najinblue3 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 God Eater 3 ξεκινησα σημερα, δεν εχω χρονο για και το Sekiro που παει για καλοκαιρακι μαλλον. Βαρετη εισαγωγη αλλα μετα απο ενα 3ωρο παιρνει καλο ρυθμο. Οποιος εχει λιωσει τη σειρα στο psp το προτεινω να το δοκιμασει τουλαχιστον, κανανε τρομερη δουλεια στο combat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Για κάποιο λόγω έχω πιάσε Xbox360. Dead Space 2/3 έφυγαν και είμαι στο Crysis 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Ξεκίνησα το Life is Strange και αν και μου φάνηκε αδιάφορο στην αρχή κατάφερε να με αιχμαλωτίσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Ωραίο το life is strange. Έπαιξα/παρακολουθούσα το 1 στο xbox 360 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Detroit τελος ,πολυ καλη gaming εμπειρια . Τωρα εχω ξεκινησει το AC Odyssey . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedAlert539 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Mετά το (εξαιρετικό) DMC 5 συνεχίζω με Capcom και RE2. Με δόσεις ΜΚ11 ενδιάμεσα😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Fotis13 είπε Detroit τελος ,πολυ καλη gaming εμπειρια . Τωρα εχω ξεκινησει το AC Odyssey . Origins εχεις παιξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 13 λεπτά πριν, CallMeRp είπε Origins εχεις παιξει; Nαι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 16 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Nαι . Ψαχνω ένα σοβαρό λόγο να πάρω το Odyssey.Αν υπάρχει έστω μια διαφορά στο gameplay ναι ,ειδάλλως μάλλον skip για μενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 12 ώρες πριν, CallMeRp είπε Ψαχνω ένα σοβαρό λόγο να πάρω το Odyssey.Αν υπάρχει έστω μια διαφορά στο gameplay ναι ,ειδάλλως μάλλον skip για μενα. Το ιδιο σκεφτομουν και εγω γιατι ειχα μπουχτησει με το origin .Eιναι ομως κλασεις καλυτερο σε ολα τα επιπεδα .Κακως καθυστερησα τοσο πολυ να το αγορασω το game einai must . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Εν τέλει δεν άντεξα και το πήρα 😂 Στο μεταξύ ,το sniper elite 4 τα σπάει.Σήμερα 1st mission. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedAlert539 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, CallMeRp είπε Εν τέλει δεν άντεξα και το πήρα 😂 Μία ατάκα γνώριμη, είμαι σίγουρος, σε πολλούς από εμάς εδώ μέσα 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokul7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Τελείωσα AC Syndicate, RDR2 και ήμουν ανάμεσα σε AC Origins και AC Odyssey. Τελικά ξεκίνησα το Odyssey το οποίο είναι τούμπανο μέχρι στιγμής! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Στις 4/5/2019 στις 6:49 ΜΜ, RedAlert539 είπε Μία ατάκα γνώριμη, είμαι σίγουρος, σε πολλούς από εμάς εδώ μέσα 😛 Στην μάχη με τους 300 ήμουν φαση wtf😁.Το άφησα εκεί ,περιμένω το καινούριο μόνιτορ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μόλις τελείωσα το Uncharted 4 , παιχνίδάρα το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ μπαίνεις κανονικά μέσα στο παιχνίδι. Πάμε για το The Last of Us τώρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα