GreekMonkey Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Είμαι στις 4 ώρες στο Far Cry 4. Τιμίοτατο φαίνεται. Αλλά σαν το 3 δεν θα υπάρξει μάλλον κανένα άλλο 😪 Υ.Γ. Κάντε τα παιχνίδια περισσότερο ατμοσφαιρικά, το ακούτε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lecter D Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μόλις ξεκίνησα το ditroit become human... Ωραία εμπειρία μέχρι τώρα αλλά με χάλασε ο χειρισμός σε μερικά σημεία που πρέπει να κουνάω μοχλό για το τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pgavalito Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Ξεκίνησα χθες το Battlefield 1. Έπος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Legend of mana. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Στις 19/6/2018 στις 12:13 ΜΜ, kostiger είπε Δεν συμφωνω. Ειναι παρα πολυ καλο. Εκει που ενδεχομενως εχει γινει καταχρηση ειναι με το Bat-tank ή οπως αλλιως το ελεγαν εν παση περιπτωσει. Και η ιστορια ειναι καλη και το gameplay κορυφαιο και τα γραφικα μετα τα μεσα ηταν πολυ ωραια στο βασικο μοντελο, τωρα με το supersampling στην 65αρα σου θα δειχνει αρκετα καλα πιστευω. Εχοντας γραψει καποιες ωρες πλεον ingame ωστε να εχω μια εικονα συμφωνω με οσα λες ,αυτα διαπιστωσα και εγω . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Στις 20/6/2018 στις 2:17 ΜΜ, Lecter D είπε Μόλις ξεκίνησα το ditroit become human... Ωραία εμπειρία μέχρι τώρα αλλά με χάλασε ο χειρισμός σε μερικά σημεία που πρέπει να κουνάω μοχλό για το τίποτα. Βάλε τα controls στο easy, για να έχεις να κάνεις μόνο με κουμπιά. Επίσης μετά που ζορίζει το πράγμα, είναι μ***κία να χάσεις έναν ήρωα που γουσταρεις, επειδή δεν δούλεψε σωστά το motion sensor του κοντρόλερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lecter D Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, Socratis_g είπε Βάλε τα controls στο easy, για να έχεις να κάνεις μόνο με κουμπιά. Επίσης μετά που ζορίζει το πράγμα, είναι μ***κία να χάσεις έναν ήρωα που γουσταρεις, επειδή δεν δούλεψε σωστά το motion sensor του κοντρόλερ. Πάλι καλά που μου το είπες γιατί θα είχα ξενερώσει την ζωή μου.. Προς το παρόν είναι αρκετά ωραίο με τις επιλογές και τα stories. Βέβαια για συγκεκριμένο κοινό, αφού στον κολλητό φάνηκε υπερβολικά βαρετό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Συνεχιζω με το καινουργιο save Monster Hunter World, arch tempered Vaal hazak farming mode (ειναι απαισιος οπως και η νορμαλ εκδοχη του) και arch tempered kirin που ειναι πλεον απο τα δυσκολοτερα fights και πιο γαματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Αφου τερματησα το zelda ξεκινησα την επομενη παιχνιδαρα! Shadow of the colossus! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, heavyrain είπε Αφου τερματησα το zelda ξεκινησα την επομενη παιχνιδαρα! Shadow of the colossus! +1 και για το παιχνίδι και για το Τζίγκλιπουφ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 13 ώρες πριν, DaftRose είπε +1 και για το παιχνίδι και για το Τζίγκλιπουφ! + απειρο για την Black Lady ❤️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Ξεπέρασα τον εαυτό μου παίζοντας παιχνίδι του 2017. Mario Odyssey λοιπόν για να εγκαινιάσω το Switch και ήδη από μόνο του έβγαλε τα λεφτά της κονσόλας για μένα. Έχω ήδη 650+ φεγγάρια και συνεχίζω για το τέλος. Για να μην ξεχνιέμαι βέβαια παίζω για πρώτη φορά το Gears of War 3 ώστε να πάω μετά σε κάτι αποστολές που έχω αφήσει από το Judgement για να προχωρήσω στο 4 που περιμένει! Εν αναμονή του καινούριου Metro επίσης έχω βάλει το 2033 για να παίρνει μετά σειρά το Last Light. Συνέχεια έχουν τα Twilight Princess και Wind Waker στο Wii U ώστε να παίξω επιτέλους το Skyward Sword, που έχω από day 1, και τελευταίο το Breath of the Wild! Όπως πάντα τόσα παιχνίδια, τόσο λίγος χρόνος! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 gravity rush 2 Επαιξα κανα 4ωρο συνολικά. Τελείως αδιάφορο παιχνίδι. Εφαγε uninstall. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 τελειωνω το ghost recon wildlands στο xbox και μετα θα ασχοληθω παραλληλα με detroit become human στο PS4 και assasins creed rogue remaster στο xbox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Monster Hunter World συνεχεια με το βασικο μου save, μετα το 1ο augment στο nergi lance το παιχνιδι εχει γινει πολυ ez mode, elder tempered για πλακα solo σε 5-6 λεπτα. Ειναι ομως και εντελως απολαυστικο, με 3 part-breaker gems κυνηγαω μονο ουρες 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα