Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, najinblue3 είπε

Najinblue3 κανε με αντ, περιμενω το νεο league σαν τρελος

Άντε να μαζευτούμε.Θα είσαι επιεικής όμως τώρα ξεκίνησα 40lvl ranger..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ben3os είπε

Άντε να μαζευτούμε.Θα είσαι επιεικής όμως τώρα ξεκίνησα 40lvl ranger..

Ούτως η άλλως τώρα ξεκινάει νέο league, οπότε ας μαζευτούμε εκεί. PrimeministerGR το δικό μου.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, fytotech είπε

Ούτως η άλλως τώρα ξεκινάει νέο league, οπότε ας μαζευτούμε εκεί. PrimeministerGR το δικό μου.

Παμε να μαζευόμαστε παλικάρια..

Έχω στείλει και στους 2 σας

Δημοσ.

Τέλος το hollow knight από εμένα, ότι και να πω είναι λίγο. Το παιχνίδι είναι πραγματικά εξαιρετικό, τεράστιο και χαώδης, πολύ πιο ανοιχτό από ότι θα περίμενε κάποιος. Η ατμόσφαιρα τα σπάει ακόμα και αν σε κάποιους αρχικά τους ξινισει το εικαστικό με τους μπαμπουρες. Η μουσική όπου υπάρχει πραγματικά κλάμα και τελευταίο ότι πρόκειται για παλούκι σε θέμα δυσκολίας. Το πρώτο playthrough τελείωσε στις 32 ώρες και 88% complete. Τώρα απλώς περιφέρομαι για να ανακαλύψω και τα υπόλοιπα. 

• Like 3
Δημοσ.
8 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Τέλος το hollow knight από εμένα, ότι και να πω είναι λίγο. Το παιχνίδι είναι πραγματικά εξαιρετικό, τεράστιο και χαώδης, πολύ πιο ανοιχτό από ότι θα περίμενε κάποιος. Η ατμόσφαιρα τα σπάει ακόμα και αν σε κάποιους αρχικά τους ξινισει το εικαστικό με τους μπαμπουρες. Η μουσική όπου υπάρχει πραγματικά κλάμα και τελευταίο ότι πρόκειται για παλούκι σε θέμα δυσκολίας. Το πρώτο playthrough τελείωσε στις 32 ώρες και 88% complete. Τώρα απλώς περιφέρομαι για να ανακαλύψω και τα υπόλοιπα. 

Αν ειμαστε τυχεροι οπως περυσι θα εχουμε shadow drop το 2ο μερος στην Ε3 την αλλη εβδομαδα.😀

• Like 3
Δημοσ.

Μετά από πολύ... Πολύ καιρό, έβγαλα το main story και όλα τα side quests του Sunset Overdrive (το οποίο ξεκίνησα τέλη 2016 αλλά ξανάπιασα τον Απρίλιο αν δεν κάνω λάθος).

Τι καφρίλα έχουν βάλει οι άνθρωποι στο παιχνίδι, από τις ατάκες, στα όπλα, στις αποστολές.. Όλα είναι τόσο memed που δεν ξέρεις τι σε περιμένει. Μου μένουν τα DLC τώρα τα οποία θα συνεχίσω αύριο. Αν έχετε One και δεν το παίξατε, βρείτε το χθές (το '16 το πήρα 10€) και δώστε του μια ευκαιρία. Είναι πάντως και στο Game Pass, οπότε ευκαιρία. ;) 

Ελπίζω να κάνουν κάτι Insomniac και Microsoft να δούμε ένα δεύτερο μέρος.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JohnVani18 είπε

Μετά από πολύ... Πολύ καιρό, έβγαλα το main story και όλα τα side quests του Sunset Overdrive (το οποίο ξεκίνησα τέλη 2016 αλλά ξανάπιασα τον Απρίλιο αν δεν κάνω λάθος).

Τι καφρίλα έχουν βάλει οι άνθρωποι στο παιχνίδι, από τις ατάκες, στα όπλα, στις αποστολές.. Όλα είναι τόσο memed που δεν ξέρεις τι σε περιμένει. Μου μένουν τα DLC τώρα τα οποία θα συνεχίσω αύριο. Αν έχετε One και δεν το παίξατε, βρείτε το χθές (το '16 το πήρα 10€) και δώστε του μια ευκαιρία. Είναι πάντως και στο Game Pass, οπότε ευκαιρία. ;) 

Ελπίζω να κάνουν κάτι Insomniac και Microsoft να δούμε ένα δεύτερο μέρος.

Το εχω στη ζελατίνα κι εγω απο το 16. Πρέπει να παιχτεί και ταιριάζει γάντι στο καλοκαίρι..

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Destiny 2 μετα απο ενα πολυ μεγαλο διαλλειμα, βγηκε πολυ content και θελω να δω και τα raids πριν βγει το καινουργιο expansion. Monster Hunter στο πλαι λογω του summer fest :P

Δημοσ.

Εχω δωροεπιταγη και σκεφτομαι να παρω το days of play ps4.

Γενικά δεν ειχα ποτε κονσολα. Ποιο παιχνιδι να διαλέξω;

Red Dead , Assasin's Creed, Uncharted, Days Gone, Last of Us?

Δημοσ.
Στις 4/7/2019 στις 11:08 ΠΜ, ParhsG είπε

Puyo Champions.

Δημοσ.
Στις 4/7/2019 στις 11:08 ΠΜ, ParhsG είπε

Όοοοοολα.... 🥳🥳🥳🥳

Δημοσ.

Παιζω resident evil 2 στο one.Τελειωσα το πρωτο σεναριο με τον Leon και ξεκινησα το 2ο σεναριο με την claire.Το παιχνιδι αξιζει εχει γινει καλη δουλεια.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Persona Q shadow of the labyrinth.Παρόλο που τα etrian odyssey δεν ήταν ποτέ του στυλ μου το συγκεκριμένο τα σπάει λόγω των χαρακτήρων και της μουσικής από τη σειρά Persona.Δεν έχει το αρνητικό των απρόσωπων χαρακτήρων του etrian(εκτός από τις επανεκδόσεις του 1 και 2 με κανονικό story).Είμαι ήδη 40 ώρες παιχνιδιού και έχω φτάσει στον τρίτο λαβύρινθο και δεν έχω βαρεθεί καθόλου.Μόλις τελειώσω θα πάω αμέσως στο Persona Q2 new cinema labyrinth.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...