Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 ώρες το hellblade βλέπω στο how long to beat. Όντως είναι μόνο τόσο? Γιατί για αρχή ψηθηκα λίγο που το είδα και από την τιμή. Αλλά για 7 ώρες παιχνίδι 20 ευρώ γελάω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

χτες τσίμπησα για τη φάση με 5 ευρώ ξέρωγω 3-4 παιχνίδια από τις προσφορές του Γενάρη στο store

GTA SAN ANDREAS bitchezzzz :P

ακόμα και έτσι και τόσα χρόνια μετά, ακόμα το καλύτερο όλων νομίζω... τουλάχιστον οι σταθμοί στο radio έχουν μακράν το καλύτερο compilation ολων, με 2ο το vice city...

Παίζοντας ξανά fallout 4 μου θύμισε γιατί είναι τόσο επος σαν παιχνίδι, νομίζω το καλύτερο open world που έχω παίξει στο PS4ε διαφορά, το nuka world μου φαίνεται λίγο παλουκακι σαν το automatron περίπου 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έπαιξα το until dawn τα Χριστούγεννα αλλά βέβαια δεν κατάφερα να τους σώσω όλους :P .

Τώρα αυτές τις ημέρες horizon(Πολύ καλο) και μετά nioh

Επεξ/σία από solidsnake222

Χθες τερμάτισα το Shadow of the Colossus (PS3). Υπέροχο παιχνίδι, έργο τέχνης, με απρόσμενη εξέλιξη. Το προτείνω σε όσους εκτιμούν αυτό το χόμπι, και δεν θέλουν απλά να περνούν την ώρα τους : ) Θα το τερματίσω δεύτερη φορά τις επόμενες μέρες.

Γενικότερα αυτή την περίοδο παίζω Mass Effect 3 Multiplayer και χαίρομαι που έχει ακόμα κίνηση μετά από τόσο καιρό.

Επίσης, είχα παίξει λίγο Doom (το original) πάλι στο PS3 και παρόλο που μου άρεσε, δεν ξέρω αν θα το τερματίσω τελικά.

Τέλος, έπαιζα και το Resident Evil 6. Το προτείνω και αυτό!  Έχει ωραία αισθητική, είναι πολύ διασκεδαστικό, και ας μην είναι survival horror.

Αυτά!

Τελείωσα με Rise of the Tomb Raider, Deus Ex: Mankind Divided. Το πρώτο τίμιο και με καλή διάρκεια, ωραίο crafting και ικανοποιητικό shooting. Το δεύτερο μου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση με τον τρόπο που τελειώνει. Κατά τα άλλα είχε ότι αγάπησα στη σειρά. Εξαιρετικός κόσμος, ενδιαφέρον σενάριο, εμφατικό stealth στοιχείο. Στα συν οι καινούργιες δυνάμεις, στα πλην το μικρό impact των αποφασεών σου. Το Human Revolution δεν το φτάνει αλλά στη τιμή που παίζει αυτή τη στιγμή αξίζει...

Αυτό το καιρό παίζω το δεύτερο playthrough του Witcher 3, αυτή τη φορά με τα expansion. Δεν υπάρχουν λόγια...

• Like 1

5 λεπτά πριν, gxyp είπε

Witcher 3 Goty και Diablo 3.. Άτιμο αυτό το Diablo δεν το χορταίνω με τίποτα...

Ήταν πολύ καλό, το τερμάτισα με το αγόρι μου. Αλλά του έλλειπε κάτι! Ήταν μάλλον πολύ εύκολο (έδινε συνεχώς νέο loot) και ίσως γι'αυτό δεν μου έμεινε

fallout 4, Εχω παρατησει τα παντα unistall απο σκληρο, και αποφασισα να το πιασω εντελως απο την αρχη σε hard, το παιχνιδι ειναι επος απλα δεν εχω λογια

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έπεσε στα χέρια μου από φίλο το lost legacy. Μιάμιση μέρα για να το τελειώσω γύρω στις 5.30-6 ώρες νομίζω. Δε μου φάνηκε κάτι το ιδιαίτερο, εννοώ σε σχέση με το τελευταίο uncharted, η μόνη διαφορά ήταν οι χαρακτήρες. Λίγο κουραστικό κατά τη γνώμη με πολύ σκαρφάλωμα και λίγο πιστόλιδι. Στα θετικά οι ωραίοι γρίφοι/παζλ και φυσικά η χλόη. Οι εκφράσεις που κάνει σε σχέση με αυτά που λέει είναι τρομερές, πολύ καλή δουλειά εκεί. 

(Έχει και ωραίο Κω** :P )

Ένα διάλειμμα από nioh, ήταν αυτό, και συνεχίζουμε με τη παιχνίδαρα πάλι

Επεξ/σία από panossar95
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...