GreekMonkey Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δεν το παίζω αυτήν την περίοδο καθώς έχω κάνα μήνα που το τερμάτισα. Αλλά . . . Τι παιχνιδάρα το Far Cry 3; Έχετε να προτείνεται κανένα παρόμοιο σε ***; Και ας μην είναι fps. Για PS3. Spoiler
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 28 λεπτά πριν, heavyrain είπε Νεο αποκτημα! Old but gold! Μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα RE (με εξαίρεση το 4) αλλά είναι τέλειο στο είδος του. Πολύ ωραία εμπειρία και για split-screen co-op επίσης! Και κρατάει παραπάνω από αξιοπρεπώς μέχρι και σήμερα.
AntiCambeR Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Κάτι είχε αναφερθεί για RE2 remake...Γνωρίζετε κάτι;
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Θα γίνει αλλά το πιθανότερο είναι να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019....
linaki_ath Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, DaftRose είπε Μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα RE (με εξαίρεση το 4) αλλά είναι τέλειο στο είδος του. Πολύ ωραία εμπειρία και για split-screen co-op επίσης! Και κρατάει παραπάνω από αξιοπρεπώς μέχρι και σήμερα. κάτσε, είχε split screen coop; το είχα πάρει φρέσκο φρέσκο όταν πρωτοβγήκε και πάνω στο κουτί δεν το έγραφε και κατ΄ευθείαν το πούλησα σφραγισμένο γιατί απογοητεύτηκα. μόνο coop έπαιζα τα RE. μπορείς να το επιβεβαιώσεις ότι έχει local coop; αν είναι να το ξαναπάρω edit: ποιό είναι; το τελευταίο, το 7;; Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από linaki_ath
heavyrain Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, linaki_ath είπε κάτσε, είχε split screen coop; το είχα πάρει φρέσκο φρέσκο όταν πρωτοβγήκε και πάνω στο κουτί δεν το έγραφε και κατ΄ευθείαν το πούλησα σφραγισμένο γιατί απογοητεύτηκα. μόνο coop έπαιζα τα RE. μπορείς να το επιβεβαιώσεις ότι έχει local coop; αν είναι να το ξαναπάρω edit: ποιό είναι; το τελευταίο, το 7;; Το 5 ειναι, έχει επιλογη για co-op την εχω δει, απλα δεν το χω δοκιμασει ποτε.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Ναι ειναι το 5, και όντως έχει co-op! Split screen και online. Το μόνο κακό στο split screen είναι οι μαύρες μπάρες αριστερά-δεξιά, οπότε καλό θα ήταν να έχεις μεγάλη οθόνη. Και το 6 έχει co-op επίσης
linaki_ath Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 19 λεπτά πριν, DaftRose είπε Ναι ειναι το 5, και όντως έχει co-op! Split screen και online. Το μόνο κακό στο split screen είναι οι μαύρες μπάρες αριστερά-δεξιά, οπότε καλό θα ήταν να έχεις μεγάλη οθόνη. Και το 6 έχει co-op επίσης εγώ έλεγα για το 7. ναι όλα τα προηγούμενα που ειχαν coop τα πήρα όταν βγαίναν. το 7 με απογοητευσε που δεν ειχε. νομιζα οτι ειχα κανει λαθος
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, linaki_ath είπε εγώ έλεγα για το 7. ναι όλα τα προηγούμενα που ειχαν coop τα πήρα όταν βγαίναν. το 7 με απογοητευσε που δεν ειχε. νομιζα οτι ειχα κανει λαθος Όχι, το 7 δυστυχώς δεν έχει οπότε δεν έκανες λάθος
heavyrain Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 το 7 παρ αυτα ηταν εξαιρετικο και εξαιρετικα τρομακτικο!
justapstar7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Assassin's Creed, με ενδιάμεσα διαλείματα σε Fifa18 & Gran Turismo.
AntiCambeR Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Εχω να παίξω κάπου 2 εβδομάδες λόγω δουλειάς...Αποτοξίνωση.
pgavalito Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Call Of Duty Modern Warfare Remastered Resident Evil HD Φυσικά μόνο Παρασκευή και Σάββατο βράδυ καθώς ο μικρός πλησιάζει τα 2, έχει ξεσαλώσει και δε μου αφήνει χρόνο ούτε για κατούρημα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα