najinblue3 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 16 λεπτά πριν, Solatorobo είπε Στο mh stories μην ξεχάσεις να κατεβάσεις και τα δωρεάν dlc που έχουν ρίξει. δεν ειχα ιδεα οτι εχει και dlcs? Το εχεις τελειωσει το συγκεκριμενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, najinblue3 είπε δεν ειχα ιδεα οτι εχει και dlcs? Το εχεις τελειωσει το συγκεκριμενο? Ναι το είχα τελειώσει.Μετά άρχισα να μαζεύω mats για να φτιάξω καλύτερο gear και να προσπαθώ να φτιάξω πιο δυνατά τέρατα για online μάχες. 4 ώρες πριν, DaftRose είπε Έχω διαβάσει τα καλύτερα για το Parasite Eve. Είναι βασισμένο σε νουβέλα μάλιστα. Πρέπει να αξίζει. Ανήκει νομίζω στην ίδια σειρά με το The Third Birthday του PSP (ίδια πρωταγωνίστρια). Το έχω παίξει πολλές φορές στο παρελθόν και είναι πολύ καλό παιχνίδι. Μακάρι να γινόταν remake σε κονσόλα νέας γενιάς. Ναι όντως ανήκει στην ίδια σειρά.Δεν ξέρω όμως γιατί έβγαλαν το parasite eve από τον τίτλο του παιχνιδιού και το έκαναν third birthday. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, Solatorobo είπε Ναι το είχα τελειώσει.Μετά άρχισα να μαζεύω mats για να φτιάξω καλύτερο gear και να προσπαθώ να φτιάξω πιο δυνατά τέρατα για online μάχες. ποσο καιρο σου πηρε περιπου για να βγαλεις το story? απο end-game λεει τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 13 λεπτά πριν, Solatorobo είπε Ναι το είχα τελειώσει.Μετά άρχισα να μαζεύω mats για να φτιάξω καλύτερο gear και να προσπαθώ να φτιάξω πιο δυνατά τέρατα για online μάχες. Ναι όντως ανήκει στην ίδια σειρά.Δεν ξέρω όμως γιατί έβγαλαν το parasite eve από τον τίτλο του παιχνιδιού και το έκαναν third birthday. Ίσως θεώρησαν ότι είναι πολύ παλιό και ήθελαν να προσεγγίσουν άλλο κοινό, νεότερης ηλικίας (?) Πάντως εγώ χάρη σ'αυτό έμαθα για το Parasite Eve, που πρέπει να είναι και κλάσεις ανώτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, najinblue3 είπε ποσο καιρο σου πηρε περιπου για να βγαλεις το story? απο end-game λεει τιποτα? Γύρω στις 40 ώρες κάνοντας και side quests(όχι όλα) και φαρμάροντας αυγά.Από end game έχει αρκετά πράγματα.Επιπλέον dungeons,δυσκολότερα τέρατα και online pvp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Λιωνουμε στη ζεστη κ στο farcry4..Το budget μας δυστυχως δεν ειναι για 5 οποτε forza 4!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunstorm Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, Πανος999 είπε Λιωνουμε στη ζεστη κ στο farcry4 Μια χαρά είσαι εκεί ψηλά στα Ιμαλάια. Ψηφιακή δροσιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Legend of Legaia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis.illegal Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Horizon zero dawn!!! Ενθουσιασμενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Πολυαγαπημενο dragon force στο sega saturn @ nvidia shield 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 τελείωσα αυτό το σκ το yakuza 6, ήταν πολύ καλό παιχνίδι είχε αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με το zero, αλλά νομίζω ότι το zero ήταν πιο καλό τώρα που παίζει η φάση με τα kiwami θα παίξω σιγά σιγά όλη τη σειρά γιατί τελικά μου αρέσει πολύ το μόνο αρνητικό με το 6 είναι ότι η μηχανή γραφικών πέφτει πολύ βαριά στο κακόμοιρο το ps4 και φαίνεται ότι δεν έχει παιχτεί σοβαρό optimization.. το πρώτο kiwami που έχει τη μηχανή του 0 θα το παίξω στο ps4, αλλά το kiwami 2 που θα έχει τη μηχανή του 6 ίσως αξίζει να περιμένω να το παίξω στο pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Χαλαρα Among The Sleep στο Ps4, μικρο σε διαρκεια αλλα τιμιο. Και πιανω επιτελους Master Chief Collection. Ενω για τη συνεχεια εχουμε 2ο play για RE7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanasisDlk Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Bioshock Remastered 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athens confidential Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Metal Gear Solid HD Collection Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 shadow of the beast 3 στο παλιο original xbox.Η μουσικη του παιχνιδιού από τις καλυτερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα