Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, d_gkal είπε

Ισως γιατι δεν ειχα ps3? :P

:P

Όπως και να έχεις καλά έκανες και το άρχισες τέτοιο παιχνίδι δεν θα έχεις ξανά παίξει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Gamer ΔΕΝ ειμαι ομως Πιο ατμοσφαιρικο παιχνιδι δεν εχω παίξει

Ειμαι ηδη στις 2+ ωρες gameplay!

Λιγο ο στοχος ειναι οτι να ναι ή εγω δε το βρηκα ακομη?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

λιγο COD WW2 τα πρωινα οσα προλαβαινω, με το dlc λιγο που ασχοληθηκα τα maps ειναι πολυ πιο ωραια απο το base game που ειναι τραγικα, zombies που ειναι ο κυριος λογος που αγορασα το dlc δεν επαιξα ακομα 

16 ώρες πριν, najinblue3 είπε

λιγο COD WW2 τα πρωινα οσα προλαβαινω, με το dlc λιγο που ασχοληθηκα τα maps ειναι πολυ πιο ωραια απο το base game που ειναι τραγικα, zombies που ειναι ο κυριος λογος που αγορασα το dlc δεν επαιξα ακομα 

Φίλε αν έχεις και άλλους ή ομαδουλα κάνε με add: MAKAROS_G7

Οφείλω να πω πως το The Division δεν με είχε εντυπωσιάσει όταν παρουσιάστηκε στην μακρινή Ε3 πριν χρόνια, πριν 1 μήνα το πήρα μαζί με άλλους δυο φίλους μου, τώρα αναθεωρώ την αποψή μου καθώς είναι παιχνιδάρα, συνήθως κάθε βράδυ μετά τις 22:00 το τιμάμε μέχρι τις 02:00. Αν κάποιος θέλει να συμετέχει μαζί μας μπορεί να με κάνει add στο xbox live, gamertag: Manolis3000 είτε να μου στείλει pm.

Εσείς συνεχίζετε να παίζετε αυτό το παιχνίδι ;

2 ώρες πριν, donakos83 είπε

Φίλε αν έχεις και άλλους ή ομαδουλα κάνε με add: MAKAROS_G7

επειδη λειπω αυτες τις μερες, κανε με αντ εσυ :P Najinblue3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Persona 5, ένα καταπληκτικό reading simulation, εεε jrpg ήθελα να πω.

Στις 70 ωρες το πούλησα. Δεν την πάλεψα άλλο.

Ωραία συστήματα μάχης μουσικές, το τόκυο ωραίο σχεδιασμένο, το να φτιάχνεις personas πολύ εθιστικό! Αλλά ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ! Συχτίρι δηλαδή, καθομαι να παίξω το βραδάκι να χαλαρώσω μετά τη δουλειά, και τρώω 1,5 ωρα να πατάω "Χ" σε διαλόγους! ΗΜΑΡΤΟΝ με τόσους διαλόγους! Το νόημα της ιστορίας και το δέσιμο με τους χαρακτήρες μπορεί να στο κάνει, χωρίς να έχει το παιχνίδι εκκατομύρια προτάσεων! Και η πλάκα είναι να κλείσεις 140 ωρες παιχνιδιού που θέλει και να φας και bad ending στο τέλος.

Πολύ ανάμεικτα συναισθήματα, απο τη μία ήθελα να παίξω να το συνεχίσω και απο την άλλη ήθελα να βγάλω το δισκάκι να το σπάσω στη μέση.

Σειρά έχει shadows of the colossus και μετά η monster hunter world ή south park fracture, κάτι που να μην έχει διαλόγους τουλάχιστον.

Επεξ/σία από Socratis_g

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Socratis_g είπε

Persona 5, ένα καταπληκτικό reading simulation, εεε jrpg ήθελα να πω.

Στις 70 ωρες το πούλησα. Δεν την πάλεψα άλλο.

Ωραία συστήματα μάχης μουσικές, το τόκυο ωραίο σχεδιασμένο, το να φτιάχνεις personas πολύ εθιστικό! Αλλά ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ! Συχτίρι δηλαδή, καθομαι να παίξω το βραδάκι να χαλαρώσω μετά τη δουλειά, και τρώω 1,5 ωρα να πατάω "Χ" σε διαλόγους! ΗΜΑΡΤΟΝ με τόσους διαλόγους! Το νόημα της ιστορίας και το δέσιμο με τους χαρακτήρες μπορεί να στο κάνει, χωρίς να έχει το παιχνίδι εκκατομύρια προτάσεων! Και η πλάκα είναι να κλείσεις 140 ωρες παιχνιδιού που θέλει και να φας και bad ending στο τέλος.

Πολύ ανάμεικτα συναισθήματα, απο τη μία ήθελα να παίξω να το συνεχίσω και απο την άλλη ήθελα να βγάλω το δισκάκι να το σπάσω στη μέση.

Σειρά έχει shadows of the colossus και μετά η monster hunter world ή south park fracture, κάτι που να μην έχει διαλόγους τουλάχιστον.

Monster hunter μην ξεκινησεις  τα σπαει το game alla  παιζει καψιμο ...

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...