Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

19 ώρες πριν, Skywalker333 είπε

καθολου :P

πηγαμε και μαζι πολλες διακοπες φετος αλλα δεν εκατσε αυτη γιατι επρεπε να δει τους γονεις τις και εγω θα πηγαινα αλλου με κολλητους.

εκτος θεματος εντελως αλλα ειναι καλο 1-2 εβδομαδες το χρονο ο καθενας τα δικα του ;)

στα του Odyssey τωρα, να τη πω τη πικρα μου, βαρεθηκα πολυ. Αδιανοητα πολυ αχρηστο υλικο κ filler που δυσκολα το ξεχωριζεις απο το πιο ουσιαστικο, ενω αυτη η υπερπροσφορα υλικου εχει κανει τη γραφη τραγικη σε παρα πολλα σημεια. Καλα δε, αυτο το auto leveling των εχθρων, με βγαζει απο τα ρουχα μου οταν το βλεπω σε παιχνιδια...

μου μενει μονο το part 3 απο το τελευταιο dlc αλλα βαρεθηκα ρε φιλε πολυ αχρηστο υλικο με επιασε και η μανια να κανω ολα τα φρουρια και τα σχετικα κοντευω 200 ωρες αλλα βαρεθηκα θελω κατι αλλο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Dauntless ps4, Monster Hunter XX Switch, Εχω καψει ηδη 200 ωρες στο ΧΧ και εχει τον ατελειωτο, πραγματικα ειναι παιχνιδι που πρεπει να ανηκει σε καθε βιβλιοθηκη οποιος δεν εχει παιξει πρεπει, αν και πολυ δυσκολτοερο απο τα αλλα της σειρας, σε συγκριση με το World ειναι τεραστια η διαφορα σε δυσκολια και content

• 3 εβδομάδες αργότερα...

εβαλα απο gamepass το just cause 4 το οποιο με κουρασε απο την πρωτη στιγη δεν ξερω γιατι ενω το 3 το ειχα λιωσει αυτο το βαρεθηκα πολυ μονοτονο μου φανηκε και αυτο με τις βασεις πολυ κουραστικο δεν ξερω αν ειχατε και εσεις το ιδιο θεμα

Πάει και το persona q2.Πολύ καλό αλλά όχι τόσο καλό σαν το πρώτο.Τώρα απλά θα περιμένω να ανοίξουν οι servers στο wow classic όσο φαρμάρω για να ανοίξω τους kul tiran.

Έχει 2 βδομάδες που αγόρασα ps4 pro 

Τερμάτισα τα uncharted 4,Detroit become human και last of us remastered. 

Τώρα συνεχίζω με horizon zero dawn, Witcher 3 και uncharted collection. 

Τα επόμενα θα είναι Red dead redemption 2 και days gone. 

Στις 17/8/2019 στις 3:38 ΜΜ, johnnyman είπε

Έχει 2 βδομάδες που αγόρασα ps4 pro 

Τερμάτισα τα uncharted 4,Detroit become human και last of us remastered. 

Τώρα συνεχίζω με horizon zero dawn, Witcher 3 και uncharted collection. 

Τα επόμενα θα είναι Red dead redemption 2 και days gone. 

Θέλω να με βοηθήσεις για τα ονλαι τροφι

ξεκινησα το metro exodus μιας και υπαρχει στο game pass παιδια αν και ειμαι φαν της σειρας αυτο το παιχνιδι με εχει κουρασει σε σημειο να ειμαι ενα βημα πριν το παρατησω πολλα bugs σε πολλα σημεια το κανανε και oepn world χωρις να χρειαζεται το κατεστρεψαν

Αν και πλεον παιζω κυριως VR παιχνιδια, τον τελευταιο καιρο λογο διακοπων και ζεστης (που κανει σχεδον αδυνατη την χρηση Oculus για πολυ χρονο) εχω πιασει ξανα τα Metroid. Τελειωσα το Metroid: Zero Mission σε GBA και τωρα ασχολουμαι με το Super Metroid σε SNES. Οταν τελειωσω και αυτο μαλλον θα πιασω το Metroid: Samus Returns σε 2DS.

Ξερω μεσα στην αιχμη της τεχνολογιας ειμαι! :P Απλα μερικα παιχνιδια ειναι διαχρονικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...