panossar95 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες το hellblade βλέπω στο how long to beat. Όντως είναι μόνο τόσο? Γιατί για αρχή ψηθηκα λίγο που το είδα και από την τιμή. Αλλά για 7 ώρες παιχνίδι 20 ευρώ γελάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Sims3 και sims3 pets Ετσι για να περνάει η ώρα Παραλληλα nba 2k18, buzz μουσικο κουιζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snake_plissken2112 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 χτες τσίμπησα για τη φάση με 5 ευρώ ξέρωγω 3-4 παιχνίδια από τις προσφορές του Γενάρη στο store GTA SAN ANDREAS bitchezzzz ακόμα και έτσι και τόσα χρόνια μετά, ακόμα το καλύτερο όλων νομίζω... τουλάχιστον οι σταθμοί στο radio έχουν μακράν το καλύτερο compilation ολων, με 2ο το vice city... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Παίζοντας ξανά fallout 4 μου θύμισε γιατί είναι τόσο επος σαν παιχνίδι, νομίζω το καλύτερο open world που έχω παίξει στο PS4ε διαφορά, το nuka world μου φαίνεται λίγο παλουκακι σαν το automatron περίπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solidsnake222 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έπαιξα το until dawn τα Χριστούγεννα αλλά βέβαια δεν κατάφερα να τους σώσω όλους . Τώρα αυτές τις ημέρες horizon(Πολύ καλο) και μετά nioh Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από solidsnake222 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 UFC2 κ Batman παραλληλα... Αντε να δουμε....! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tonic13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Cod ww2 Καταπληκτικό - καθηλωτικό το campain mode.!!! Θυμίζει έντονα το αξεπέραστο band of brothers Respect μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snake_plissken2112 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, Tonic13 είπε Θυμίζει έντονα το αξεπέραστο band of brothers ...σκηνοθετημένο από τον Michael Bay και γραμμένο από τον ίδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tonic13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Το campain του cod? Έλα ρε, είπα κ εγώ τέτοια ομοιότητα ..όπως και να έχει εξαιρετικό game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Χθες τερμάτισα το Shadow of the Colossus (PS3). Υπέροχο παιχνίδι, έργο τέχνης, με απρόσμενη εξέλιξη. Το προτείνω σε όσους εκτιμούν αυτό το χόμπι, και δεν θέλουν απλά να περνούν την ώρα τους : ) Θα το τερματίσω δεύτερη φορά τις επόμενες μέρες. Γενικότερα αυτή την περίοδο παίζω Mass Effect 3 Multiplayer και χαίρομαι που έχει ακόμα κίνηση μετά από τόσο καιρό. Επίσης, είχα παίξει λίγο Doom (το original) πάλι στο PS3 και παρόλο που μου άρεσε, δεν ξέρω αν θα το τερματίσω τελικά. Τέλος, έπαιζα και το Resident Evil 6. Το προτείνω και αυτό! Έχει ωραία αισθητική, είναι πολύ διασκεδαστικό, και ας μην είναι survival horror. Αυτά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bagerisu Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Τελείωσα με Rise of the Tomb Raider, Deus Ex: Mankind Divided. Το πρώτο τίμιο και με καλή διάρκεια, ωραίο crafting και ικανοποιητικό shooting. Το δεύτερο μου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση με τον τρόπο που τελειώνει. Κατά τα άλλα είχε ότι αγάπησα στη σειρά. Εξαιρετικός κόσμος, ενδιαφέρον σενάριο, εμφατικό stealth στοιχείο. Στα συν οι καινούργιες δυνάμεις, στα πλην το μικρό impact των αποφασεών σου. Το Human Revolution δεν το φτάνει αλλά στη τιμή που παίζει αυτή τη στιγμή αξίζει... Αυτό το καιρό παίζω το δεύτερο playthrough του Witcher 3, αυτή τη φορά με τα expansion. Δεν υπάρχουν λόγια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gxyp Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Witcher 3 Goty και Diablo 3.. Άτιμο αυτό το Diablo δεν το χορταίνω με τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, gxyp είπε Witcher 3 Goty και Diablo 3.. Άτιμο αυτό το Diablo δεν το χορταίνω με τίποτα... Ήταν πολύ καλό, το τερμάτισα με το αγόρι μου. Αλλά του έλλειπε κάτι! Ήταν μάλλον πολύ εύκολο (έδινε συνεχώς νέο loot) και ίσως γι'αυτό δεν μου έμεινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 fallout 4, Εχω παρατησει τα παντα unistall απο σκληρο, και αποφασισα να το πιασω εντελως απο την αρχη σε hard, το παιχνιδι ειναι επος απλα δεν εχω λογια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έπεσε στα χέρια μου από φίλο το lost legacy. Μιάμιση μέρα για να το τελειώσω γύρω στις 5.30-6 ώρες νομίζω. Δε μου φάνηκε κάτι το ιδιαίτερο, εννοώ σε σχέση με το τελευταίο uncharted, η μόνη διαφορά ήταν οι χαρακτήρες. Λίγο κουραστικό κατά τη γνώμη με πολύ σκαρφάλωμα και λίγο πιστόλιδι. Στα θετικά οι ωραίοι γρίφοι/παζλ και φυσικά η χλόη. Οι εκφράσεις που κάνει σε σχέση με αυτά που λέει είναι τρομερές, πολύ καλή δουλειά εκεί. (Έχει και ωραίο Κω** ) Ένα διάλειμμα από nioh, ήταν αυτό, και συνεχίζουμε με τη παιχνίδαρα πάλι Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από panossar95 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα