Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελείωσα το uncharted trilogy, και δεν ξερω ποιο να ξεκινήσω αλλα μαλλον θα παω για Detroit που το έδωσε τσάμπα το ps plus.

Εννοειται πως καθε μερα παίζω και λιγο tekken 7.

Και καθε εβδομάδα προσπαθώ να περάσω καμια πίστα απο το crash bandicoot γιατι ειναι πραγματικα παλούκι. 

Επεξ/σία από johnythedirector
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ήρθε επιτέλους η ωρα του AC Odyssey. η κοπέλα πάει διακοπές οπότε μόνος στο σπίτι για 2 εβδομάδες, ταμάμ θα κάτσει!

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 1

Μιας και αναφέρθηκε και εγώ ασχολούμαι με assassins odyssey το οποίο θα έλεγα ότι απλά με έχει απορρόφηση μετά από 40 και ώρες (βρίσκομαι ακόμα στην Αθήνα) επειδή μου αρέσει να το απολαμβάνω. 

χαλιέμαι λίγο επειδή οι εχθροί αναβαθμίζονται συνεχώς ένα level πιο πίσω από εμένα....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελείωσα το detroit στο ps4 και πάω και για δεύτερη φορά ,απλά καταπληκτικό game !

Επεξ/σία από THE GG GAMER

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από την τελευταία φορά που έγραψα τον Μάιο έχω τερματίσει το Red Dead Redemption: Undead Nightmare. Ως μεγάλος φαν του παιχνιδιού μπορώ να πω ότι πλέον πρόσθεσα και το κομμάτι που έλειπε στο puzzle της περιπέτειας του John Marston. Όλα σε αυτό το game είναι υπέροχα, ακόμα και το "κουλό" concept της νεκροζώντανης εξόρμησης έχει αποδοθεί υπέροχα και η ιστορία σε κρατάει μέχρι τέλους, δεν έχω παίξει το 2, από Φθινόπωρο θα το πάρω αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν θα φτάσει το ταβάνι που έχει φτιάξει το πρώτο Redemption.

Prey, από τα πιο αδικημένα παιχνίδια της γενιάς. Ένα κρυφό ακατέργαστο διαμάντι της Arkane (Dishonored) που δεν πήρε της δημοσιότητα που του άξιζε. FPS με stealth και rpg προεκτάσεις σε έναν διαστημικό σταθμό που γίνονται δοκιμές μεταξύ ανθρώπων και "εξωγήινων". Κλειστοφοβικό, κορυφαίο level design, πολύ looting, τακτική στη μάχη και κυρίως λήψη αποφάσεων που καθορίζουν το τέλος του παιχνιδιού. 45 ώρες μου πήρε το campaign αφού έκανα σχεδόν όλα τα δευτερεύοντα quests. Ειδική μνεία στην καλλιτεχνική διεύθυνση του παιχνιδιού όπως και στον ήχο. Μόνο αρνητικό οι χρόνοι φόρτωσης που ξεπερνούν ακόμα και αυτούς του Fallout 4, πράγμα που επ'ουδενί αμαυρώνει την εμπειρία βέβαια.

Bioshock 2, μέσα στον χειμώνα έπαιξα για πρώτη φορά το OG Bioshock από το bundle που έχει βγει για τον Xbox One. Όπως το πρώτο έτσι και το δεύτερο μου δημιούργησε ένα αίσθημα να μην θέλω να κλείσω την κονσόλα, γενικά σαν παιχνίδι δεν είναι μεγάλο και σε  3-4 μέρες το είχα τερματίσει, αλλά το gameplay με τη μεγάλη ποικιλία σε όπλα και plasmids, οι μάχες με τους big daddies, η αίσθηση ικανοποίησης όταν σώζεις μια little sister, η αισθητική του χώρου, οι φώνες των splicers που σε ξαφνιάζουν και ενίοτε σου προκαλούν φόβο, από το immersion η ανάγκη να βρεις όλες τις ηχογραφήσεις, μία εμπειρία γενικά που λίγα video games μπορούν να σου προσφέρουν. Ένα παιχνίδι που θα χαρακτήριζα must και θα πρότεινα στον οποιοδήποτε, κάλλιο αργά παρά ποτέ όπως και στη δική μου περίπτωση.

Inside, όταν διάβασα ότι το παιχνίδι θα δινόταν με τα games with gold ενθουσιάστηκα γιατί το είχα στη wishlist και γιατί είχα παίξει το διαμάντι που λέγεται limbo. Ε το inside αποτελεί ακόμα χορταστικότερη εμπειρία, δεν έχει αυτη την αισθητική ασπρόμαυρου υποβλητικού φιλμ που σου έβγαλε το limbo αλλά κάτι πολύ δυστοπικό, δεν θέλω να πω πολλά για να μην κάνω spoil, αλλά πόσο τρομερή είναι η στιγμή που μπαίνεις σε κάτι σαν "γραμμή παραγωγής" και πρέπει να κάνεις ό,τι και η άμυαλη μάζα; Μακάρι οι Δανοί της Playdead να έβγαζαν περισσότερους τίτλους με την ίδια ποιότητα.

Επεξ/σία από lebron15
  • Like 2

15 ώρες πριν, DJTaurus είπε

F12019.....από το 1997 έχω να  παιξω τόσο εθιστικό και προσεγμένο f1 game. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Formula_1_97

Μύστης.. 

Άκου 1997.

Στις 13/7/2019 στις 10:34 ΠΜ, Skywalker333 είπε

ήρθε επιτέλους η ωρα του AC Odyssey. η κοπέλα πάει διακοπές οπότε μόνος στο σπίτι για 2 εβδομάδες, ταμάμ θα κάτσει!

το οτι παει χωρις εσενα δεν σε προβληματιζει?😁

8 ώρες πριν, lak10 είπε

το οτι παει χωρις εσενα δεν σε προβληματιζει?😁

καθολου :P

πηγαμε και μαζι πολλες διακοπες φετος αλλα δεν εκατσε αυτη γιατι επρεπε να δει τους γονεις τις και εγω θα πηγαινα αλλου με κολλητους.

εκτος θεματος εντελως αλλα ειναι καλο 1-2 εβδομαδες το χρονο ο καθενας τα δικα του ;)

στα του Odyssey τωρα, να τη πω τη πικρα μου, βαρεθηκα πολυ. Αδιανοητα πολυ αχρηστο υλικο κ filler που δυσκολα το ξεχωριζεις απο το πιο ουσιαστικο, ενω αυτη η υπερπροσφορα υλικου εχει κανει τη γραφη τραγικη σε παρα πολλα σημεια. Καλα δε, αυτο το auto leveling των εχθρων, με βγαζει απο τα ρουχα μου οταν το βλεπω σε παιχνιδια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...