα :D 

Aναποδα ή οχι σημασια εχει που θα τα παιξεις αυτη την εξαιρετικη σειρα. Πολυ ωραιες και οι εικονες, στο Χ το παιχνιδι (μαζι με Gears 5) ειναι οτι πιο εντυπωσιακο στο κομματι του τεχνικου τομεα στο μηχανημα. ;)

Εγω αυτο το καιρο παιζω Gears 5 δευτερο playthrough στο Insane (το καλυτερο campaign της σειρας και μεσα στο top 5 των καλυτερων 3rd person shooters ever IMO) και Link's Awakening στο Switch το οποιο ειναι επισης παιχνιδαρα (χτες εβγαλα το Color Dungeon).

Επεξ/σία από dr_thodt

Διεκοψα το soma gia 85072η φορα   και ξεκινησα το Ghost recon  breakpoint  το οποιο ειναι χαοτικα τεραστιο και βλεπω να ασχολουμαι για μεγαλο χρονικο διαστημα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...