ikaruga24 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Ως καλοκαίρι μου είναι πολύ δύσκολο να ξεκινήσω κάτι "βαρύ" οπότε μένω σε light και quick καταστάσεις και φέτος το καλοκαίρι την τιμητική του θα έχει το Street Fighter 5. Ξέρω, ξέρω, δεν είναι αυτό που θα περίμενε κάποιος να κάνω σχόλιο για ένα "απλό" fighting παιχνίδι αλλά το παιχνίδι με κέρδισε σίγουρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Μετά από πολλές ώρες Gran Turismo sport, έπιασα πάλι το Forza motorsport 7. Απλά χαοτική η διαφορά. Για κάποιον που του αρέσουν τα αυτοκίνητα, τα Forza είναι λόγος να αγοράσει X1Χ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Oπως το λες φιλε μου, το gt sport ηταν ο λογος που πουλησα το ps4 και πηρa το xbox για τα forza ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a_pascal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Destiny 2, ήδη στις 180 ώρες συνολικά και συνεχίζω ακάθεκτος... Περιμένω πώς και πώς το μεγάλο expansion τον Σεπτέμβριο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Ειπα να αρχισω το horizon αλλα θα το δωσω ακυρο και θα ξεκινησω το AC:origins Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Parasite Eve. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Έχω διαβάσει τα καλύτερα για το Parasite Eve. Είναι βασισμένο σε νουβέλα μάλιστα. Πρέπει να αξίζει. Ανήκει νομίζω στην ίδια σειρά με το The Third Birthday του PSP (ίδια πρωταγωνίστρια). Το έχω παίξει πολλές φορές στο παρελθόν και είναι πολύ καλό παιχνίδι. Μακάρι να γινόταν remake σε κονσόλα νέας γενιάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, Solatorobo είπε Parasite Eve. έχεις συνδέσει ps1 και το παίζεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 αυτές τις μέρες έχω λιώσει με arduino ide. αυτά είναι παιχνίδια για μένα χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, Edel said: έχεις συνδέσει ps1 και το παίζεις ? Υπάρχει έκδοση στο PSN για PS3/PSP/PSVita και για τα 3 παιχνίδια της σειράς αν σε ενδιαφέρει Στο US store νομίζω είναι και σε προσφορά at the moment, κάπου $3 τα πρώτα δύο και $5 το The 3rd Birthday. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από Greygore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Edel είπε έχεις συνδέσει ps1 και το παίζεις ? Στο psp το παίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 44 λεπτά πριν, Solatorobo είπε Στο psp το παίζω. Vagrand story μετά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 2 minutes ago, ikaruga24 said: Vagrand story μετά. Ξέρω ήθελες να πεις Valkyrie Profile - Lenneth, έ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 ΑC:origins στο ps4, το παω αργα βεβαια μολις εφυγα απο Siwa, και αρχισα επιτελους Monster hunter stories στο 3ds. Παιδια ενα θα πω, ειναι εκπληκτικο, αλλα δεν εχω παιξει αρκετα, ενα 2ωρο βαρια αλλα μου αρεσε παρα πολυ μεχρι τωρα. Θα γραψω αναλυτικα οταν τελειωσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 22 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Vagrand story μετά. Το έχω τερματίσει το vagrant.Απλά τέλειο. 18 λεπτά πριν, najinblue3 είπε ΑC:origins στο ps4, το παω αργα βεβαια μολις εφυγα απο Siwa, και αρχισα επιτελους Monster hunter stories στο 3ds. Παιδια ενα θα πω, ειναι εκπληκτικο, αλλα δεν εχω παιξει αρκετα, ενα 2ωρο βαρια αλλα μου αρεσε παρα πολυ μεχρι τωρα. Θα γραψω αναλυτικα οταν τελειωσω Στο mh stories μην ξεχάσεις να κατεβάσεις και τα δωρεάν dlc που έχουν ρίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα