Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, louros7 είπε

Παιδια πριν απο λιγο καιρο πηρα το ps4 pro και επαιξα και τελειωσα uncharted4, last of us ,horizon και αγορασα μολις το επικο shadow of colossus.

Οι πιο εμπειροι εδω στο ps4 εχετε να μου προτεινεται αλλα παιχνιδια παλια και καινουργια? To monster hunter ειναι καλο?

Bloodborne, NIOH, crash insane trilogy 

To monster hunter ειναι μια κατηγορια μονο του, αν σου αρεσει η φαση παιρνω quest σκοτωνω και κανω gear up τοτε ναι, γενικοτερα μιλωντας πουλαει σαν τρελο και εχει πολυ καλες βαθμολογιες και γενικη αποδοχη απο τον κοσμο που δεν το περιμενα γτ ειναι περιεργο παιχνιδι, δες καποιο βιντεο και θα καταλαβεις περι τινος προκειται, εγω στο προτεινω

Σημερα τελειωσα το 2ο playthrough στο ΝΙΟΗ αλλα μαλλον σταματαω καπου εδω λογω thesis στη σχολη και περιορισμενου χρονου μεχρι το καλοκαιρι <_< τωρα το γυρναμε σε mobile και Summoners War :ph34r:

To monster hunter παραμενει στη ζελατινα και θα παραμεινει για αρκετο καιρο -_-

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1
  • Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Bloodborne, NIOH, crash insane trilogy 

To monster hunter ειναι μια κατηγορια μονο του, αν σου αρεσει η φαση παιρνω quest σκοτωνω και κανω gear up τοτε ναι, γενικοτερα μιλωντας πουλαει σαν τρελο και εχει πολυ καλες βαθμολογιες και γενικη αποδοχη απο τον κοσμο που δεν το περιμενα γτ ειναι περιεργο παιχνιδι, δες καποιο βιντεο και θα καταλαβεις περι τινος προκειται, εγω στο προτεινω

Σημερα τελειωσα το 2ο playthrough στο ΝΙΟΗ αλλα μαλλον σταματαω καπου εδω λογω thesis στη σχολη και περιορισμενου χρονου μεχρι το καλοκαιρι <_< τωρα το γυρναμε σε mobile και Summoners War :ph34r:

To monster hunter παραμενει στη ζελατινα και θα παραμεινει για αρκετο καιρο -_-

Τυπου last of us μου αρεσουν. Παιχνιδαρα .δε το περιμενα!!!

Δημοσ.

Τελείωσα heavy rain και beyond two souls

Παιχνιδαρεςς!!

Γιατί δεν τα είχα παίξει τόσο καιρό δεν ξέρω!!

Μακάρι να έβγαιναν τέτοια game πιο συχνά!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, solidsnake222 είπε

Τελείωσα heavy rain και beyond two souls

Παιχνιδαρεςς!!

Γιατί δεν τα είχα παίξει τόσο καιρό δεν ξέρω!!

Μακάρι να έβγαιναν τέτοια game πιο συχνά!!

Βγαίνουν συχνά πια. Είναι της μόδας τα walking simulators. Η χαρά του casual! (δεν τα σνομπάρω όμως τα συγκεκριμένα, έχω πάρει πλάτινουμ στο πρώτο).

Μόλις "τερμάτισα" το Kingdom Hearts 358/2 Days.. Και λέω "τερμάτισα" γιατί δεν πρόκειται για παιχνίδι, αλλά για ταινία με cutscenes. Ήταν καλό, λίγο βαρετό. Επίσης, πρώτη φορά παίρνω τρόπαια επειδή διάβασα Reports.

Θα ξεκινήσω άμεσα το Re:Chain of Memories, πάλι στο PS3.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, DaftRose είπε

Βγαίνουν συχνά πια. Είναι της μόδας τα walking simulators. Η χαρά του casual! (δεν τα σνομπάρω όμως τα συγκεκριμένα, έχω πάρει πλάτινουμ στο πρώτο)

Ξέρω walking dead, telltale badman, life is strange(παιχνιδαρα και αυτο) κτλ

Όλα τα έχω παίξει βέβαια το bts και το hr δεν συγκρίνονται με τις telltale.

Τώρα αναμένω για το Detroit που φαίνεται και αυτό πολύ καλό 

Επεξ/σία από solidsnake222
Δημοσ.
Στις 13/2/2018 στις 12:39 ΠΜ, louros7 είπε

Ναι δεν εγραψα ειδος, πανω κατω ολα τα παιζω, αλλα πιο πολυ για τα exclusives μιλουσα.Το gta v το χω στον υπολογιστη,αξιζει να το παρω και στο ps?

Αν το έχεις στο PC δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το πάρεις και στο PS4 εκτός και αν έχεις φίλους για να παίξεις στο Online. 

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, DaftRose είπε

Βγαίνουν συχνά πια. Είναι της μόδας τα walking simulators. Η χαρά του casual! (δεν τα σνομπάρω όμως τα συγκεκριμένα, έχω πάρει πλάτινουμ στο πρώτο).

Μόλις "τερμάτισα" το Kingdom Hearts 358/2 Days.. Και λέω "τερμάτισα" γιατί δεν πρόκειται για παιχνίδι, αλλά για ταινία με cutscenes. Ήταν καλό, λίγο βαρετό. Επίσης, πρώτη φορά παίρνω τρόπαια επειδή διάβασα Reports.

Θα ξεκινήσω άμεσα το Re:Chain of Memories, πάλι στο PS3.

Εκπληκτικό παιχνίδι. Ίσως η πιο τραγική και σοβαρή ιστορία στο σύμπαν του KH. Μεγάλη μορφή ο Roxas. Θυμάμαι το χα παίξει όντας φοιτητή,ς δανειζόμενος το ds από το κολλητό μου και το έπαιξα μονορούφι

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Edel είπε

Εκπληκτικό παιχνίδι. Ίσως η πιο τραγική και σοβαρή ιστορία στο σύμπαν του KH. Μεγάλη μορφή ο Roxas. Θυμάμαι το χα παίξει όντας φοιτητή,ς δανειζόμενος το ds από το κολλητό μου και το έπαιξα μονορούφι

Για μένα την καλύτερη ιστορία έχει το BBS γενικότερα. Είναι η πιο ξεκάθαρη (όση ξεκάθαρο μπορεί να είναι ένα KH) αλλά και τραγική (όλα πάνε τελείως λάθος). Το Re:Chain of Memories το έπαιξα λίγο χθες (μέχρι το πρώτο boss και λίγο παραπάνω) αλλά το σύστημα με τις κάρτες δεν μου άρεσε. Νιώθω ότι είναι πολύ περιοριστικό. Ελπίζω να καταφέρω έστω να το τερματίσω.

Όσο για τον Roxas, είναι από τους κορυφαίους αγαπημένους μου χαρακτήρες της σειράς. Πολύ περισσότερο και από τον Sora, που θεωρώ ότι είναι τόσο καλός που είναι αδιάφορος.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, DaftRose είπε

Για μένα την καλύτερη ιστορία έχει το BBS γενικότερα. Είναι η πιο ξεκάθαρη (όση ξεκάθαρο μπορεί να είναι ένα KH) αλλά και τραγική (όλα πάνε τελείως λάθος). Το Re:Chain of Memories το έπαιξα λίγο χθες (μέχρι το πρώτο boss και λίγο παραπάνω) αλλά το σύστημα με τις κάρτες δεν μου άρεσε. Νιώθω ότι είναι πολύ περιοριστικό. Ελπίζω να καταφέρω έστω να το τερματίσω.

Όσο για τον Roxas, είναι από τους κορυφαίους αγαπημένους μου χαρακτήρες της σειράς. Πολύ περισσότερο και από τον Sora, που θεωρώ ότι είναι τόσο καλός που είναι αδιάφορος.

Μετά την ιστορία του Roxas στο 358/2 days μίσησα θανάσιμα τον Sora.

Μόνο Roxas!!!!!

Δημοσ.

Παίζω καθημερινά ~2 ώρες battlefield 1 εδώ και κανα χρόνο όπου έχω 300+ ώρες ( ότι καλύτερο έχω παίξει ποτέ σε fps και παίζω FPS από εποχές Wolfenstein 3d ,doom) το βάζω μαζί με το COD modern warfare 2 ίσως λίγο ποιο πάνω . Επίσης παίζω στο Nintendo switch Zelda :Breath of the Wild  το οποίο το άρχισα πριν κανα 2 μήνες και έχω 65+ ώρες . Επίσης το καλύτερο Zelda όλων τον εποχών για εμένα και ενδεχομενος το καλύτερο Game στο είδος . Αυτό το καιρό παίζω αποκλειστικά αυτά τα δυο αν και πήρα day 1 το έπος shadow of colossus το οποίο έχω στο τοπ 5 και πρπ να το αρχίσω κάποια στιγμή .!!

Δημοσ.

Εγω τωρα τελευταια βρηκα το battlefield 4 multiplayer με servers απο https://zloemu.tk/, το οποιο ειναι μεγαλη πορωση και παιζει και πολυ καλα με πολλους παιχτες. Εχω φαει κολλημα και οποιος ενδιαφερεται ας μου πει να τον βοηθησω να το στησει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Edel είπε

Μετά την ιστορία του Roxas στο 358/2 days μίσησα θανάσιμα τον Sora.

Μόνο Roxas!!!!!

Έπρεπε να γίνει όμως :( Γιατί, το ίδιο έγινε και με την καημενούλα τη Xion.. Γενικότερα, σ' αυτή τη σειρά όποιος έχει προσωπικότητα και δεύτερες σκέψεις δεν έχει και πολύ καλή κατάληξη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...