Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχισα τελευταια να παιζω ξανα Dark Souls 3 και NIOH :P Μοιραζω το χρονο οσο εχω. Ποσο τελειο combat εχει το ΝΙΟΗ πραγματικα δε περιμενω τπτ να ξεπερασει το βαθος του, ισως το ΝΙΟΗ 2. Dark souls 3 τα DLC πραγματικα ειναι εξαιρετικα, και αξιζουν σιγουρα αγορα. BTW και στα 2 παιχνιδια βλεπω πολυ κοσμο ακομα online

• Like 1
Δημοσ.

Τελος τo MGSV  και ξεκινησα την τριλογια του Wolfstein . Δεν ξερω αν τα παιξω σερι η' θα τα σπασω ενδιαμεσα με κανα αλλο ...

15 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Αρχισα τελευταια να παιζω ξανα Dark Souls 3 και NIOH :P Μοιραζω το χρονο οσο εχω. Ποσο τελειο combat εχει το ΝΙΟΗ πραγματικα δε περιμενω τπτ να ξεπερασει το βαθος του, ισως το ΝΙΟΗ 2. Dark souls 3 τα DLC πραγματικα ειναι εξαιρετικα, και αξιζουν σιγουρα αγορα. BTW και στα 2 παιχνιδια βλεπω πολυ κοσμο ακομα online

ΝIOH  δεν εχω παιξει ,θα παω στο 2 κατευθειαν μολις βγει .DS3  το ειχα λιωσει .

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ ακόμα στο odyssey είμαι χαχα.Ελαχιστα το έχω προχωρήσει :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παράτησα προς το παρών στην άκρη τα horizon, Witcher, και rdr2 και εδώ και 3 μέρες παίζω το days gone συνέχεια. 

Οτι καλύτερο έχω παίξει πραγματικά. 

Δεν έχω μετανιώσει ούτε λεπτό που γύρισα σε console gaming μέτα από μερικά χρόνια απουσίας!! 😀 😀 

Επεξ/σία από johnnyman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, RedAlert539 είπε

Ξανακολλησα με Overwatch μεχρι να βγει το Borderlands 3.

ps4? 

@Fotis13 για μενα αξιζει να το παρεις(σε εκπτωσεις βγαινει περιπου 15$ με ολα τα dlc). Eιναι απιστευτη εμπειρια το combat του. Ειδικα αν σου αρεσει το Ninja gaiden θα προτεινα να το τσεκαρεις πριν το 2.

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, najinblue3 είπε

ps4? 

@Fotis13 για μενα αξιζει να το παρεις(σε εκπτωσεις βγαινει περιπου 15$ με ολα τα dlc). Eιναι απιστευτη εμπειρια το combat του. Ειδικα αν σου αρεσει το Ninja gaiden θα προτεινα να το τσεκαρεις πριν το 2.

Ναι πολυ λογικο αυτο που λες αλλα δεν ειμαι σε φαση αυτη την περιοδο να παιξω τετοιου ειδους  games .

Δημοσ.
3 ώρες πριν, najinblue3 είπε

ps4? 

Ναι, αν και το'χω και στο pc.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Edel είπε

απαπαπα, προσπαθώ να γίνω ποιοτικός κουλτουριάρης gamer πλέον

Επιτελους, τελος το OW ? 😂

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε

Επιτελους, τελος το OW ? 😂

όχι μαχαίρι, αλλά σε πολύ λιγότερο βαθμό πλέον.

Σκέψου τερμάτισα το Evil Within, παίζω Jump Force, και ξεκίνησα τo Shenmue. Είναι μια αρχή κι αυτά τα πράγματα :P

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Edel είπε

όχι μαχαίρι, αλλά σε πολύ λιγότερο βαθμό πλέον.

Σκέψου τερμάτισα το Evil Within, παίζω Jump Force, και ξεκίνησα τo Shenmue. Είναι μια αρχή κι αυτά τα πράγματα :P

Γνωμουλα για evil within? Ασε κ εγω με αυτα τα multy εχω χτισει ενα τεραστιο backlog :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Γνωμουλα για evil within? Ασε κ εγω με αυτα τα multy εχω χτισει ενα τεραστιο backlog :P

Έχει μέτρια ιστορία, είναι απίστευτα ατμοσφαιρικό, είναι σούπερ ντουπερ challenging έχει διάρκεια 15ωρου, μια χαρά για τέτοιο παιχνίδι, είναι διεστραμμένο σε boss fights και εν κατακλείδι ήταν μια πολύ ωραία creepy εμπειρία. Προτείνω! 

Το backlog μου έχει φτάσει στο Θεό δύο χρόνια τώρα με το overwatch. Στα μπόνους το switch που με κοιτάει με παράπονο τώρα 

Επεξ/σία από Edel
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...