Mr_Terror Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Παιχνιδαρα.Μολις το τερματισεις ξεκινα το dlc Left Behind 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solidsnake222 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, d_gkal είπε Ισως γιατι δεν ειχα ps3? Όπως και να έχεις καλά έκανες και το άρχισες τέτοιο παιχνίδι δεν θα έχεις ξανά παίξει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Gamer ΔΕΝ ειμαι ομως Πιο ατμοσφαιρικο παιχνιδι δεν εχω παίξει Ειμαι ηδη στις 2+ ωρες gameplay! Λιγο ο στοχος ειναι οτι να ναι ή εγω δε το βρηκα ακομη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Mια χαρα τη θυμαμαι τη στοχευση και στο πσ3 εγω φιλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Ισως δε το βρήκα ακόμη τοτε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimbalis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Shadow of Mordor PS3. Υπάρχει κανένας εδώ που να το έχει παίξει σε PS3 καθώς υπάρχουν θέματα αν και ωραίο παιχνίδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Αν εχεις σκοπο να παρεις τρεχουσας γενιας κονσολα θα σου προτεινα να το παιξεις εκει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 λιγο COD WW2 τα πρωινα οσα προλαβαινω, με το dlc λιγο που ασχοληθηκα τα maps ειναι πολυ πιο ωραια απο το base game που ειναι τραγικα, zombies που ειναι ο κυριος λογος που αγορασα το dlc δεν επαιξα ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μonster Hunter επος απλα θελει απειρες ωρες ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donakos83 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 16 ώρες πριν, najinblue3 είπε λιγο COD WW2 τα πρωινα οσα προλαβαινω, με το dlc λιγο που ασχοληθηκα τα maps ειναι πολυ πιο ωραια απο το base game που ειναι τραγικα, zombies που ειναι ο κυριος λογος που αγορασα το dlc δεν επαιξα ακομα Φίλε αν έχεις και άλλους ή ομαδουλα κάνε με add: MAKAROS_G7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Οφείλω να πω πως το The Division δεν με είχε εντυπωσιάσει όταν παρουσιάστηκε στην μακρινή Ε3 πριν χρόνια, πριν 1 μήνα το πήρα μαζί με άλλους δυο φίλους μου, τώρα αναθεωρώ την αποψή μου καθώς είναι παιχνιδάρα, συνήθως κάθε βράδυ μετά τις 22:00 το τιμάμε μέχρι τις 02:00. Αν κάποιος θέλει να συμετέχει μαζί μας μπορεί να με κάνει add στο xbox live, gamertag: Manolis3000 είτε να μου στείλει pm. Εσείς συνεχίζετε να παίζετε αυτό το παιχνίδι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, donakos83 είπε Φίλε αν έχεις και άλλους ή ομαδουλα κάνε με add: MAKAROS_G7 επειδη λειπω αυτες τις μερες, κανε με αντ εσυ Najinblue3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Persona 5, ένα καταπληκτικό reading simulation, εεε jrpg ήθελα να πω. Στις 70 ωρες το πούλησα. Δεν την πάλεψα άλλο. Ωραία συστήματα μάχης μουσικές, το τόκυο ωραίο σχεδιασμένο, το να φτιάχνεις personas πολύ εθιστικό! Αλλά ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ! Συχτίρι δηλαδή, καθομαι να παίξω το βραδάκι να χαλαρώσω μετά τη δουλειά, και τρώω 1,5 ωρα να πατάω "Χ" σε διαλόγους! ΗΜΑΡΤΟΝ με τόσους διαλόγους! Το νόημα της ιστορίας και το δέσιμο με τους χαρακτήρες μπορεί να στο κάνει, χωρίς να έχει το παιχνίδι εκκατομύρια προτάσεων! Και η πλάκα είναι να κλείσεις 140 ωρες παιχνιδιού που θέλει και να φας και bad ending στο τέλος. Πολύ ανάμεικτα συναισθήματα, απο τη μία ήθελα να παίξω να το συνεχίσω και απο την άλλη ήθελα να βγάλω το δισκάκι να το σπάσω στη μέση. Σειρά έχει shadows of the colossus και μετά η monster hunter world ή south park fracture, κάτι που να μην έχει διαλόγους τουλάχιστον. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από Socratis_g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Socratis_g είπε Persona 5, ένα καταπληκτικό reading simulation, εεε jrpg ήθελα να πω. Στις 70 ωρες το πούλησα. Δεν την πάλεψα άλλο. Ωραία συστήματα μάχης μουσικές, το τόκυο ωραίο σχεδιασμένο, το να φτιάχνεις personas πολύ εθιστικό! Αλλά ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ! Συχτίρι δηλαδή, καθομαι να παίξω το βραδάκι να χαλαρώσω μετά τη δουλειά, και τρώω 1,5 ωρα να πατάω "Χ" σε διαλόγους! ΗΜΑΡΤΟΝ με τόσους διαλόγους! Το νόημα της ιστορίας και το δέσιμο με τους χαρακτήρες μπορεί να στο κάνει, χωρίς να έχει το παιχνίδι εκκατομύρια προτάσεων! Και η πλάκα είναι να κλείσεις 140 ωρες παιχνιδιού που θέλει και να φας και bad ending στο τέλος. Πολύ ανάμεικτα συναισθήματα, απο τη μία ήθελα να παίξω να το συνεχίσω και απο την άλλη ήθελα να βγάλω το δισκάκι να το σπάσω στη μέση. Σειρά έχει shadows of the colossus και μετά η monster hunter world ή south park fracture, κάτι που να μην έχει διαλόγους τουλάχιστον. Monster hunter μην ξεκινησεις τα σπαει το game alla παιζει καψιμο ... Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Shadow of War Xbox One X. Παιζει και να εχω σφαξει τη μιση Mordor... Μαρεσει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα