Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Legend of legacy.Πολύ κακό παιχνίδι.Σε ξεγελάει το artwork που φέρνει σε bravely default.Μηδέν ιστορία,rng για να ανεβάσεις skills και stats,grindy όσο δεν πάει, σαδιστικά δύσκολο στα boss fight(τραβάνε one shot random και δεν μπορείς να εφαρμόσεις τακτική)και γενικά οτι να'ναι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μonster hunter world στο  PS4  pro .Το παιχνιδι απο αποψη skills, gear  ,παραμετροποιησεων ειναι επιπεδου pc .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

κανοντας ενα διαλλειμα απο τα καψιματα ειπα να τελειωσω το the order επιτελους που το ειχα stand by παρα πολυ καιρο

αναγκαστηκα να κανω και το πλατ για να πω οτι τα ειδα ολα σε ενα παρα πολυ μετριο παιχνιδι μη πω κακο, 7 ωρες να μου πηρε να τα κανω ολα που ειναι και γελοια να τα κανεις

για μενα δεν αξιζει παραπανω απο 5 γιουρα, δεν ξερω αν εχει μπει πλας ακομα αλλα το ειχα αγορασει 7 ευρω νομιζω και το μετανιωσα, υπαρχουν παρα πολλα indies που προσφερουν πολλα περισσοτερα

στα του gameplay μετριο shooting,  μετριο ai, πανεμορφα γραφικα που ειναι το μονο που ξεχωριζει αν ηταν να δωσω ενα βαθμο 3/10 και πολλα λεω, γενικα αν το παρετε τσαμπα καντε ενα ευκολο πλατ, αλλιως αποφυγετε το

Δημοσ.

Τελείωσα το ori and the blind forest. Απλά κομψοτέχνημα. 

Τώρα έχω ξεκινήσει persona 5. Χωρίς να είμαι οπαδός της τζαπανίλας, είπα να του δώσω μία ευκαιρία. 

Έχω παίξει κανένα δίωρο και είναι ότι πιο WTF έχω παίξει τα τελευταία χρόνια. Επειδή μιλάνε για 100 ώρες gameplay ακόμα δεν έχω καταλάβει αν μου αρέσει ή όχι.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Socratis_g είπε

Τώρα έχω ξεκινήσει persona 5. Χωρίς να είμαι οπαδός της τζαπανίλας, είπα να του δώσω μία ευκαιρία. 

Έχω παίξει κανένα δίωρο και είναι ότι πιο WTF έχω παίξει τα τελευταία χρόνια. Επειδή μιλάνε για 100 ώρες gameplay ακόμα δεν έχω καταλάβει αν μου αρέσει ή όχι.

Κλασσική συμβουλή σε αυτά τα παιχνίδια ειδικά αν δεν υπάρχει προηγούμενη επαφή. Κάνεις υπομονή τις πρώτες 10 ώρες γιατί πολύ απλά έχεις να μάθεις και τόσα πράγματα για να μπορέσεις να καταλάβεις πως θα πορευτείς. Το δίωρο στο συγκεκριμένο παιχνίδι ούτε για demo δεν κάνει. 

Δημοσ.

Τέλος το tales from borderlands, για μένα ξερό 10αρι γτ λατρεύω και τη σειρά αξίζει με κλειστά μάτια αν γουστάρετε borderlands 

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Socratis_g είπε

θα συμφωνήσω με τον Ikaruga24 πιο πάνω. Στο συγκεκριμένο θα διαπιστώσεις και εσύ πως το 1ο "mission" είναι ένα μεγαααλο tutorial. Από εκεί και έπειτα, θα πάρει την μορφή που θα έχει και το υπόλοιπο παιχνίδι, δηλαδή θα έχεις περισσότερη ελευθερία και επιλογές. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι είναι αρκετά φλύαρο (πολλές συζητήσεις για τα ίδια και τα ίδια χωρίς να υπάρχει λόγος...), αλλά κατά την γνώμη μου αξίζει τον κόπο.

• Like 1
Δημοσ.

συνεχεια στο dark souls 3 με τον pyromancer μου να τελειωνω το ng+ και μαλλον θα το ξαναξεκινησω με sorcerer, πολυ μετριο το παιχνιδι αλλα εχω γραψει πολλες ωρες και δε το εχω βαρεθει μεχρι στιγμης, αυτο ειναι το καλυτερο του κομματι το replayability

Δημοσ.

Τελείωσα το assassins origin σε pc και τώρα πιανω το horizon zero down στο ps4.

Καλό το horizon αλλά σε σχέση με  το assassins φαίνεται χρόνια πίσω. Όχι για τα γραφικά που είναι φοβερά, αλλά για τις ελευθερίες κίνησης που προσφέρει το πρώτο.

Πιο ζωντανό παιχνίδι απ το origins δεν έχω ξαναπαίξει. Συμπεριλαμβανομένου και του witcher.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...