Fotis13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, ben3os είπε Εγώ μόλις τελειώσα το RDR2 και δεν ξέρω τι να ξεκινήσω τώρα.Καμια πρόταση? Ενδεικτικά έχω στην ακρη.: Spiderman Ac Odyssey Uncharted lost legacy Tomb raider Ac Origins Spiderman που ειναι το πιο καινουριο και το εχω σε αναμονη απο τοτε που βγηκε για να το παιξω χααχ .
ben3os Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 42 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Spiderman που ειναι το πιο καινουριο και το εχω σε αναμονη απο τοτε που βγηκε για να το παιξω χααχ . Λες ε?Μέχρι να αποφασίσω έπαιζα λίγο blackout.Τωρα θα ξεκινήσω spidey αν είναι.
fytotech Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Στις 15/1/2019 στις 6:34 ΠΜ, ben3os είπε Εγώ μόλις τελειώσα το RDR2 και δεν ξέρω τι να ξεκινήσω τώρα.Καμια πρόταση? Ενδεικτικά έχω στην ακρη.: Spiderman Ac Odyssey Uncharted lost legacy Tomb raider Ac Origins Θα σου έλεγα Spider-Man αν θες κάτι πιο χαλαρό αλλά κι εντυπωσιακό. Αλλά όλα όσα έχεις είναι δυνατά παιχνίδια. Και στην τύχη να βάλεις ένα μέσα, θα σου αρέσει.
ben3os Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, fytotech είπε Θα σου έλεγα Spider-Man αν θες κάτι πιο χαλαρό αλλά κι εντυπωσιακό. Αλλά όλα όσα έχεις είναι δυνατά παιχνίδια. Και στην τύχη να βάλεις ένα μέσα, θα σου αρέσει. Η αλήθεια είναι ότι έχω κ αλλά που μου διαφεύγουν τώρα αλλά αφού οι προτάσεις είναι κοινές θα ξεκινήσω τον spiderman και βλέπουμε.
czarjuly Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, ben3os είπε θα ξεκινήσω τον spiderman Τα side missions να κάνεις για να αποκτήσεις ιστούς και στολές εγώ δεν τα έκανα τα περισσότερα και έχω φτάσει σε ένα σημείο και έχω κολλήσει
ben3os Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, czarjuly είπε Τα side missions να κάνεις για να αποκτήσεις ιστούς και στολές εγώ δεν τα έκανα τα περισσότερα και έχω φτάσει σε ένα σημείο και έχω κολλήσει Έχω μάθει ότι έχει πολλά ομως.σε φάση να μην μπορείς να κάνεις 5 μέτρα και όλο εμφανίζονται sides...
haris013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 καμια πρόταση για ps4 game στο 20αρικο; έχω τερματισει bloodborne, τα πρωτα 3 uncharted, last of us και horizon.
najinblue3 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, haris013 είπε καμια πρόταση για ps4 game στο 20αρικο; έχω τερματισει bloodborne, τα πρωτα 3 uncharted, last of us και horizon. Στο store εχει ακομα εκπτωσεις για 1-2 μερες ακομα, horizon καλη τιμουλα, ΑC Origins επισης δυνατο. Αν σου αρεσει το ειδος τα προτεινω και τα 2, αν και το Origins μου αρεσε πολυ περισσοτερο.
haris013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Στο store εχει ακομα εκπτωσεις για 1-2 μερες ακομα, horizon καλη τιμουλα, ΑC Origins επισης δυνατο. Αν σου αρεσει το ειδος τα προτεινω και τα 2, αν και το Origins μου αρεσε πολυ περισσοτερο. το horizon το έχω τερματίσει, εκτός αν ενοείς κάποιο άλλο. το ac θα το δω τώρα, δεν έχω παίξει κανένα της σειράς. κοίταζα και nier automata καθώς και uncharted 4, τα βρίσκω κάτω απο 20 στο σκρουτζ, αξίζει κάποιο;
najinblue3 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, haris013 είπε το horizon το έχω τερματίσει, εκτός αν ενοείς κάποιο άλλο. το ac θα το δω τώρα, δεν έχω παίξει κανένα της σειράς. κοίταζα και nier automata καθώς και uncharted 4, τα βρίσκω κάτω απο 20 στο σκρουτζ, αξίζει κάποιο; Α δεν το ηξερα. Το Nier ειναι τρομερο παιχνιδι imho. Το uncharted δε μου αρεσε καθολου σε σχεση με τα παλιοτερα αλλα ο καθενας με τα γουστα του. Τσεκαρε κανα βιντεακι να δεις gameplay 2
haris013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Α δεν το ηξερα. Το Nier ειναι τρομερο παιχνιδι imho. Το uncharted δε μου αρεσε καθολου σε σχεση με τα παλιοτερα αλλα ο καθενας με τα γουστα του. Τσεκαρε κανα βιντεακι να δεις gameplay για ac origins ή nier με βλέπω. πολύ ωραια μου φαίνονται και τα 2
GReeZ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, haris013 είπε για ac origins ή nier με βλέπω. πολύ ωραια μου φαίνονται και τα 2 Δες και το dark souls 3 παίζει στα 12 με 13 αν σου αρέσουν τα rpg.Όπως επίσης και το Νioh. 1
Fotis13 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Τελειωσα ολη την τριλογια Bioshock ,ξεκινω Spiderman ! 3
dinos234 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Τελειωσα ολη την τριλογια Bioshock ,ξεκινω Spiderman ! Bioshock τρομερά και τα 3 έχουν τερματιστεί το spider man πολύ καλό παιχνίδι και αρκετά διασκεδαστικό έχει τερματιστεί και αυτό Στις 16/1/2019 στις 7:30 ΜΜ, haris013 είπε για ac origins ή nier με βλέπω. πολύ ωραια μου φαίνονται και τα 2 Το origins έχει τερματιστεί αξίζει το Nier demo που έπαιξα μου φάνηκε ωραίο και πλεον έπεσε αρκετά η τιμή του για αγορά.
isim Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Ξεκινησα το πρωτο Assassin's Creed και ειμαι στα μεσα περιπου. Το παιζω στο XBOX 360. Ειναι ιδεα μου η εχοιυν βγαλει patch να σε μεταφερει απο την μια περιοχη στην αλλη μετα απο καθε αποστολη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα