Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ως καλοκαίρι μου είναι πολύ δύσκολο να ξεκινήσω κάτι "βαρύ" οπότε μένω σε light και quick καταστάσεις και φέτος το καλοκαίρι την τιμητική του θα έχει το Street Fighter 5. Ξέρω, ξέρω, δεν είναι αυτό που θα περίμενε κάποιος να κάνω σχόλιο για ένα "απλό" fighting παιχνίδι αλλά το παιχνίδι με κέρδισε σίγουρα. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά από πολλές ώρες  Gran Turismo sport, έπιασα πάλι το Forza motorsport 7. Απλά χαοτική η διαφορά. Για κάποιον που του αρέσουν τα αυτοκίνητα, τα Forza είναι λόγος να αγοράσει  X1Χ

Επισκέπτης

Έχω διαβάσει τα καλύτερα για το Parasite Eve. Είναι βασισμένο σε νουβέλα μάλιστα. Πρέπει να αξίζει.

Ανήκει νομίζω στην ίδια σειρά με το The Third Birthday του PSP (ίδια πρωταγωνίστρια). Το έχω παίξει πολλές φορές στο παρελθόν και είναι πολύ καλό παιχνίδι. Μακάρι να γινόταν remake σε κονσόλα νέας γενιάς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 minutes ago, Edel said:

έχεις συνδέσει ps1 και το παίζεις ?

Υπάρχει έκδοση στο PSN για PS3/PSP/PSVita και για τα 3 παιχνίδια της σειράς αν σε ενδιαφέρει :P Στο US store νομίζω είναι και σε προσφορά at the moment, κάπου $3 τα πρώτα δύο και $5 το The 3rd Birthday.

Επεξ/σία από Greygore
  • Like 1

Επισκέπτης
2 ώρες πριν, Edel είπε

έχεις συνδέσει ps1 και το παίζεις ?

Στο psp το παίζω.

ΑC:origins στο ps4, το παω αργα βεβαια μολις εφυγα απο Siwa, και αρχισα επιτελους Monster hunter stories στο 3ds. Παιδια ενα θα πω, ειναι εκπληκτικο, αλλα δεν εχω παιξει αρκετα, ενα 2ωρο βαρια αλλα μου αρεσε παρα πολυ μεχρι τωρα. Θα γραψω αναλυτικα οταν τελειωσω

Επισκέπτης
22 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Vagrand story μετά. 

Το έχω τερματίσει το vagrant.Απλά τέλειο.

18 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

ΑC:origins στο ps4, το παω αργα βεβαια μολις εφυγα απο Siwa, και αρχισα επιτελους Monster hunter stories στο 3ds. Παιδια ενα θα πω, ειναι εκπληκτικο, αλλα δεν εχω παιξει αρκετα, ενα 2ωρο βαρια αλλα μου αρεσε παρα πολυ μεχρι τωρα. Θα γραψω αναλυτικα οταν τελειωσω

Στο mh stories μην ξεχάσεις να κατεβάσεις και τα δωρεάν dlc που έχουν ρίξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...