guy_threepwood Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Ξανακυλισα για λίγο ευτυχώς στο destiny 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, guy_threepwood είπε Ξανακυλισα για λίγο ευτυχώς στο destiny 2 και εγω ξεκινησα παλι Destiny 2, ελεω Warmind, το παιχνιδι μπηκε σε τροχια σωστη καμια σχεση με το CoO expansion, με σωστες αλλαγες στο pvp κυριως δοκιμασα χθες το καινουργιο lair και φυγανε πολλαπλα wipes, αρκετα ομορφο ειπα να ανεβασω και titan, hunter και μου φαινεται οτι ο main μου τουλαχιστον για τωρα θα ειναι ο hunter, εχει ενα απο τα πιο σιχαμενα exotics στο παιχνιδι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μετα το mad max που ηταν ευχαριστη εκπληξη ξεκινησα GTA V (ναι τωρα ) που μου το εδωσε ενας φιλος .Εχω ουτε 2 ωρες πρωτη εντυπωση ειναι πως τα γραφικα μου φαινονται απαρχαιωμενα πλεον .Για ολα τα υπολοιπα δεν εχω ακομα αποψη . Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από Fotis13 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Απαρχαιωμενα ε; Ισως λιγο αυστηρη η κριση. Ειναι φανταστικο το παιχνιδι σε ολα του, θα το δεις. Να σημειωθει οτι αν κ τους δινω ευκαιριες, δεν ειμαι και ο καλυτερος φιλος με τα ανοιχτοκοσμα. Στα του θεματος, εβαλα το πανεμορφο Brothers. A Tale of Two Sons. Νερακι εφυγαν χθες τα πρωτα κεφαλαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, kostiger είπε Απαρχαιωμενα ε; Ισως λιγο αυστηρη η κριση. Ειναι φανταστικο το παιχνιδι σε ολα του, θα το δεις. Να σημειωθει οτι αν κ τους δινω ευκαιριες, δεν ειμαι και ο καλυτερος φιλος με τα ανοιχτοκοσμα. Στα του θεματος, εβαλα το πανεμορφο Brothers. A Tale of Two Sons. Νερακι εφυγαν χθες τα πρωτα κεφαλαια. Οπως ειπα ειναι προωρη η αποψη ,ειναι πολυ μικρο το δειγμα που εχω ,ευχομαι να διαψευστω . Μιλωντας παντα για τα γραφικα γιατι στους αλλους τομεις δεν εχω αμφιβολια πως προκειται για ενα πολυ καλο τιτλο. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε Οπως ειπα ειναι προωρη αποψη ειναι πολυ μικρο το δειγμα που εχω ,ευχομαι να διαψευστω . Μιλωντας παντα για τα γραφικα γιατι στους αλλους τομεις δεν εχω αμφιβολια πως προκειται για ενα πολυ καλο τιτλο. Εληφθη. Για τα γραφικα θεωρω δεν θα αλλαξεις αποψη. Στα υπολοιπα θα εχει πολλα χαστουκια το προγραμμα ειμαι βεβαιος. Τοσο οι μηχανισμοι του, οσο και η ιστορια και οι πλουσιες αναφορες του σεναριου στο παγκοσμιοποιημενο κοινωνικο γιγνεσθαι θα σε ικανοποιησουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 10 ώρες πριν, kostiger είπε Απαρχαιωμενα ε; Ισως λιγο αυστηρη η κριση. Ειναι φανταστικο το παιχνιδι σε ολα του, θα το δεις. Να σημειωθει οτι αν κ τους δινω ευκαιριες, δεν ειμαι και ο καλυτερος φιλος με τα ανοιχτοκοσμα. Στα του θεματος, εβαλα το πανεμορφο Brothers. A Tale of Two Sons. Νερακι εφυγαν χθες τα πρωτα κεφαλαια. Πολύ τρυφερό παιχνίδι με συγκινητική πλοκή και μια έντονη ανατροπή προς το τέλος. Έξυπνος έλεγχος επίσης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Wild arms 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Όποιος δεν είχε την ευκαιρία να παίξει Dragons crown στο PS3, (κυρίως λόγω νομικών θεμάτων). Να το πάρει επιτόπου στο ps4! Μιλάμε για ζωγραφιά! Έργο τέχνης. Ακόμα και το steel book του είναι απίστευτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Ξεκίνησα Uncharted 4. PC Gamer εδώ. Έχω πάθει πλάκα από τα γραφικά. Είναι πραγματικά ακόμη και σήμερα ότι πιο όμορφο και ολοκληρωμένο έχω δει. Τα μόνα που έχω δει να συναγωνίζονται σε τεχνικό τομέα είναι ίσως τα παιχνίδια της Dice με την Frostbite. Μιλάμε η Naughty Dog έχει ξεζουμίσει για τα καλά το hardware της κονσόλας. Και το λέω ενώ έχω παίξει ήδη 30 ώρες στο god of war. Περισσότερα αφού συνεχίσω παρακάτω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, naruto14 είπε Ξεκίνησα Uncharted 4. PC Gamer εδώ. Έχω πάθει πλάκα από τα γραφικά. Είναι πραγματικά ακόμη και σήμερα ότι πιο όμορφο και ολοκληρωμένο έχω δει. Τα μόνα που έχω δει να συναγωνίζονται σε τεχνικό τομέα είναι ίσως τα παιχνίδια της Dice με την Frostbite. Μιλάμε η Naughty Dog έχει ξεζουμίσει για τα καλά το hardware της κονσόλας. Και το λέω ενώ έχω παίξει ήδη 30 ώρες στο god of war. Περισσότερα αφού συνεχίσω παρακάτω. Αρκετά καλό στον τεχνικό τομέα,αλλά βαρετό με πολύ σκαρφάλωμα και λίγο δράση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Αρκετά καλό στον τεχνικό τομέα,αλλά βαρετό με πολύ σκαρφάλωμα και λίγο δράση. Μέχρι στιγμής (γύρω στα 5 κεφάλαια έχω παίξει) έχει όντως λίγη δράση σε σχέση με τα παλιά uncharted. Θα δω πως θα μου φανεί αυτό στο τέλος του παιχνιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nistisimos Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δεν είναι ότι έχω ενθουσιαστεί αλλά λέω να παραιτηθώ απ' τη δουλειά να κάτσω σπίτι να παίζω God of War όλη μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Destiny 2 τελος το level up και στους 3 guardians, και ψηνομαι τρελα μετα απο ποσο καιρο να αφιερωσω χρονο στο end-game 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Παίζω και ευχαριστιέμαι το Dead Island (PS3). Παρακαλάω το αγόρι μου να παίξουμε μαζί co-op αλλά αυτός θέλει να το παίξει στο Xbox360.. Ναι, υπάρχει και αυτή η περίπτωση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα