snake_plissken2112 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, Fotis13 είπε βαρεθει να κανω τον λοκατζη αλλωστε εγω τον κανω στην πραγματικη ζωη :). Αυτο τελικα εξηγει πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedAlert539 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, snake_plissken2112 είπε Αυτο τελικα εξηγει πολλα Ελπίζω να είναι καλοπροαίρετο το σχόλιο....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Τον τελευταίο μήνα έχω παρατήσει το pc και έπεσα με τα μούτρα στο PS4. Αρχικά έπαιξα Detroit: Become Human. Φανταστικό παιχνίδι, οι επιλογές πραγματικά παίζουν ρόλο στη ροή του παιχνιδιού, τρομερό σενάριο, γραφικά και voice acting. Στη συνέχεια το δίδυμο Heavy Rain και Beyond: Two Souls. Το πρώτο, σαν παλιότερο παιχνίδι έπασχε λίγο στον χειρισμό και είχε κάποιες ασυνέχειες στο σενάριο αλλά εν τέλει ήταν ωραία ιστορία. Δυστυχώς ήξερα το τέλος και απλά το έπαιξα για να δω πως καταλήγει εκεί. Το B: TS είναι μια πολύ ωραία ιδέα με την δεύτερη "ψυχή" που ζει μέσα σου και, αν και στην αρχή δεν με ενθουσίασε, στη συνέχεια η ιστορία κορυφώθηκε πάρα πολύ ωραία. Σειρά είχε το καλλιτεχνικό αριστούργημα Shadow of the Colossus. Φυσικά ανύπαρκτο στόρι αλλά η σκηνοθεσία του είναι απίστευτη, δεν θυμάμαι να έχω συναντήσει κάτι παρόμοιο σε παιχνίδι. Νοιώθεις ένα δέος, καταλαβαίνεις ότι βρίσκεσαι στην γη των γιγάντων. Ο χειρισμός και η κάμερα είναι τα αδύνατα σημεία του αλλά τα συνηθίζεις μετά από λίγο. Τώρα ξεκίνησα το Spiderman. Έβγαλα μόνο το tutorial και δεν μπορώ να πω ότι με τρέλανε αλλά και με το Batman την ίδια εντύπωση είχα και εν τέλει το λάτρεψα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Στις 26/2/2019 στις 9:37 ΜΜ, RedAlert539 είπε Ελπίζω να είναι καλοπροαίρετο το σχόλιο....... Standard.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδια ερωτηση,Το shadow of war ειναι καθαροαιμο hack and slash η rpg με στοιχεια hack and slash?Δεν τα παω καλα με τα rpg και με ενδιαφερει το παιχνιδι. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από Mr_Terror Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Παιδια ερωτηση,Το shadow of war ειναι καθαροαιμο hack and slash η rpg με στοιχεια hack and slash?Δεν τα παω καλα με τα rpg και με ενδιαφερει το παιχνιδι. Εχει καποια rpg στοιχεια αλλα μεχρι εκει .Δεν ειναι σιγουρα καθαρομαιμο rpg περισσοτερο σε h&s φερνει . Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από Fotis13 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Witcher 3( στο μεταξύ έχω αφήσει στη μέση καμία δεκαριά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 παίζω mass effect andromeda. Το πρώτο 2ωρο πάντως μου φαίνεται άψογο. Μέχρι στιγμής με κάνει να απορώ για το κράξιμο που έφαγε. Είδωμεν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lebron15 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Τερμάτισα πάλι το Deus Ex:Human Revolution με το missing link που δεν είχα παίξει. Επιβεβαίωσα πάλι ότι είναι ένα από τα καλύτερα 4-5 παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ. Καλλιτεχνική διεύθυνση, gameplay(εφόσον το πας pacifist), ηθικοί προβληματισμοι, άκρως ενδιαφερουσες δευτερευσουσες ιστορίες. Αριστούργημα. Δοκίμασα λίγο το Shadow of Mordor το οποίο δε μου έκανε και το πρώτο Dark Souls το οποίο μου έκανε αλλά μάλλον δεν θα το συνεχίσω διότι επιθυμώ τη ψυχική μου ηρεμία. Χθες ξεκίνησα το Alien:Isolation. Στο πρώτο δίωρο που το έπαιξα μπορώ να πω ότι ενθουσιαστηκα κι ας μην έχω ανταμώσει ακόμα με το Alien. 😄 Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από lebron15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Λεω να ξεκινησω ενα new game στο ΝΙΟΗ, να δοκιμασω ενα dual sword build που ειναι πολυ trendy τελευταια, οσο περιμενω για το Sekiro 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedAlert539 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, shadowlike είπε παίζω mass effect andromeda. Το πρώτο 2ωρο πάντως μου φαίνεται άψογο. Μέχρι στιγμής με κάνει να απορώ για το κράξιμο που έφαγε. Είδωμεν. Μην ψάχνεις να βρεις λογική εκεί που δεν υπάρχει. Απλά ευχαριστήσου ένα φοβερό game και μην τυραννάς το μυαλό σου με τέτοιες μ@@ακίες. Σήμερα πάντως τσίμπησα το Star Ocean: The Last Hope στην προσφορά που έβαλε το PS Store. Δύσκολα ασχολούμαι με JRPG αλλά το συγκεκριμένο με έψησε λόγω setting. Αν κάποιος είναι γνώστης της συγκεκριμένης σειράς και έχει κανά-δυο tips ας τα ρίξει εδώ😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, najinblue3 είπε Λεω να ξεκινησω ενα new game στο ΝΙΟΗ, να δοκιμασω ενα dual sword build που ειναι πολυ trendy τελευταια, οσο περιμενω για το Sekiro dont do it Fedon θα μπουχτησεις και δεν θα χεις ορεξη για το sekiro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, najinblue3 είπε Λεω να ξεκινησω ενα new game στο ΝΙΟΗ, να δοκιμασω ενα dual sword build που ειναι πολυ trendy τελευταια, οσο περιμενω για το Sekiro Γιατί δε κάνεις ένα respec απλά για να δεις την γλύκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 19 λεπτά πριν, ilos είπε Γιατί δε κάνεις ένα respec απλά για να δεις την γλύκα. Εχω τελειωσει Abyss και θελω να κανω new game, γτ εχω καιρο να δοκιμασω fresh start Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedAlert539 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Σήμερα ξεκίνησα DMC5. 2η mission μέχρι στιγμής. Απολαυστικότατο, πιο μοντέρνο από τα προηγούμενα αλλά ταυτόχρονα και κλασσικό DMC. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα