Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/8/2019 στις 6:45 ΜΜ, Edel είπε

απαπαπα, προσπαθώ να γίνω ποιοτικός κουλτουριάρης gamer πλέον

Τι εννοείς; Ότι το Overwatch δεν είναι ποιοτική κουλτούρα;

Ντροπή σου να λες τέτοια πράγματα. Θα το πω στον papa-Jeff

Επεξ/σία από RedAlert539
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα και καλό μήνα! 

Χθες το βράδυ Τερμάτισα το days gone. 

Οτι καλύτερο έχω παίξει....! 

Απορώ πως πήρε κακές κριτικές αυτό το παιχνίδι.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 30/08/2019 at 20:50, soundou said:

Tα βραδια κοιμηζω την κορη κ παιζω με το vita assasin creed odyssey k division 2.με handgrip εννοειτε.

20190830_140608.jpg

20190830_140616.jpg

Αν γίνεται μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες ή κανένα link για το συγκεκριμένο grip; Έχει λίγο καιρό τώρα που άρχισε να μη με βολεύει το Vita στο χέρι (no idea why) και σκέφτομαι πως ίσως με hand grip να δω διαφορά :P (άσε που φαίνεται αρκετά όμορφο το άτιμο...).

Στα δικά μου (ακούς @Edel; :P ), μετά απο μια "αποτυχημένη προσπάθεια να ξεκινήσω το Mysterious trilogy της σειράς Atelier στο PS4 (on stream, το άφησα γιατί γενικά βλέπω πως στο chat πέφτει βαρεμάρα με το συνεχές tetris-crafting minigame, αν και γενικά είναι τίμιο/ενδιαφέρον JRPG), το γύρισα σε ένα άλλο "project" το οποίο έχει καιρό που το υπόσχομαι - ο Σεπτέμβριος θα είναι μήνας Metal Gear Solid (ζήτω που καήκαμε) :P 

Προς το παρόν "έγραψα" κάπου 4,5 ώρες στο Metal Gear Solid και η πρώτη μου εντύπωση ήταν πως δεν θυμόμουν με την καμία πόσα cutscenes έχει το συγκεκριμένο franchise - συγκριτικά, μέχρι και το κομμάτι με το... "ending choice", δηλαδή

Spoiler

To torture scene με τον Revolver Ocelot

μετράμε αναλογία 3,5-κάτι ώρες προς 55 λεπτά cutscenes, και αυτό χωρίς να περιλαμβάνονται και τα CODEC conversations. Με πήραν στο δούλεμα απο το chat παράλληλα, μια και τα επόμενα της σειράς είναι ακόμα χειρότερα στο συγκεκριμένο κομμάτι και.... at least γελάσαμε αρκετά :P 

Απο πλευράς gameplay, όπως φαντάζομαι θυμούνται οι περισσότεροι/ες, είναι αξιοπρεπές - λίγο ο συνδυασμός fixed camera angles (σε ορισμένα σημεία) με τα κάπως "floaty" controls (ίσως λόγω του PS3 controller, παίζω την PSN έκδοση που έρχεται bundled με το MGS Legacy Collection) δυσκολεύουν την κατάσταση, ειδικά σε κάποια "περίεργα" σημεία όπως τα wolf caves, αλλά πέρα απο αυτό είναι μια πολύ decent εμπειρία. Γενικά η συγκεκριμένη έκδοση δεν... είχε πολύ καλό aging (native PSX graphics σε 1920*1080 monitor δεν είναι και οτι καλύτερο) αλλά και πάλι παραμένει μια αρκετά διασκεδαστική εμπειρία.

Highlights του πρώτου μισού περιλαμβάνουν: 

1. Psycho Mantis και το "διάβασμα" της memory card (όπου είχα saves απο την PSN έκδοση του SotN)

2. To πακέτο με την ketchup

3. Press Select to answer CODEC call (στις πιο inappropriate στιγμές, π.χ. ενώ τρέχω να σωθώ απο ένα τεράστιο tank)

4. "Διάσημες" ατάκες ("This is just like one of my Japanese anime", "Metal GEAR?!", "SNAAAAAAKE!!" κ.ο.κ. :P )

Hopefully ως το τέλος της εβδομάδας θα έχω φτάσει μέχρι το Snake Eater, εκεί ξεκινάνε τα πιο... weird κομμάτια του lore :P 

Επεξ/σία από Greygore

Πριν 10 χρόνια ακριβώς είχα κάνει και γω αυτό το μαραθώνιο που ξεκίνησες! Μου πήρε 2 βδομάδες και τα 4 παιχνίδια! βέβαια ήμουν ακόμα φοιτητής τότε :(  :( 

1 minute ago, Edel said:

Πριν 10 χρόνια ακριβώς είχα κάνει και γω αυτό το μαραθώνιο που ξεκίνησες! Μου πήρε 2 βδομάδες και τα 4 παιχνίδια! βέβαια ήμουν ακόμα φοιτητής τότε :(  :( 

Να σε πω βρε συ, το MGS4 ποτέ δεν έτυχε να το παίξω, ισχύει πως έχει κάπου 8~ ώρες απο cinematics/cutscenes; Αρχίζω να ανησυχώ πως δεν με δούλευαν στο chat.... :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά στα λένε. Δε φαντάζεσαι πόσο cinematic έχει. Και νόμιζα ότι δε θα βρω περισσότερο από το Sons of Liberty. Αλλά προσωπικά δε με ενοχλούσε καθόλου.

Η αφήγηση στα Metal Gear είναι έπος και συνδυάζεται τέλεια με το gameplay 

είσαι live τώρα? είμαι δουλειά γαμώτο και δεν έχουμε πρόσβαση στο twich 

Επεξ/σία από Edel
  • Like 1

1 minute ago, Edel said:

Καλά στα λένε. Δε φαντάζεσαι πόσο cinematic έχει. Και νόμιζα ότι δε θα βρω περισσότερο από το Sons of Liberty. 

giphy.gif

2 minutes ago, Edel said:

είσαι live τώρα? 

Μπα, και εγώ δουλειά είμαι τους δουλεύω προς το παρόν. Live γενικά κατά τις 9-κάτι το βράδυ και όσο αντέξω :P 

29 λεπτά πριν, totomis είπε

ξεκίνησα χτες το days gone. φαίνεται πολύ καλό...

Και γω πριν μια βδομαδα. Ειναι να απορεις με τις κριτικες που εχει παρει, πολυ ευχαριστο παιχνιδι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...